Τι δώρο θέλετε να σας φέρει/έφερε ο Άη Βασίλης;

Μετα απο πολλα χρονια εχω φταςει στην  Ιθακη μου απο θεμα ηχου κ εξοπλισμου.

Ομως επειδη κανεις δεν απαγορευει την απληστια και τα ονειρα θα ηθελα μια συνομηλικη στρατ του 74, μια αυθεντικη 18v electric mistress, εναν hiwatt SA 212 combo κ μια relic DG fender signature strat. Α και μια EJ. 

Αυτα τα ολιγα.
ζητα και καμια στρατοκαστερ :classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυσκολο. Πρεπει να την εντοπίσει και να τη διαπραγματευθεί. Ενώ αμα ζητήσεις, κατι υπερβολικό μεν αλλά καινούργιο δε, τσουπ θα περάσει από τομαν και θα στο παρει. Πρακτικά πραματα παίδες. 

Ebay δεν έχει εκεί στον βορρά?

Θα μπει μέσα και θα του την πάρει, τέλος.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=yamaha+sg+2000+guitar&LH_PrefLoc=2&_sop=15

Άντε βρε, παίζεις με τον πόνο μου.... Εάν την είχα, να δεις τι σουξέ θα έγραφα!

Σουξέ γράφεις και τώρα, άλλο είναι το θέμα.

Αν την είχες, πάλι θα έπαιζες αρπίσματα? :classic_biggrin:

Σουξέ γράφεις και τώρα, άλλο είναι το θέμα.

Αν την είχες, πάλι θα έπαιζες αρπίσματα? :classic_biggrin:
well-yes-of-course.jpg

Χριστουγενιάτικο GAS forum level.... 9,7000000000000000000 :classic_biggrin: :classic_biggrin:

CG.jpg

Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone?

Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα.

Μια χαρα ειναι ο bugera....

Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα.

Έλα ρε συ, κάνε το γνωστό κόλπο.

Μόλις δει τιμή ενώ εσύ θα τον περιεργάζεσαι, πες δυνατά με ύφος ειδικού....

"Ε όχι ρε μαμώτο, κι ο Άη Βασίλης μαϊμούδες?"

Μια χαρα ειναι ο bugera....
 Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά...?

Μήπως αντί για κιθάρες κι ενισχυτές, να σας έφερνε ο άγιος καμιά άλλη γυναίκα?

Α, ρε LK, έτοιμη πελατεία έχεις.

Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά...?
google is your friend...

έλα λάθος quote...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μήπως αντί για κιθάρες κι ενισχυτές, να σας έφερνε ο άγιος καμιά άλλη γυναίκα?

Α, ρε LK, έτοιμη πελατεία έχεις.
 Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει... 

Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει... 

Για την strat όλα αυτά? :classic_blink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back