Όχι την beast!!!! Άκου τον τελειωμένο με τις bcrich και δε θα χάσεις. Είναι μακράν οι πλέον άβολες-άθλιες κιθάρες, πίστεψέ με. Τη γούσταρα τρελά, αλλά έπαιξα με το μπάσο beast 1 κολλητού μου και στράβωσα με την 1η επαφή. Όταν τη δοκίμασα και σε κιθάρα, έβαλα τα κλάματα. Πολύ φωνή, κακό και σκέτη μπούρδα. Τράβα για τη V και άποψή μου είναι να κοπανήσεις κάποιο 7χορδο (όπως έκανα με τη warlock).
Πάντως θα σε προειδοποιήσω για κάτι. Στην αρχή οι μαγνήτες θα σου φανούν άψυχοι, αλλά αν ακούσεις για λίγο καιρό τον bridge, θα δεις ότι βγάζει από μόνος του μπλακάδικο ήχο, που δεν ξέρω πόσο θα σε καλύψει αυτό, καθώς είσαι καφροντεθάς εσύ. Εγώ πάντως εντός των επομένων ημερών (αναλόγως τι τελικά θα γίνει με τα τασκαμ), πάω για αλλαγή, καθώς πιο τιποτένιο μπλακάδικο ήχο, από τον bridge μαγνήτη της squier51 δεν έχω ξαναματακούσει, οπότε η δικιά μου bcrich θα πάει για πιο βαρυκαφρολέ καταστάσεις
Πάντως να σου προτείνω κάποιες άλλες από αυτές τις 2;
Αλλιώς την υπερκλασική, αλλά απίστευτη
Απ' ότι είδες έχουν τους Rockfield μαγνήτες, καθώς είναι τρομεροί και δε θα χρειαστούν αλλαγή. Το θέμα είναι που θα τις βρεις, αν και οι απλές είναι και αυτές καλές.