Santa Maradona είπε:
ειπα αυτα:
σοζ που στο πρωτο μου μηνυμα πρεπει να σε κραξω αλλα αν δεν ξερεις πολυ καλα αυτο που λες στο διαδικτυο, καλυτερα να μην το αφηνεις να υπαρχει, καθως δυσκολευει αυτους που εχουν πραγματικη ορεξη να μαθουν και ψαχνονται
υπαρχει αγενεια? υπαρχει επιθετικοτητα? τι σκατα?
Καθως εχω μεριδιο ευθυνης για τη βαβουρα που ισως βοηθησα να γινει, ας ξεκαθαρισω λιγο...
1. Αμεσως μετα το ποστ αυτο, παραδεχτηκα πως ημουν ακυρος, και εκανα edit να μην παρει τα σοβαρα καποιος το ποστ μου εκεινο
2. Αν ηξερα, οτι δεν ήξερα καλά το θεμα, πιστεψε με δεν θα το δημοσιευα. Αντιθετως, (ακομα και με το λίγο "κραξιμο" σε εμενα, με βοηθησες θυμιζοντας μου γιατι πρεπει να τρεξω πισω στο διαβασμα στα βιβλια μου των David Moulton, Δώδη, ακομα και Bob Katz που με περισση όρεξη αγορασα για κατι που με περισή όρεξη ασχολούμαι απο το 1998 μονος μου, εχοντας τοτε στα χερια μου το λιλιπουτειο τοτε αλλα επαναστατικο cubasis με την τοτε "επιστημονικη" για τα δεδομενα μου soundblaster Live platinum.
3. Σίγουρα, το να λεει ο οποιοσδηποτε το οτιδηποτε, στα αυτια αυτων οι οποιοι ζουν απο αυτο το επαγγελμα, το λιγοτερο ακουγεται σαν...παραφωνια...
4. Ολοι μπορουμε να κερδισουμε απο τις εδω γραπτες συζητησεις μας, και όπως πιστευω πως και εγω δεν "τρελλαθηκα" με το σκεπτικό του φιλου santa των περι "ελέγχων/ αστυνομευσεων" κτλ, απλά θα ηθελα να θυμησω πως και ο φίλος santa πολλά χρονια πρι παει στο odeon, απο καπου εμαθε, καπου επενδυσε, και τοτε ισως βρισκόταν και στην δική μου θεση γνώσεων...
Αν τοτε κάποιος αλλός ερχοταν και ελεγε με ακριβως αυτο το στυλ (οχι φυσικά προσβλητικό) είμαι σίγουρος πως ο φιλος santa "άλλα" θα του έλεγε...
5. Δεν θεωρω πως υπαρχει περαιτερω θεμα αναλυσης μιας "κακής στιγμής", καλή καρδιά και όρεξη χρειαζεται απο όλου μας, και απο την θεση του "διδασκαλου" και απο την θεση του "μαθητη".
φιλικά