Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Πρεπει να δοκιμαστει αυτο εντος βδομαδας, thanks!

Φακές με ξύδι και τόνος με κρεμμύδι, λεμόνι και λάδι. 

Μέτρια προς κρύα θερμοκρασία.

IMG_20230620_195027.jpg

Φακές με ξύδι και τόνος με κρεμμύδι, λεμόνι και λάδι. 

Μέτρια προς κρύα θερμοκρασία.

Αυτά, όπως τα δείχνεις, αν αφαιρέσεις το ζουμί απ' τις φακές, και τα ενώσεις, και βάλεις μέσα καροτάκι τριμμένο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πιπεριές Φλωρίνης κομματάκια, ντομάτα σε κυβάκια, αγγούρι, ακόμα και ωμό κολοκυθάκι τριμμένο, μαζί με σάλτσα μουστάρδα, μέλι και λάδι, τα σκίζω κάθε καλοκαίρι.

Άλλες φορές αντί για φακές βάζω μαυρομάτικα.

Αυτά, όπως τα δείχνεις, αν αφαιρέσεις το ζουμί απ' τις φακές, και τα ενώσεις, και βάλεις μέσα καροτάκι τριμμένο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πιπεριές Φλωρίνης κομματάκια, ντομάτα σε κυβάκια, αγγούρι, ακόμα και ωμό κολοκυθάκι τριμμένο, μαζί με σάλτσα μουστάρδα, μέλι και λάδι, τα σκίζω κάθε καλοκαίρι.

Άλλες φορές αντί για φακές βάζω μαυρομάτικα.
Ακριβως το ιδιο εφαγα σημερα. 

Μονο που αντι για μαυροματικα εβαλα μακαρονια.

Κ αντι για καροτάκι τριμμένο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πιπεριές Φλωρίνης κομματάκια, ντομάτα σε κυβάκια, αγγούρι, ακόμα και ωμό κολοκυθάκι τριμμένο, μαζί με σάλτσα μουστάρδα, μέλι και λάδι εβαλα κιμα

Ακριβως το ιδιο εφαγα σημερα. 

Μονο που αντι για μαυροματικα εβαλα μακαρονια.

Κ αντι για καροτάκι τριμμένο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πιπεριές Φλωρίνης κομματάκια, ντομάτα σε κυβάκια, αγγούρι, ακόμα και ωμό κολοκυθάκι τριμμένο, μαζί με σάλτσα μουστάρδα, μέλι και λάδι εβαλα κιμα

Αυτό είναι σαλάτα.

Και για φαΐ τι έφαγες?

Aγαπημένο μου φαγητό, γι'αυτό και έμαθα να το κάνω μόνος από μικρός.

Ορφανά, χωρίς κιμά.

Αμάν αμάν, φωτιές μας άναψες τώρα.

Εννοείται χωρίς κιμά.

Κ μιας κ ειπα γαλα ας κανω μια ερωτηση. Τι γαλα προτιματε?

Εγω για πλακα κατσικισιο. Απο τοτε που το ξανανακαλυψα δε μπορω να πιω πλεον αγελαδινο γαλα. 

Εγω για πλακα κατσικισιο. Απο τοτε που το ξανανακαλυψα δε μπορω να πιω πλεον αγελαδινο γαλα. 

Ότι κατσικίσιο (κρέας, γάλα, τυρί, κλπ), μου αρέσει τρελά.

Αλλά πίνω αγελαδινό γιατί είναι στο καλάθι του νοικοκυριού. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Κι εγώ φαν του κατσικίσιου πλέον.

Με τη διαφορά οτι δεν το καταναλώνω ως έχει, αλλά, το χρησιμοποιώ για να φτιάξω κεφίρ (και οι διαφορά του κεφιρ χρησιμοποιώντας διαφορετικά γάλατα εννοείται εξίσου τεράστια).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
IMG-50db98fcb1e357250caa810942d352be-V.jpg

Φιλέτο μπούτι μαριναρισμένο, σεφταλιές, μπιφτέκια και σουβλάκια χοιρινά. Απλά κ ωραία, ψήσιμο στην αυλή, ωραία κρέατα Σαλονικιώτικα. Έφαγα σαν ζώο ?

Η FM-X/AWM2/Wavetable/VA/Additive Ομελέτα Του Πληκτρά με 256-voice polyphony & 16-part multitimbrality.?

Χωρίς πλάκα, αν δεν είχα κάνει την παγκόσμια καριέρα που έκανα σαν μουσικοσυνθέτης, θα μπορούσα να έχω κάνει ανάλογη καριέρα στη μαγειρική...  image.gif

image.png

Για πες τα specs.

Φασόλια είναι αυτά?

"Trolley: τι να τα κάνεις τα specs ρε Fusion? Η γεύση είναι το παν, όλα τα άλλα έπονται..."

Ναι, αλλά από φωτό πώς να ξέρω την γεύση?

Γι' αυτό θέλω τα specs, να ξέρω τι έχει μέσα δηλαδής.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back