- Πόντοι
- 1,168
9 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Και καθώς "μάτωσαν" τα αυτιά μου από τα σόλα που έπαιζαν αυτά τα αγόρια, άκου λίγο μπας και μάθεις λίγο μπαλίτσα.
Πάλι; ? Καλά λοιπόν... τότενες θα πάω στους OASIS (για να μου κουβαλάνε και τα μπάσα, ε άμα πχιά).ΑΠΟΛΙΕΣΕ
Πάλι; ? Καλά λοιπόν... τότενες θα πάω στους OASIS (για να μου κουβαλάνε και τα μπάσα, ε άμα πχιά).
ΥΓ: Εσύ μου φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με τον άλλον. Τον πανκς ντε ?
Του 20ου αιώνα φίλος. Αξία; Vintage και ανεκτίμητη ?Μα....ΜΑΛΜΣΤΗΝ?
Μάλιστα... μάλιστα... ? Ξέρεις, ψάχνει μουσικούς να κάνει μπάντα ?Με τον πανΚσ εχω κινονικοπολιτασ διαφορας , το μουσικο του γουστο ειναι αριστο.
Του 20ου αιώνα φίλος. Αξία; Vintage και ανεκτίμητη
2 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Ελα @Waterfall-K γκρινιαρη παρε και ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΥΣ (αλλα με ΟΥΣΙΑ οχι μονο πουρουπουπουρου που λεει και ο πΑΝΞΣ)
28 minutes ago, Superfunk said:
Ελα @Waterfall-K γκρινιαρη παρε και ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΥΣ (αλλα με ΟΥΣΙΑ οχι μονο πουρουπουπουρου που λεει και ο πΑΝΞΣ)
29 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Πραγματικα εχει ωραιο βιδεοαυτό έχει και ωραίο ονδίβεον σε μπεβε
Τα μπράβο και εμένα... Υπέροχο κομμάτι @LKΜπράβο @Superfunk, μου θυμισες ότι αυτό ήθελα να ακούσω ?
Η αλήθεια είναι πως οι ''θρύλοι'' ζητιανεύουν να βγάλουν κανά φράγκο ε?Ωραίοι στο χορό?, ωραίο το Hammond XK1 (με αντιγράφει ο φλώκος), ωραίο το τεμάχιο στο μπάσο, ωραίος και ο ντράμερ που στα διαλείμματα ατ'την παιδική χαρά/μπαντούλα που τον βλέπουμε, παίζει με αληθινούς μουσικούς-θρύλους σε στούντιο και live δουλειές (με τον Don Airey των Deep Purple για παράδειγμα),
αλλά: Μουσική παίζουν ποτέ, ή κοροϊδεύουν τον ντουνιά όπως στα παραπάνω βίντεα?Προβολή συνημμένου 46472