- Πόντοι
- 48
6 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε
Και επειδή ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος πρέπει αν είναι σωστός να μου φέρει και αυτή για να παίζω μαζί της.
Μάλλον αυτόν θα σου φέρει…..
![kiriakos6.jpg](https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2016/01/kiriakos6.jpg)
6 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε
Και επειδή ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος πρέπει αν είναι σωστός να μου φέρει και αυτή για να παίζω μαζί της.
Και τι-ρεχ δεχόμεθα.μα γιατί τον ζορίζεις γέρο άνθρωπο...
να στο ριπάρω να τελειώνουμε?
Αυτό θα είναι καλό γιατί θα φέρει την ανάπτυξη και τη δημόσιοοικονομικη πειθαρχία μέσω των συνεχών αλλαγών κλάδων για να μην βγαίνει ένας με το ίδιο αντικείμενο για δεκαετίες στη σύνταξη.
Θέλω ένα combo λάμπα με δωδεκάρι μεγάφωνο, το λιγότερο 15 βατ, tweed καθαρό και να βρωμίζει πολύ σταδιακά και να παίζει φοβερά και στο ενάμισι. Επίσης να είναι το πολύ 12 κιλά.
ζητα και καμια στρατοκαστερ :classic_biggrin:
Μονο με τα χρωματα τις διαλεγεις?Τρεις που ηδη εχω δεν ειναι αρκετες, ο σωστος αριθμος ειναι μια σε καθε χρωμα του καταλογου της fender (αντε εξαιρειται το antigua sunburst, μια λιγοτερη).
Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο. Χωρίς γείτονες.
*δε με νοιάζει να ναι Φεντερ. Στην περίπτωση που δεν ειναι Φεντερ παρακαλώ να μην έχει στραβοχυμενο χεντστοκ.Stratocaster* με τα εξής χαρακτηριστικα (τυχαια σειρα):
- κόκκινη**, ομως επουδενι οχι car
- ροζγουντ ταστιέρα
- οχι πολυ λεπτο μπράτσο αλλα ουτε και μπειζμπολ μπατ
- μιντ γκριν πικγκαρντ
- οχι πολυ πριμους μαγνήτες
- νιτρο φινις
- βινταντζ κλειδιά
- μιντιουμ και πανω ταστα
Από μουσικά είμαι ΟΚ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο....
χρόόοονια τώρα....Τίποτα δεν θέλω από τον Αη Βασίλη.
Εγώ ειμαι ο Αη Βασίλης μου.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μπορεί και να υπάρχει, αλλά δεν το ρισκάρω πια.χρόόοονια τώρα....
ενδιαφέρον δέντρο.εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω...
Προβολή συνημμένου 19467