Τελικά τι θα γίνει με το karma μου?

Wow! είπε:
Ο λόγος για τον οποίο αποδόθηκε θετικό ή αρνητικό κάρμα δεν είναι πάντοτε θεάσιμος. Προσωπικά, έχω ρίξει αρνητικό κάρμα σε άτομο που μου την έλεγε με προσωπικά μηνύματα, ενώ δημοσίως έκανε την παρθένα. Πρώτο αυτό...

ποσο μαλλον οταν η χολη αυτη σε καποια μελη "απειλει" και την προσωπικη τους ζωη & εργασια (π.χ. σε εμενα καποιοι καραγκιοζηδες οι οποιοι προφανως  στερουνται τα ανδρικα γεννητικα οργανα τους εχουν μπει στο youtube & στο myspace  και βριζουν χυδαια τη μπαντα μου....εστειλα σε καποιον promoter link με το βιντεο μας και επαθε εγκεφαλικο ο ...ανθρωπος.... :P)
θα σταθω σε αυτα που γραφετε για προσωπικη επιθεση!

εχετε σκεφτει ποτε γιατι διαλεξαν να κανουν σε εσας προσωπικη επιθεση κ οχι πχ στο Elavd ? μηπως εσεις με τον τροπο που μιλατε κ λετε τις αποψεις σας "ενοχλειτε" ?

οπως εγινε εδω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=8364.50

ειστε mod κ το καθετι που λετε κρινετε πολυ πιο αυστηρα απο οτι αυτα που λεμε εμεις ως απλα μελοι γιατι εσεις κανετε το "κουμαντο" οποτε πρεπει αν ειστε αρκετα προσεκτικοι στους χαρακτιρισμους σας αλλα στις τοποθετησεις σας στα θεματα του Forum! γιατι οπως ειπε καποιος πιο πανω

Απο την στιγμη που εχετε εναν τετοιο τιτλο, επιμενω οτι η συμπεριφορα σας πρεπει να ειναι υποδειγματικη... δλδ αν εγω αρχισω και σας *****σταυριζω τωρα, διαγραψτε με, βαλτε μου το καρμα μου -666, καντε block το ip μου η δεν ξερω και εγω τι αλλο...

Σε καμια παντως περιπτωση δεν θα επρεπε να απαντησετε εχοντας μια ασχημη συμπεριφορα.. καταλαβαινω οτι καποια στιγμη σπανε τα νευρα σου, χανεις την ψυχραιμια σου, και τον παιρνει ο διαολος τον αλλο.. αλλα αυτο δινει αυτοματα και στον αλλο, τον νεο, τον newbie το δικαιομα να πει οτι

"Ε αφου σπασαρχ1δ1στικαν αυτοι και τα εχωσαν, τοτε θα το κανω και εγω"

Και αυτο οπως καταλαβαινεις οδηγει ξανα στα γνωστα φαινομενα του να την λεει καποιος σε καποιον, να ανοιγουν topics περι καρματος η για το ποσο κακος ειναι καποιος mod και αυτος ο κυκλος να κανει (στην γλωσα τον κιθαροδων) feedback... και φτου και απο την αρχη...

Καποιος πρεπει να σταματαει αυτο τον φαυλο κυκλο αλλιως θα γινονται ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα...

αν οχι εσεις τοτε ποιος?

Εχετε στο νου σας οτι καταλαβαινω πολυ καλα την θεση σας και δεν τα λεω εξω απο τον χωρο..

bluezlick είπε:
θα σταθω σε αυτα που γραφετε για προσωπικη επιθεση!

εχετε σκεφτει ποτε γιατι διαλεξαν να κανουν σε εσας προσωπικη επιθεση κ οχι πχ στο Elavd ? μηπως εσεις με τον τροπο που μιλατε κ λετε τις αποψεις σας "ενοχλειτε" ?
Τα forums είναι ο κατ' εξοχήν χώρος για να προκληθούν παρεξηγήσεις από το τίποτα, για τον απλό λόγο ότι κάποιοι δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τις διαφορές γραπτού και προφορικού λόγου. Οπότε μία ατάκα που σε μία παρέα θα προκαλούσε γέλιο, εδώ γίνεται αφορμή για βρισίδι.

Πέρα από αυτό, δε συμφωνώ με την τακτική να γράφεις κάτι ακραίο - που μπορεί να μην το πιστεύεις στην πραγματικότητα - για να τραβήξεις την προσοχή στο άτομό σου. Αλλά με κανέναν τρόπο δεν πιστεύω ότι η αρμόζουσα απάντηση είναι να αρχίσει κάποιος την προσωπική κριτική σε αυτόν που τα γράφει ή να μπαίνει στο myspace του και να τον πλακώνει στα γαμοσταυρίδια.

spy είπε:
Πέρα από αυτό, δε συμφωνώ με την τακτική να γράφεις κάτι ακραίο - που μπορεί να μην το πιστεύεις στην πραγματικότητα - για να τραβήξεις την προσοχή στο άτομό σου. Αλλά με κανέναν τρόπο δεν πιστεύω ότι η αρμόζουσα απάντηση είναι να αρχίσει κάποιος την προσωπική κριτική σε αυτόν που τα γράφει ή να μπαίνει στο myspace του και να τον πλακώνει στα γαμοσταυρίδια.
+2112  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back