Nα σου ζήσειLorda01 είπε:Εμένα μου το 'φερε 1 εβδομάδα νωρίτερα και 'χω χεστεί από χαρά...

Τον εαυτό σου δεν τον σκέφτεσαι?Τι λέτε, κιθαρίστας ή ντράμερ; ;D

ΠΡΟΦΑΝΩΣ κιθαρίστας
Nα σου ζήσειLorda01 είπε:Εμένα μου το 'φερε 1 εβδομάδα νωρίτερα και 'χω χεστεί από χαρά...
Τον εαυτό σου δεν τον σκέφτεσαι?Τι λέτε, κιθαρίστας ή ντράμερ; ;D
ντραμερρρρ .... κιθαρίστας θα γίνει ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ είπαμεLorda01 είπε:Εμένα μου το 'φερε 1 εβδομάδα νωρίτερα και 'χω χεστεί από χαρά...
Τι λέτε, κιθαρίστας ή ντράμερ; ;D
Χμμμμμ....Δεν είναι κακή ιδέα...Evilnye είπε:Και η νέα γενιά θα ψάχνει μπασίστες χοχοχο.
Δεν τον κάνεις μπασοτραγουδιστή;
Λόγω κρίσης περιορίσαμε τις εξόδους(...όχι ότι βγαίναμε και συχνά...) και ξέρεις τώρα...πόση τηλεόραση να δει κανείς......μα τι πάθατε όλοι στη χρονιά που πέρασε...τόσα γεννητούρια... ;D ;D
Δηλαδή το 2011... ;D ;DLorda01 είπε:Λόγω κρίσης περιορίσαμε τις εξόδους(...όχι ότι βγαίναμε και συχνά...) και ξέρεις τώρα...πόση τηλεόραση να δει κανείς...![]()
Ε, το 2011 πάμε για το δεύτερο, το 2012 για το τρίτο και το 2013 που θα έχει ανακάμψει η ελληνική οικονομία(...), θα φύγουμε όλοι μαζί να πάμε Βερολίνο να ανοίξουμε ζουβλατζίδικο ! :marathon είπε:Δηλαδή το 2011... ;D ;D
Εγώ λέω, εκτός των άλλων, να ζητήσετε από τον Άγιο και κανένα... ;DLorda01 είπε:Ε, το 2011 πάμε για το δεύτερο, το 2012 για το τρίτο και το 2013 που θα έχει ανακάμψει η ελληνική οικονομία(...), θα φύγουμε όλοι μαζί να πάμε Βερολίνο να ανοίξουμε ζουβλατζίδικο ! :![]()
Τα παιδιά έχουν ένστικτο.duckino είπε:Δεν προλαβε καλα καλα να μου τι φερει και μου την αρπαξε μεσα απο τα χερια μου το τερας!
Καλά κάνεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής. Για σκέψου.... Κι αν κάνεις λάθος;ilias73 είπε:Εγώ δεν το 'χω πάρει απόφαση ακόμα,αλλά ψήνομαι για μια squier affinity....
ααααα και νόμιζα για παιδί όπως το άρχισες ;D ;Dilias73 είπε:Εγώ δεν το 'χω πάρει απόφαση ακόμα,αλλά ψήνομαι για μια squier affinity....