Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Χρόνια πολλά Νεκκωνα! 

Ο,τι επιθυμείς!

Δε κάνω αστειακι για την τελε στην τούρτα . 

Αλλά μου άνοιξες την όρεξη για γλυκό βρε μπαγασα!

Χρόνια Πολλά Νέκκονα.

Με όμικρον γράφεται; 

Δεν ξέρω, το πάω όπως το Νέστορα.

Νέστωρ, Νέστορας.

Αλλά μάλλον με ωμέγα πρέπει να γράφεται.

Να ρωτήσουμε τον Νέκκονα πώς το γράφει.

Δεν ξέρω, το πάω όπως το Νέστορα.

Νέστωρ, Νέστορας.

Αλλά μάλλον με ωμέγα πρέπει να γράφεται.

Να ρωτήσουμε τον Νέκκονα πώς το γράφει.
Ναι μόλις τελειώσει την τούρτα, καλό θα ήταν να μας πει ?

IMG_1030.jpeg

IMG_2023-6-9-180326.jpeg

Τι είναι αυτό το πορτοκαλί ζουμί στην κανατούλα?

Αυτά τα άσπρα τα τσουτσούνια, σαν λαμπάδες είναι μωρέ αδερφάκι μου. :classic_tongue:

Τι είναι αυτό το πορτοκαλί ζουμί στην κανατούλα?

Αυτά τα άσπρα τα τσουτσούνια, σαν λαμπάδες είναι μωρέ αδερφάκι μου. :classic_tongue:
Καυτο βουτυρο.

Για να πω την αληθεια, δεν ηταν ασχημα τα ασπρα σπαράγγια, αλλα καμια συγκριση με τα δικα μας αγρια σπαραγγια με ανιθο και φρεσκο κρεμμυδακι ομελετα

IMG_1031.jpeg

Με κερασαν τα συναδερφακια…βασικα η μαμα εταιρεια κερασε…

περα απο την πλακα, μου αρεσαν!!!

Στην Γερμανια να φανταστω? Απ'οτι ξερω εκει εχουν μανια με αυτα τα λευκα σπαραγγια, και τις λιγες βδομαδες του χρονου που ειναι στην εποχη τους τους δινουν και καταλαβαινουν. Δεν νομιζω να εχω δοκιμασει ποτε, απο την αλλη δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος σπαραγγοφαν οποτε...

Στην Γερμανια να φανταστω? Απ'οτι ξερω εκει εχουν μανια με αυτα τα λευκα σπαραγγια, και τις λιγες βδομαδες του χρονου που ειναι στην εποχη τους τους δινουν και καταλαβαινουν. Δεν νομιζω να εχω δοκιμασει ποτε, απο την αλλη δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος σπαραγγοφαν οποτε...
Οπως ακριβως τα λες, οπως με ενημερωσαν η εποχη τους ειναι περιπου ενα διμηνο, απο μεσα  Απριλη εως Ιουνιο. Ναι ειναι φανατικοι!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αλλά μου άνοιξες την όρεξη για γλυκό βρε μπαγασα!
Προφιτερόλ με παγωτό δεν είναι κορυφαίο; Αρκετά γλυκό σε σημείο να το πεις και λιγωτικό, αλλά αν φας λίγο μια χαρά. Έφαγα πολύ για την ιστορία.

Επίσης, που θυμήθηκες τον Ibagaza;?

Προφιτερόλ με παγωτό δεν είναι κορυφαίο; Αρκετά γλυκό σε σημείο να το πεις και λιγωτικό, αλλά αν φας λίγο μια χαρά. Έφαγα πολύ για την ιστορία.

Επίσης, που θυμήθηκες τον Ibagaza;?
Τι εννοεις να φας λιγο?

Αν δε σου κανει κοπο ανεβασε ενα τιουτοριαλ πως γινεται αυτο

Άρα είχα δίκιο δηλαδής?

Trending...

Νέα θέματα

Back