Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Μόλις πέρασε απ'τη γέφυρα.

Προβολή συνημμένου 37449

Και δύο φωτός που πήρα κάνα μισάωρο πριν.

Προβολή συνημμένου 37450

Προβολή συνημμένου 37451

Εκει στη γεφυρα, επειδη περασε το σκαφος πολυ κοντα απο τον κοσμο, μπορουσε να ακουσει κανεις και τη μουσικη που ακουγαν μεσα στο σκαφος.

Συγκεκριμενα ειχαν βαλει να παιζει αυτο:

μικρός που τα καλοκαίρια έμενα στην γιαγιά μου στον Καράμπαμπα, ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν μην ανοίξει η γέφυρα ενώ δεν έχω προλάβει να περάσω και πέσω στην θάλασσα όπου εκεί θα πνιγώ στις "ρουφήχτρες"... μου τον είχαν καλλιεργήσει έντεχνα ώστε να τρώω όλο το φαγητό μου αλλά τα βράδια είχα ανάλογους εφιάλτες... τρόμος στον πορθμό του Ευρίπου...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
7u3frg.jpg

Βαρέθηκα να φωτογραφίζω μπρούκληδες και τα γιοτ τους στον Νότιο Ευβοϊκό.?

Πάρτε λοιπόν μία εσωτερική φωτό για να δείτε πως σας βλέπω.?

image.png

Πώ πω τι τρελή δόμηση η Χαλκίδα στα wall paper...έχω χρόνια να έρθω βέβαια....αλλά μπραβο!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν wallpapers της Χαλκίδας σε 5760x1080 ανάλυση, οπότε έβαλα κάτι παρεμφερές, ένα wallpaper δηλαδή του Dubai...?

image.png

Που λεφτά μετά για κάνα νέο synthάκι...?

Άσε, γιατί έχω μπλέξει με τις φαρμακευτικές της Hills τον τελευταίο καιρό.

€17 το κιλό λέμε.

Η κάρτα ήχου έγινε ξηρά τροφή.

Να 'ναι καλά η Κούκι μου μόνο, και δεν πειράζει.

Έχω κι εγώ χελωνίτσες την μια πάνω στην άλλη.

Σούπερ είναι.

ο αρσενικος ειχε σαλταρει επειδη δεν του καθοταν η θηλυκια.....

βγαζουν και ερωτικους ηχους,και μαλιστα ακουγεται οταν ο αρσενικος ''χτυπαει'' πανω στο καβουκι!!!!

τις εβγαλα απο μακρια(εχω κανει zoom στην εικονα γιαυτο και η κακιστη αναλυση) γιατι ειχα μαζι τον σκυλο μαζι μου και θα τους εκανε ΄΄χαλαστρα''....ειναι η εποχη τους και σε ολη την διαδρομη ακουγοταν κι αλλες που ζευγαρωναν μεσα στα χορτα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι γλυκά πλάσματα ρε γμτ.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back