Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Κόλαση επί γης

IMG_20230822_155415.jpg

IMG_20230822_155250.jpg

IMG_20230822_155247.jpg

4 φορες ανεβοκατεβηκα τις φωτογραφιες για να βρω την Καιζερ.

Σαν κατι τρολ φωτογραφιες, με κατι γκομενες σε πρωτο πλανο που σου λενε την ειδες την αρκουδα στο βαθος;

Κάνω κλικ στο θρεντ και με βγάζει ως συνήθως στο τελευταίο ποστ. Πατάω PageUp να ανέβω στα προηγούμενα ποστς και στο πάνω μέρος της οθόνης βλέπω αυτό:

image.png

Η πρώτη αντίδραση ήταν "WTF??"

Η παρεξήγηση λύθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα όταν ανέβηκα πιο πάνω στη σελίδα και είδα ολόκληρη τη φωτό.?

O φίλος μου ο Phil απ΄την Αγγλία:

"- Hey malaka, are you mad? I never eat after 9:00pm".

Εγώ, στις 2:40πμ:?

image.png

O φίλος μου ο Phil απ΄την Αγγλία:

"- Hey malaka, are you mad? I never eat after 9:00pm".

Εγώ, στις 2:40πμ:?

Προβολή συνημμένου 38004

ΕΝτΑκσι, εχει λιγη ντοματα οποτε το λες και health food.

κατα τα  καΘιΜασ

Dialimatic Berlin diet (την εκανα ολη την προηγουμενη εβδομαδα)

Το απο πάνω ειναι Trinitad με HB Scharzbier (μανα εξ ουρανου)

Το απο κατω  https://en.wikipedia.org/wiki/Königsberger_Klopse  με Märkischer Landmann (η 4η της βραδυας)  

20230814_212853.jpg 20230811_222417.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν παίζει κανένα ρόλο τί ώρα θα φάει κάποιος , αλλά πόσο θα φάει.

Είτε τα φάει σπαστά, είτε όλα μαζί, είτε το πρωι είτε το βράδυ, δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Όταν έχεις ποντιακή συνταγή και Ιταλικά υλικά.

Αν θέλεις όγκο αλλά χωρίς γράμμωση!

thumbnail.jpg

Προβολή συνημμένου 37937

€7.46/500g !!! - διαθέσιμο στην Ελλάδα - μην σπρώχνεστε 
Μακαρόνια. Το χειρότερο είδος φαγητού. Δεν τα τρώω ποτέ.Απορω με αυτούς που πληρώνουν για να φάνε μακαρονάδα σε εστιατόριο. 

Προβολή συνημμένου 37937

€7.46/500g !!! - διαθέσιμο στην Ελλάδα - μην σπρώχνεστε 
Μακαρόνια. Το χειρότερο είδος φαγητού. Δεν τα τρώω ποτέ.Απορω με αυτούς που πληρώνουν για να φάνε μακαρονάδα σε εστιατόριο. 

Κβαντικη Διεμπλοκη. Κατι κανει το τελευταιο καιρο κ ποσταρει το ιδιο πραγμα πολλες φορες. Επιτηδες ή κατα λαθος μονο ο ιδιος ξερει 

Κβαντικη Διεμπλοκη. Κατι κανει το τελευταιο καιρο κ ποσταρει το ιδιο πραγμα πολλες φορες. Επιτηδες ή κατα λαθος μονο ο ιδιος ξερει 

Το κάνει για να εμπεδώσουμε αυτά που γράφει.

Και όντως, τώρα που έγραψε εις διπλούν για τα μακαρόνια, επιτέλους κατάλαβα ότι είναι το χειρότερο είδος φαγητού. Τέλος τα μακαρόνια για μένα!☝️

Θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Bari, αλλά η ιταλική μου τεχνική έχει δεχθεί έντονες επιρροές από τη Μανιάτισσα σύζυγό μου και φυσικά τον πεθερό μου που είναι παραγωγός. Έτσι έχουμε focaccia Barese με Λάδι, Ελιές, Τομάτες και ρίγανη απο Μάνη όπως και το αλάτι απο τα βράχια του Οιτυλου. Το αλεύρι Ναπολιτάνικο, το νερό Αθηναϊκό. thumbnail.jpg

thumbnail1.jpg

thumbnail2.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back