tugito δεν είναι θέμα παροξυσμού αλλά θέμα αδικίας.Εσύ πώς θα ένιωθες αν σου βάζαν αυτή τη στιγμή +1/-1 χωρίς αφορμή θα ήσουν ικανοποιημένος?Πάντα φιλικά .tugito είπε:Μα κι εγω το "δεν καταλαβαινω" δεν σημαίνει δεν καταλαβαίνω...
;D
Aπλά ίσως να χρειαζόταν και μια αιτιολόγηση. Πατώντας ας πούμε στο -+7 να σου λέει "+1 για αυτό, -12 για το άλλο".yameth είπε:Βασικά μαθηματικά:
α) -1+1=0
β) -4+4=0
γ) -2+3=1
Εξήγηση: Το -1 είναι κάποια αρνητική συμπεριφορά στο παρελθόν που με κάποια θετική (+1) εξισορόπησε στο 0. Το δε -4 χρειάστηκε 4 "πολύ καλές πράξεις" από τον πρόσκοπο για να έρθει στα ίσα του. Απλά παλιά δε φαινόταν η ιστορία του κάρμα.
Τώρα ήδη είναι που είναι ένα είδος μικρής "ρετσινιάς" που είναι κολλημένη στον καθένα, φαντάσου να εξηγεί και σε δημόσια θέα το γιατί πήρε κάποιος μείον... αυτά καλό είναι να εξηγούνται μόνο σε pm.animae είπε:Aπλά ίσως να χρειαζόταν και μια αιτιολόγηση. Πατώντας ας πούμε στο -+7 να σου λέει "+1 για αυτό, -12 για το άλλο".
Jazziki!trigga είπε:Μα καλά ριε μάναμ τι μι ταϊηζ κι φτάνου τοσου πσιλά ναπούμιε?
Κατανοητά τα μαθηματικά και το διευκρίνισα και εγώ ο ίδιος.Μπορείς να μου στείλεις σε pm ποια ήταν αυτή η αρνητική συμπεριφορά σε παρακαλώ ?Δεν ζητάω κάτι παράλογο.yameth είπε:Βασικά μαθηματικά:
α) -1+1=0
β) -4+4=0
γ) -2+3=1
Εξήγηση: Το -1 είναι κάποια αρνητική συμπεριφορά στο παρελθόν που με κάποια θετική (+1) εξισορόπησε στο 0. Το δε -4 χρειάστηκε 4 "πολύ καλές πράξεις" από τον πρόσκοπο για να έρθει στα ίσα του. Απλά παλιά δε φαινόταν η ιστορία του κάρμα.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ.ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΖΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟRDLEAD.ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ EIMAI Ο ΓΑΜΑΩ DJ .
Θες κι άλλα?.....
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΦΑΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΜ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ NORD KAI ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΗΚΩ.ΕΛΑ ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ HARDCORE? :twisted: .KAI ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο DJ RUFFNECK OK.KAI OYTE ΠΡOKEITE NA MAΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΕΙΖΕΙ.
έχει δίκιο φίλε ruffneck...Είπες πολλά πράγματα...harilatron είπε:Θες κι άλλα?