Τελικά τι θα γίνει με το karma μου?

Δηλαδη Νικολα, τι συμπερασμα βγαζεις για την ψυχοσυνθεση μου, με το δικο μου καρμα; ;D ;D ;D ;D.

spy είπε:
.... το να έχει κάποιος  +2/-3 είναι ασυνεπές. Αν είναι απλά μία ένδειξη του "πόσο καλή διάθεση έχει ο Χ αυτό τον καιρό", τότε όλα καλά. :)
Τα λεει αρκετα καλα.Ημουν 2 πανω και 3 κατω ;D ;D ;D

Να ηξερα και το γιατι.

+1 καρμα απο μενα και πολυ σου ειναι.

Μην παρουμε και αερα. :P :P :P

Υ.Γ  Για οσους δεν καταλαβαν, πλακα κανω.

Θα ζησω και στιγματισμενος. :'( :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γλυκά μου μωρά...

Ο λόγος για τον οποίο αποδόθηκε θετικό ή αρνητικό κάρμα δεν είναι πάντοτε θεάσιμος. Προσωπικά, έχω ρίξει αρνητικό κάρμα σε άτομο που μου την έλεγε με προσωπικά μηνύματα, ενώ δημοσίως έκανε την παρθένα. Πρώτο αυτό...

Δεύτερο... Ο λόγος απόδοσης κάρμα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτός όταν έχουν περάσει εβδομάδες (ή μέρες). Η θετική ή αρνητική εντύπωση που δίνει κάποιος, συναρτάται από τα συμφραζόμενα, το ύφος της συζήτησης, το αν επιτίθεται πρώτος, το αν κρατάει το χιούμορ του κλπ. Τι ψάχνετε να βρείτε (παραθέτοντας και αποσπάσματα) έναν αιώνα μετά;

Τρίτο... είπε κανείς ποτέ ότι θα ανοίγουμε συζήτηση (και μάλιστα δημόσια) με όποιον δεν εγκρίνει το κάρμα που του έχει αποδοθεί; Όλοι αξίζουμε το θετικό και (σίγουρα) το αρνητικό κάρμα μας.. απλά κάποιοι το έχουν ήδη τσιμπήσει λόγω συγκυριών... δεν είναι και κόλαση...

ruffneck είπε:
boukas   Εγώ την έχω μεγαλύτερη πάντως! Ρε ΕΛΕΟΣ.....

boukas  Ε τελικά είσαι όντως μπόζος του κερατά!
Καλά ruffneck πρόσεχε πως τα πετάς και μη τα βάζεις αποσπασματικά, γιατί έτσι φαίνεται ότι εσύ ήσουν το θύμα, ενώ είχες πετάξει πάρα πολλά πριν, μέχρι να τα ακούσεις αυτά. Χώρια που το πρώτο που πέταξα πήγαινε γενικότερα στο όλο κλίμα που είχε αναπτυχθεί από τους πάντες στο θέμα εκείνο. Κατά την άποψή μου πάντως, τότε και λίγα άκουσες.

Ξεκόλλα πλέον  ;)

Παρολα αυτα boukas κατα την αποψη μου, το staff του forum δεν θα επρεπε να ιοθετει τετοιες συμπεριφορες οσο και αν τους προκαλουν οι υπολοιποι...

εχεις μπερδευτει λιγακι...το....staff του noiz ...ΔΕΝ ειναι.....staff.. ;D  δεν πληρωνονται και προσφερουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εργασια (η οποια ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ χρονο πιστεψε με)...οποτε ως ...αμισθοι εργαζομενοι ;D εχουν και αυτοι τα ορια τους.

με αλλα λογια καποια στιγμη ,απο τη στιγμη που συχνα πυκνα αντιμετωπιζουν τη χολη και το μενος της καθε ψωναρας που μπαινει εδω μεσα και λεει της παπαριες της ::)  (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ) ειναι φυσικο να "σπασουν" και να ριξουν και κανενα μπινελικι...

ποσο μαλλον οταν η χολη αυτη σε καποια μελη "απειλει" και την προσωπικη τους ζωη & εργασια (π.χ. σε εμενα καποιοι καραγκιοζηδες οι οποιοι προφανως  στερουνται τα ανδρικα γεννητικα οργανα τους εχουν μπει στο youtube & στο myspace  και βριζουν χυδαια τη μπαντα μου....εστειλα σε καποιον promoter link με το βιντεο μας και επαθε εγκεφαλικο ο ...ανθρωπος.... :P)

αστειο "ανταλλαγμα" λοιπον ολιγο ...μπινελικιον... ;D μπροστα στον ΔΩΡΕΑΝ πλουτο των πληροφοριων περι παντος επιστητου (απο σετ απ κιθαρων και σεταρισμα υπολογιστων μεχρι ταξιδιωτικες οδηγιες,αντιμετωπιση προβληματων κακης οδικης συμπεριφορας,νομικες συμβουλες μεχρι και..αντιμετωπιση της ...τριχοπτωσης) που συνηθως δινουν απλοχερα...(και αυτοι και οι περισσοτεροι "μονιμοι" κατοικοι του φορουμ αυτου...)

my 2 cents...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά διάβασε αν έχεις όρεξη του τι υπόθηκαν τότε (που περισσότερο αρνητική εντύπωση έκανε το γεγονός ότι με το καλημέρα αράδιαζε "κατεβατά"), καθώς τώρα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ruffneck και τα ξαναλέμε  ;)

Εξάλλου αυτό με το περί stuff και άλλων τέτοιων, πέραν των όσων είπε και ο sf, δεν το καταλαβαίνω και πολύ. Ο καθένας έχει και τα όριά του και θα πρέπει όλοι να είναι λίγο προσεκτικοί μεταξύ τους και να μην τραβά κανένας το σχοινί  ;)

Γνωριζω τι σημαινει εθελοντικη εργασια και γνωριζω οτι το κανετε εθελοντικα, οποτε η λεξη staff αποσκοπουσε στην ομαδοποιηση των mods, gatekeepers, admins κλπ...

Απο την στιγμη που εχετε εναν τετοιο τιτλο, επιμενω οτι η συμπεριφορα σας πρεπει να ειναι υποδειγματικη... δλδ αν εγω αρχισω και σας γαμωσταυριζω τωρα, διαγραψτε με, βαλτε μου το καρμα μου -666, καντε block το ip μου η δεν ξερω και εγω τι αλλο...

Σε καμια παντως περιπτωση δεν θα επρεπε να απαντησετε εχοντας μια ασχημη συμπεριφορα.. καταλαβαινω οτι καποια στιγμη σπανε τα νευρα σου, χανεις την ψυχραιμια σου, και τον παιρνει ο διαολος τον αλλο.. αλλα αυτο δινει αυτοματα και στον αλλο, τον νεο, τον newbie το δικαιομα να πει οτι

"Ε αφου σπασαρχ1δ1στικαν αυτοι και τα εχωσαν, τοτε θα το κανω και εγω"

Και αυτο οπως καταλαβαινεις οδηγει ξανα στα γνωστα φαινομενα του να την λεει καποιος σε καποιον, να ανοιγουν topics περι καρματος η για το ποσο κακος ειναι καποιος mod και αυτος ο κυκλος να κανει (στην γλωσα τον κιθαροδων) feedback... και φτου και απο την αρχη...

Καποιος πρεπει να σταματαει αυτο τον φαυλο κυκλο αλλιως θα γινονται ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα...

αν οχι εσεις τοτε ποιος?

Εχετε στο νου σας οτι καταλαβαινω πολυ καλα την θεση σας και δεν τα λεω εξω απο τον χωρο..

btw boukas εχω διαβασει ολο το τοπικ και ειδα τι εχει γινει...

Νομίζω ότι αν ανατρέξετε στα πολυάριθμα ποστ του yameth πέρι της φιλοσοφίας του ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ forum και του ΚΑΡΜΑ-ΤΟΣΤ θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε καλύτερα την χαριτωμένη και ενημερωτική μας διαδικτυακή κοινότητα  ;)

boukas είπε:
Καλά διάβασε αν έχεις όρεξη του τι υπόθηκαν τότε

Boukas κάτι ετοιμάζεις εσύ και σου βγήκε στο υποσυνείδητο, θα βάλεις κάτι υποθήκη λόγω GAS? Για λέγε, για λέγε  ;D

Τι θα γίνει με μένα ρε?Θέλετε επικύρωση απο τα ΚΕΠ?

Εχει κι αλλη όψη το νομισμα ε.Μην σαν βγάλω στα κανάλια τώρα.

Οσοι εχετε αρνητικο καρμα, μην το παιρνετε στραβα. υπαρχουν και χειροτερα: αυτοι που δεν εχουν παρει ποτε ουτε θετικο ουτε αρνητικο καρμα. σημαινει οτι ειμαστε τελειως αναξιοι να ασχοληθει καποιος μαζι μας  :P

Όπως εγώ για παράδειγμα, που μπαίνω 4 χρόνια, (πόσα είναι, τελωσπάντων από τις πολύ αρχές της ιστοσελίδας), κ δεν έχω κάρμα, κ είμαι κ junior member...  :-[ :-[ :-[

boukas είπε:
Καλά διάβασε αν έχεις όρεξη του τι υπόθηκαν τότε (που περισσότερο αρνητική εντύπωση έκανε το γεγονός ότι με το καλημέρα αράδιαζε "κατεβατά"), καθώς τώρα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ruffneck και τα ξαναλέμε  ;)

Εξάλλου αυτό με το περί stuff και άλλων τέτοιων, πέραν των όσων είπε και ο sf, δεν το καταλαβαίνω και πολύ. Ο καθένας έχει και τα όριά του και θα πρέπει όλοι να είναι λίγο προσεκτικοί μεταξύ τους και να μην τραβά κανένας το σχοινί  ;)

Boukas sorry αλλά τσέκαρε στην σελ.4 τον harilatron τα μονομερή γεγονότα που παραθέτει.Εγώ υπόδειξη του έκανα να είναι σωστός σε αυτά που παραθέτει και μάλιστα αναφέρω στον καθένα να δει το treat της συζήτησης.Δεύτερον τότε ξανατονίζω ότι δεν  υπήρχε το κάρμα.Τρίτον άντε εγώ είμαι λάθος έτσι, εσείς σε αυτά αυτό το treat που είναι η καλή συμπεριφορά σας? που όπως δείχνει είστε και εσείς λάθος.Τέταρτον δεν είδα να βάζεις ούτε στον ευατό σου,ούτε στον  Antonypath,ούτε στον Νemoo -1 για τη συμπεριφορά σας.Αυτό το θεωρείς αντικειμενικό από την πλευρά σου σε ότι έχει να κάνει με το κάρμα?Δηλ. εγώ να τιμωρηθώ και εσείς όχι για ένα γεγονός που ούτε καν υπήρχε το κάρμα τότε και απλώς ξεθάφτηκε ξαφνικά.Πάντα φιλικά  :)

ruffneck είπε:
Α)Δεν υπήρχε το κάρμα τότε.

Β)Δεν ξεκίνησα εγώ τις προσβολές για δες εδώ σε παρακαλώ:

AntonyPath  κοιτα φιλε γιατι απο τι καταλαβα εσυ θες να κανεις επιδειξη !!!!

εχω το nord modular g2χ ο κολλητος μου εχει το nord 2x και γραφουμε μαζι ποια.  επισης αλλος φιλος μας εχει το ti (εχει βγαλει 2 album στο λεω για να μην νομιζεις οτι ειναι κανενας πιτσιρικας) ΑΛΑ μονο πιπες δεν μας κανει για να παμε στo studio του.

Tωρα αν εχεις το nord 3 και μιλας ετσι για το μηχανημα ή κουφος εισαι ή κουλος ή τεμπελης !!!!!!

Να σε ρωτησω κατι ποσο χρονων εισαι ?

boukas  Εγώ την έχω μεγαλύτερη πάντως! Ρε ΕΛΕΟΣ.....

boukas  Ε τελικά είσαι όντως μπόζος του κερατά!

NemOOO To δικο μου πλήκτρο είναι καλύτερο απο το δικό σου...Και θα φωνάξω και τον ξαδερφο μου που είναι μεγαλύτερος και θα σαυ πώ εγώ...μμμ....

Λίγα με την ηλικία γιατί πηγαίνω 2α λυκείου και φέρομαιι ποιό σοβαρά απο μερικούς μερικούς...

Mουσικάρα που είσαι και υπεράνω....Απο παιδεία ομως λίγο σέ βλέπω...

Συγκεντρωθείτε και πηγαίντε καμια εκδρομή τώρα στις διακοπές γιατί δεν μας βλέπω καλα...:lol:

((καποιος να κλειδώσει το thread γιατί δεν έχει νόημα πλέον))

AntonyPath Λοιπον μ@λ@κ@κο να διαβαζεις καλυτερα τι γραφουμε !!!

1) δεν σε ρωτησα ποιος εισαι, σου ζητησα να ακουσω κομματι σου

2) ειπα οτι σε ολα τα set up υπαρχει και ενα nord, oxi oti exoyn mono nord

3) ειπα οτι μετα το nord δεν ειναι το τιποτα, που αυτο σημαινει οτι εκτιμω    πολλα synth και φυσικα και θα ηθελα και αλες αιτεριεσ  στο set up μου

Ασ ληξει εδω γιατι οτι λεμε τσαμπα το λεμε το παιδι εναι ....για να ειναι

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕ

Ακου το θεο ΤIESTO :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  και Βουλοσετω !!!!!

Μήπως θα έπρεπε να έχουν και τα παλικάρια -2.Καλό είναι να μην δείχνουμε μεμονωμένα γεγονότα  harilatron.όλα αυτά είναι στο treat που παραθέτης εκεί γιατί δεν έγινε τίποτα.Συγνώμη αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.Πάντα φιλικά.

boukas 

AntonyPath

NemOOO

στο 6:11 παρακαλώ

;)

[flash=200,200]

Απο ποια ταινια ειναι ρε παιδες ειναι το γαματο κλιπακι παραπανω?

Dreampanos είπε:
Απο ποια ταινια ειναι ρε παιδες ειναι το γαματο κλιπακι παραπανω?
Είναι απο το "Άρωμα Γυναίκας"

Dreampanos είπε:
Απο ποια ταινια ειναι ρε παιδες ειναι το  [σένσορντ :P]  κλιπακι παραπανω?
Από το "Το Κάρμα βάφτηκε κόκκινο",  με το Βασιλάκη Καϊλα.

Αυτο το τελευταιο ειναι πολυ κουλτουριαρικο και δν το πιανω... λολ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back