Τι δώρο θέλετε να σας φέρει/έφερε ο Άη Βασίλης;

6 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε

Και επειδή ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος πρέπει αν είναι σωστός να μου φέρει και αυτή για να παίζω μαζί της.

Μάλλον  αυτόν  θα σου φέρει…..

kiriakos6.jpg

Μάλλον  αυτόν  θα σου φέρει…..

Αυτό θα είναι καλό γιατί θα φέρει την ανάπτυξη και τη δημόσιοοικονομικη πειθαρχία μέσω των συνεχών αλλαγών κλάδων για να μην βγαίνει ένας με το ίδιο αντικείμενο για δεκαετίες στη σύνταξη. 

Καινοτομία με τη θεσμοθέτηση του DIVERSITY στο ΔΗΜΌΣΙΟ. 

I LOVE IT! 

Το θέμα είναι τι θα πει ο ΣΟΡΟΣ και ΤΙ στάση θα κρατήσει ο ΠΟΥΤΙΝ. 

Πάντως τα νούμερα δεν βγαίνουν για την γκομενα. Μόνο για το komplete kontrol. 

Χαχαχαχαχαχα 

Θέλω ένα combo λάμπα με δωδεκάρι μεγάφωνο, το λιγότερο 15 βατ, tweed καθαρό και να βρωμίζει πολύ σταδιακά και να παίζει φοβερά και στο ενάμισι. Επίσης να είναι το πολύ 12 κιλά.

http://www.lazyjprojects.com/lazyj20.html

Αν δεν εχει...ο Βασιλης  τα 3.000 που κανει οποιοσδηποτε TWEED DELUXE που μπορεις να φτιαξεις ευκολα μονος σου (ή να σου φτιαξει καποιος αλλος) γυρω στα 1000 ευρω θα κανει τα ιδια αν του βαλεις ενα ελαφρα μεγαλυτερο transformer,6L6 ,GZ34 rectifier και σοβαρο μεγαφωνο.

Ο δικος μου ακριβως ετσι ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ζητα και καμια στρατοκαστερ :classic_biggrin:

Τρεις που ηδη εχω δεν ειναι αρκετες, ο σωστος αριθμος ειναι μια σε καθε χρωμα του καταλογου της fender (αντε εξαιρειται το antigua sunburst, μια λιγοτερη).

Τρεις που ηδη εχω δεν ειναι αρκετες, ο σωστος αριθμος ειναι μια σε καθε χρωμα του καταλογου της fender (αντε εξαιρειται το antigua sunburst, μια λιγοτερη).
Μονο με τα χρωματα τις διαλεγεις?

Alder, ash, maple, rosewood x 2 χρωματα η καθε μια (sunburst, daphne blue)

Ενας φιλος εχει 23 (παλιες) και ψαχνει και για αλλες. Εχει βαλει πορτα ασφαλειας θησαυροφυλακιου. :classic_biggrin:

Stratocaster* με τα εξής χαρακτηριστικα (τυχαια σειρα):

- κόκκινη**, ομως επουδενι οχι car

- ροζγουντ ταστιέρα 

- οχι πολυ λεπτο μπράτσο αλλα ουτε και μπειζμπολ μπατ

- μιντ γκριν πικγκαρντ

- οχι πολυ πριμους μαγνήτες

- νιτρο φινις

- βινταντζ κλειδιά

- μιντιουμ και πανω ταστα
*δε με νοιάζει να ναι Φεντερ. Στην περίπτωση που δεν ειναι Φεντερ παρακαλώ να μην έχει στραβοχυμενο χεντστοκ. 

**δεκτα fiesta, torino red

Από μουσικά είμαι ΟΚ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο....

... για να βάλω μέσα όλους τους ενισχυτές, τις κιθάρες, τα πετάλια, και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που μου έφερνε ο Άη Βασίλης κάθε χρόνο. :classic_tongue:

Τίποτα δεν θέλω από τον Αη Βασίλη.

Εγώ ειμαι ο Αη Βασίλης μου.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω...

DSC_0475.JPG

Εγώ μόνο αυτό το πραγματάκι θέλω, λιτός φέτος.  :classic_biggrin:

AmpliFIRE-6_angle.png

Αν μπορώ να γίνω άπληστος θα ήθελα και αυτήν εδώ την κυρία

NICK%20JOHNSTON%20TRAD%20ATOMIC%20GREEN%20289%20TILT5.png

%CE%97-%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%97-%CE%9C%CE%9F%CE%A5.jpg

Oλα τα παραπάνω μια χαρά είναι, εγώ ζητάω το ποιο σημαντικό .....ποιο  επιδέξια δάκτυλα ?️

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back