- Πόντοι
- 1,788
Πρώτη φορά θα ναι;;;; ;D ;DSanta Maradona είπε:@LK
Με καθε καλη προθεση, σου τονιζω οτι δεν νομιζω οτι προσφερες τιποτα στο αρχικο θεμα με το να με σχολιασεις .
Χαβαλέ κάνομεν μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. ;D
Πρώτη φορά θα ναι;;;; ;D ;DSanta Maradona είπε:@LK
Με καθε καλη προθεση, σου τονιζω οτι δεν νομιζω οτι προσφερες τιποτα στο αρχικο θεμα με το να με σχολιασεις .
το καταλαβα αλλα ειναι σημαντικο το θεμα (για καποιους)LK είπε:Πρώτη φορά θα ναι;;;; ;D ;D
Χαβαλέ κάνομεν μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. ;D
Οκ σε πιανω (δεν συμφωνω ομως,γιατι ημουν Light και δεν ειχα κανενα ιχνος αντιπαθειας μεσα μου οταν "εκραξα" και μαλιστα αν προσεξες αυτοσαρκαστηκα οταν εκανα το κραξιμο)Τότε, δεν το παίρνεις λίγο πιο light;
Αν έχεις κάτι να συνεισφέρεις, είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο επειδή δεν μπορείς να ελέγξεις το πώς εκφράζεσαι.
Santa Maradona είπε:Η αρχικη ερωτηση λοιπον απαντηθηκε και
ο ενδιαφερομενος διαβαζοντας το νημα στο νοιζ
http://www.noiz.gr/index.php?topic=174884.0 στην απαντηση #33 καθως και τα αλλα 2 που παρεθεσα εγω
youtube.com/watch?v=cIQ9IXSUzuM
http://www.gearslutz.com/board/music-computers/659500-digital-audio-sampling-rates.html στην απαντηση #17,
εχει αρκετα εφοδια για να καταλαβει τι παιζει.
Είπα εγώ ότι δεν ήσουν light και ότι ήσουν Heavy?Santa Maradona είπε:Διαφωτισε με πλζ με μια παραθεση
Από το πρώτο σου ποστ. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου (θα έλεγα και τις γνώσεις σου αλλά - ακόμα - δεν τις ξέρω) αλλά την ικανότητα/πρόθεση έκφρασής σου. Αποδυναμώνεις τα επιχειρήματά σου. Μην το κάνεις, γιατί μπορεί να έχεις πράγματα να πεις που, για κάποιους από εμάς, είναι χρήσιμα.Santa Maradona είπε:σοζ που στο πρωτο μου μηνυμα πρεπει να σε κραξω αλλα αν δεν ξερεις πολυ καλα αυτο που λες στο διαδικτυο, καλυτερα να μην το αφηνεις να υπαρχει, καθως δυσκολευει αυτους που εχουν πραγματικη ορεξη να μαθουν και ψαχνονται
Καλως σας βρηκα
ειπα αυτα:Haris είπε:Από το πρώτο σου ποστ. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου (θα έλεγα και τις γνώσεις σου αλλά - ακόμα - δεν τις ξέρω) αλλά την ικανότητα/πρόθεση έκφρασής σου. Αποδυναμώνεις τα επιχειρήματά σου. Μην το κάνεις, γιατί μπορεί να έχεις πράγματα να πεις που, για κάποιους από εμάς, είναι χρήσιμα.
Ξαναλέω, αναθεώρησε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Θα σε/μας βοηθήσεις.Santa Maradona είπε:υπαρχει αγενεια? υπαρχει επιθετικοτητα?
Ναι
...επρεπε να ζητησω πρωτα συγγνωμη
Όχι πρώτα, μετά.
και να κανω δηλωση υποτελειας δλδ ???
Όχι
Ακομα δεν μου ειπες ποια φραση σε χαλαει και με ποια φραση προβαλλομαι ως επιθετικοςHaris είπε:Ξαναλέω, αναθεώρησε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Θα σε/μας βοηθήσεις.
Πάω για τούφες.
Καθως εχω μεριδιο ευθυνης για τη βαβουρα που ισως βοηθησα να γινει, ας ξεκαθαρισω λιγο...Santa Maradona είπε:ειπα αυτα:
σοζ που στο πρωτο μου μηνυμα πρεπει να σε κραξω αλλα αν δεν ξερεις πολυ καλα αυτο που λες στο διαδικτυο, καλυτερα να μην το αφηνεις να υπαρχει, καθως δυσκολευει αυτους που εχουν πραγματικη ορεξη να μαθουν και ψαχνονται
υπαρχει αγενεια? υπαρχει επιθετικοτητα? τι σκατα?
Δεν έχει σημασία τι θα πιστέψω εγώ.Santa Maradona είπε:@harilatron
Πρεπει να με πιστεψεις οτι οι προθεσεις μου ειναι να βοηθησω την κοινοτητα, με την οποια νταραβεριζομαι καθημερινα λογω δουλειας, στο να εχει μια σωστη εικονα του τι γινεται στον ψηφιακο κοσμο του ηχου. Οχι επειδη ειμαι ο ρομπεν των δασων αλλα επειδη θα διευκολυνθει και η δικη μου ζωη/δουλεια σε καθημερινη αση αν η audio κουλτουρα του περιγυρου μου ειναι υψηλης ποιοτητας.
...
Και κάτι ακόμα:...
Μέχρι τότε όμως ξέρεις πολύ καλά ότι σε αύτη τη ζωή ΔΕΝ είναι μόνο τί λές , αλλά και πώς το λες.
...
Ηταν απλα μια κακια στιγμη που ΔΕΝ δημιουργησες ομως εσυ, αλλα εγω, οταν μπερδεψα τον manosx με τον superfunk (προς υπερασπιση μου αναφερω οτι και ταπεινα ζητησα συγγνωμη αλλα και προσπαθησα να ζητησω απο τους εμπλεκομενους να το αφησουν πισω τους και να συμβαλλουν στην ουσια της συζητησης αν θελουν να συνεχισουν, ωστε να μην εκτροχιασουμε την συζητηση)(στο μνμ #29 και #30)5. Δεν θεωρω πως υπαρχει περαιτερω θεμα αναλυσης μιας "κακής στιγμής", καλή καρδιά και όρεξη χρειαζεται απο όλου μας, και απο την θεση του "διδασκαλου" και απο την θεση του "μαθητη".
Δεν υπαρχει περιπτωση "ελέγχων/ αστυνομευσεων" σμπ**τσαμ αυτα4. Ολοι μπορουμε να κερδισουμε απο τις εδω γραπτες συζητησεις μας, και όπως πιστευω πως και εγω δεν "τρελλαθηκα" με το σκεπτικό του φιλου santa των περι "ελέγχων/ αστυνομευσεων" κτλ, απλά θα ηθελα να θυμησω πως και ο φίλος santa πολλά χρονια πρι παει στο odeon, απο καπου εμαθε, καπου επενδυσε, και τοτε ισως βρισκόταν και στην δική μου θεση γνώσεων...Αν τοτε κάποιος αλλός ερχοταν και ελεγε με ακριβως αυτο το στυλ (οχι φυσικά προσβλητικό) είμαι σίγουρος πως ο φιλος santa "άλλα" θα του έλεγε...
Αυτό που λες ασφαλώς ισχύει με όσους τυχαίνει να γνωρίζονται μεταξύ τους.Santa Maradona είπε:...
@harilatron
νομιζω καταλαβαινω τι λες στο πρωτο μερος του μηνυματος σου αλλα ΠΩΣ τα λεω ειναι κατι που πρεπει να το κρινεις απο κοντα οταν θα σου μιλαω με τον ιδιο περιπου τροπο που γραφωκαι θα σε λεω μ*****κα πχ, στα μουτρα σου, και θα γελαμε χωρις να μαλωνουμε, γιατι ετσι μιλαν οι ανθρωποι μεταξυ τους .χαλαρα
...
Ο harry στο μνμ#15 ανεφερε οτι το οριο στην αναπαραγωγη δεν ειναι στα 44100Hz αλλα στα 22050Hz(πανω κατωBlackForest είπε:Sorry που εχω μεινει ακομα ον τοπικ εγω αλλα ακομα δυσκολευομαι να καταλαβω xD
Εξηγηστε μου που ειναι το λαθος στο παρακατω...
Ας πουμε οτι το sample rate ειναι ενα φραγμα... ας πουμε sample rate στα 44.1khz "φραζει" τις συχνοτητες πανω απο 44.1khz και αφηνει να περνανε οσες ειναι κατω απο αυτο το οριο.
Αν δεν υπαρχει λαθος στον παραπανω συλλογισμο πως γινεται με υψηλοτερο sample rate π.χ 96khz να περνουμε περισσοτερες πληροφοριες στο πεδιο που ειναι κατω απο 44.1khz???