- Πόντοι
- 1
Καλως ορισες
Τωρα, αν τα εχω οντως μπερδεψει τοσο πολυ, πρεπει να γυρισω πισω στο διαβασμα
Καλως ορισες
Τωρα, αν τα εχω οντως μπερδεψει τοσο πολυ, πρεπει να γυρισω πισω στο διαβασμα
Το βρηκα(καπου εχω το λινκ)
για εξηγησου λιγο ...‘‘νεε‘‘ μας φιλε...superfoonk ...
δεν τρολλαρω διδασκω (και αστυνομευω με καλη διαθεση σε στυλ npap)Superfunk είπε:Ναι αλλα δεν εχεις παραθεσει ΚΑΝΕΝΑ μηνυμα μου....τα μηνυματα που παραθετεις ως δικα μου ειναι του....MANOSX.... ;D
Αλλα μολις τωρα ειδα οτι απλα τρολλαρεις μια και εχεις ηδη 2 ...ταυτοτητες...
edit. σε προλαβα πριν το σβησεις... ;D ;D
H επεξεργαστική ισχύς επιβαρύνει καταρχάς την cpu του υπολογιστή. Φυσικά παίζει ρόλο και το τσιπάκι του converter αλλά αυτό που σε απασχολεί σαν χρήστη είναι η αύξηση του φόρτου της cpu η οποία μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και η συχνότητα δειγματοληψίας.theoctapus είπε:Εμ, δεν σου είπα κι εγώ τι εννοώ.
Όταν έχεις σχετικά λίγα κανάλια, θα κάψεις και CD, και έχεις τα κλασικά όργανα, κιθάρα, μπάσο, ντράμς, φωνή.
Επιπλέον ερώτηση. Αν μια κάρτα υποστηρίζει 192Κ γενικά θα έχει και περισσότερη επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με μια που πάει μέχρι 96Κ; Ή αλλιώς, αν εξαιρέσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ μιας 96 και μίας 192 γενικά;
Το να ξέρεις "τα της δειγματοληψίας" δεν σε καθιστά αυτόματα ούτε δάσκαλο ούτε "αστυνόμο".Santa Maradona είπε:δεν τρολλαρω διδασκω (και αστυνομευω με καλη διαθεση σε στυλ npap)
Santa Maradona είπε:απο την μια λες ΔΕΝ θα δει διαφορα και απο την αλλη, οτι πιθανων να ειναι και χειροτερο (και μαλιστα τα λες και με υφος καρδιναλιου)
Κατ' αρχην την διαφορα καλα ειναι να προσπαθησει να την ακουσει και οχι να την δει
Καταλαβαινεις οτι ενας σοβαρος συνομιλητης δεν θα μπορουσε να δωσει βαση σε ενα τετοιο σχολιο![]()
![]()
![]()
(αλλα εγω δεν ειμαι σοβαρος και θα σε κραξω αλυπητα ;D ;D ;D)
Σε καθε περιπτωση ενας μεσος ανθρωπος ακουει τη διαφορα (σε ολα τα ηχοσυστηματα) και δεν εχει σχεση με το ανωτατο οριο της ακοης μας μονο.
(για τα 192Κ υπάρχουν πολλά επιπρόσθετα προβλήματα, που για πολλούς όπως πχ ο Dan Lavry τα καθιστά την χειρότερη επιλογή συχνότητας δειγματολειψίας)
αν μετά από 10 χρόνια εδώ, μια χιλιάδα ποστ και το "επιχειρηματολογημένο" κατά την άποψή μου (ανάλογο της αφορμής έστω και καθ υπερβολή) κράξιμο 2-3 "διαδικτυακών ψευδωνύμων" (ανάμεσα στα εκατοντάδες που έχω συναναστραφεί δημόσια και ιδιωτικά), η συνισταμένη της συμμετοχής μου μεταφράζεται στον χαρακτηρισμό του "αστυνόμου" που μου προσάπτεις, συγχαρητήρια για την τύχη μου(σας)...Santa Maradona είπε:δεν τρολλαρω διδασκω (και αστυνομευω με καλη διαθεση σε στυλ npap)
Και για εμένα.npap είπε:. αν είναι όμως ο σκοπός είναι τα 44 "τσάμπα κόπος" για μένα...
Νέος είσαι (όχι στο forum) ηλικιακά, θα βρεις το δικό σου style....σιγά-σιγά. ;Dδεν τρολλαρω διδασκω (και αστυνομευω με καλη διαθεση σε στυλ npap)
LK είπε:Αλλά δεν βάζουμε ένα light khaki trench coat....και ξαφνικά γίναμε Alain Delon στυλ.
Θέλει πολύ δουλειά ακόμα..... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:![]()
Τωρα τι ηθελες και το ειπες αυτο,μου ελεγε η μανα μου οτι μοιαζω με τον Alain Delon αλλα τωρα που εψαξα τη συγκεκριμενη φωτο περισσοτερο με τον ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ μοιαζω... ;D