Φίλε wasted, απ' ότι έχω καταλάβει είσαι και εσύ κάποιας ηλικίας με κάποιες πολιτικές ευαισθησίες και πεποιθήσεις κλπ. Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος να σε πει ρατσιστή επειδή του είπες κάτι που θεωρείται αυτονόητο (δηλαδή ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν δύο thread από το ίδιο πρόσωπο με το ίδιο περιεχόμενο), κοίτα να του πεις κάτι λιγότερο από το απλό "άει παράτα μας" που του είπα εγώ.
Επίσης, ο άνθρωπος είναι άσχετος, όχι μόνο από υπολογιστές, αλλά από το πως λειτουργεί το noiz (και ίσως κάθε φόρουμ) και σε αυτό αναφερόμουν: ούτε που κατάλαβε ότι το θέμα του εξακολουθεί να υπάρχει (και να του απαντούν) και πήγε και άνοιξε ένα άλλο ίδιο. Δεν του είπα ότι είναι άσχετος και απρόσεκτος για τους υπολογιστές (καίτοι μάλλον είναι) αλλά σε σχέση με το φόρουμ και την αρχική υπόδειξη που ευγενικότατα του έκανα.
Τέλος, σας διαβεβαιώνω ότι όχι απλά δεν διακατέχομαι από υπεροψία, αλλά μάλλον είμαι ένας από τους πιο γλυκομίλητους ανθρώπους που θα μπορούσατε να γνωρίσετε (ρωτήστε around). Απλά, έχω μάθει να αναγνωρίζω την αγένεια και την ασχετίλα ως αγένεια και ασχετίλα - σόρυ αλλά πάντα περιφρονούσα αυτές τις δύο ιδιότητες ειδικά όταν εμφανίζονται μαζί.
Δεν αναιρώ την απόφαση μου, όπως την περιέγραψα πιο πάνω. Αλλά δε θα αφήσω να αιωρείται και η εντύπωση ότι εγώ ήμουν ο αγενής σε αυτή την περίπτωση, όταν έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο.
Κάτι ακόμη: σχετικά με το ότι δεν έχουν σπεύσει άλλοι αξιωματούχοι προς υπεράσπισή μου, διευκρινίζω ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με αυτό το θέμα, διότι είναι κατακαλόκαιρο και καλώς οι άνθρωποι δεν κάθονται σαββατιάτικα να ασχολούνται με το noiz. Παραμείνετε βέβαιοι ότι ο πόλεμος ενάντια στην καφρίλα εις όφελος του σκεπτόμενου μουσικού/δημιουργού θα συνεχιστεί και θα συνεχίσει να έχει αποτελέσματα (δεν ήταν και λίγα τα ωραία πράγματα που ακούσαμε φέτος από μέλη του noiz).