Τι θα σας φέρει ο Αϊ Βασίλης;

Ελα κορίτσιμ φάε λίγο καλό είναι θα δείς.Έλα εδώ το χω http://guitare.playback-europe.com/hagstrom-hj-600_vintage_sunburst-12297.html .Ρε παιδιά ήμαρτον έχει αρχίσει να ΄χανει και το φώς της.Δεν την ταίζετε απ το στόμα?Απο που την ταιζετε ναουμ.Μην το εκμεταλευόσαστε το κοπελι ναουμ.Θα τα πώ του Βασιλάρα και θα ρθει με τον αγριοτάραντο που χει το κέρας μέχρι το θεο να σας εκδικηθεί.......Αι απο κει

trigga είπε:
Καλά σε είχα κόψει εγώ ότι ετοιμαζόσουν να γίνεις ψηλός ξανθός σχιστομάτης. Ρε, πολλή πέραση οι Hagstrom! Να φανταστείς, είμαι τώρα σε μία ελβετική κωμόπολη και στο τοπικό μαγαζί μουσικών οργάνων έχει περισσότερες Hagstrom από Fender! :D :D

Θεϊλα τα κιθαρόνια ρε με design που διαφέρει και αρκετα απο τις άλλες και νομίζω έχει και αρκετά καλό hardware.Απο τη φωτογραφία μου φαίνεται ότι αυτή έχει και σιδερένιο nut ή τουλάχιστον σκούρο πλαστικό.Κάτι που με χαλάει απο τις φωτό είναι ι βλακεία που φτιάχνεις το ύψος των χορδων και το intonation.Μου φαίνεται καφέ αλλά τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν, θα δείξει όταν λυθεί το πρόβλημα με την τράπεζα.Ακόμα δεν έγινε δεκτή η παραγγελία μου γμτ.

Ενα πιατο γουρουνόπουλο, μελομακάρονα και βασιλόπιτα σο κοκαλιάρικο κορίτσι της προηγούμενης σελίδας!

Εγώ θέλω ο Αγιος Βασίλης να μου φέρει αυτήν (με ότι κουβαλάει μαζί της). ;D ;D ;D

bggirls35.jpg

bggirls13.jpg
bggirls14.jpg

Εεεεετσι μ@#νι μέχρι στα κιθαρόνια για να πείθει."Πάρτο, πάρτο βγάζει και υγρά(το thrush rod)".

wasted είπε:
Εμένα προσωπικά δε θα μου φέρει τίποτα,  ;D αλλά στην κόρη μου θα φέρει αυτή:  ;)

600_600_0_0_0c25_0c33.jpg

Πως την κόβετε;
Wasted έγραψες. Δεν την έχω ξαναγράψει την έκφραση γιατί μου τη δίνει ιδιαίτερα, αλλά εδώ σου έρχεται κουτί. Φοβερή ιδέα. Kαι ο 'Αι Βασίλης ας σου φέρει ένα χαμόγελο που να είναι το καλύτερο δώρο!!

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ο Άη-Βασίλης κι εγώ μετράμε τα λεφτά εδώ και μήνες κι όλο λειψά τα βρίσκουμε. ;D

...σκεφτόμαστε πάντως ότι ένας λαμπάτος combo όλο και κάπου θα χρησίμευε... ::)

frhodes 88 είπε:
Εγώ επειδή τα βαρέθηκα όλα είπα να το ρίξω λίγο έξω και ζήτησα αυτή.
Μας εβγαλες τα ματια  βραδιατικα παναθεμα σε.

Αν στη φερει παντως, πες το και σε εμας, για να περασουμε  και να το γιορτασουμε ολοι μαζι. :P 

Εμένα πάλι μου φέρνει σε λίγες μέρες ένα κομμάτι σκέτη τρέλα!

mc_S46DR1S_h.jpg
μαζί μ'αυτά στο πακέτο
mc_fg_sp.jpg

Sorry για το άσχετο αλλά αυτά θα μου φέρει ο Άη Βασίλης....Τώρα αν εννοείτε μόνο μουσικά, τότε από τίποτα μέχρι 1 μαγνήτη ας πούμε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mechmg93 είπε:
του ζητησα και τελικα δεχτηκε να μου φερει εναν tech 21 trademark 30  ;D
sorry για το άσχετο αλλά υπάρχει πουθενά στην Αθήνα;

Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια αλλά θέλω να τον δοκιμάσω...

O δικος μου Αι Βασιλης βρισκεται σε συσκεψη...........οι μισοι συβουλοι του του προτεινουν μια gibson les paul και οι αλλοι μισοι ενα ολοκαινουργιο δυνατο PC με το απαραιτητο recording equipment......

fender pro junior . 15 watt λαμπα 10 Ιντσες μεγαφωνο κρεμ χρωμα για να πηγαινει με ολα τα ρουχα , 0-100 σε 4.5 δευτερολεπτα. δεν τον εχω ακουσει αλλα εμπιστευτηκα τυφλα καποια αξιοπιστα παιδακια απο το φορουμ που τους αρεσει .

boody είπε:
fender pro junior . 15 watt λαμπα 10 Ιντσες μεγαφωνο κρεμ χρωμα για να πηγαινει με ολα τα ρουχα , 0-100 σε 4.5 δευτερολεπτα. δεν τον εχω ακουσει αλλα εμπιστευτηκα τυφλα καποια αξιοπιστα παιδακια απο το φορουμ που τους αρεσει .
Με παραξενεψε το χρωμα. δεν τον εχω ξαναδει ετσι. καλοριζικος ;)

Eίναι limited edition και ονομάζεται White Lightning. Πρέπει να'χει και σπέσιαλ Celestion μεγάφωνο, όχι το στοκ της Φέντερ. Επίσης υπάρχουν (για όποιον τυχερό τους βρει, αν και τώρα δεν σπανίζουν ιδιαίτερα αλλά σε λίγο καιρό θα'ναι άφαντοι) και οι κόκκινοι Texas Red.

Αυτά τα δυο σπέσιαλ χρώματα (και τα δυο τα'χω δει από κοντά, το κόκκινο ειδικά είναι λουκούμι - ό,τι πρέπει για φανατικούς των W. Stripes) υπάρχουν και στους Hot Rod Deluxe.

εμενα βαρεσε υπερωριες τον τελευταιο καιρο για αυτο παιρνει αδεια...επ αοριστον!

Οποτε το προγραμμα λεει: "εξοικειωση με τον ηδη υπαρχοντα εξοπλισμο".

:D

Trending...

Νέα θέματα

Back