Τι μουσική ακούτε τώρα;

9 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και καθώς "μάτωσαν" τα αυτιά μου από τα σόλα που έπαιζαν αυτά τα αγόρια, άκου λίγο μπας και μάθεις λίγο μπαλίτσα.

ΑΠΟΛΙΕΣΕ

ΑΠΟΛΙΕΣΕ
Πάλι; ? Καλά λοιπόν... τότενες θα πάω στους OASIS (για να μου κουβαλάνε και τα μπάσα, ε άμα πχιά).

ΥΓ: Εσύ μου φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με τον άλλον. Τον πανκς ντε ?

Πάλι; ? Καλά λοιπόν... τότενες θα πάω στους OASIS (για να μου κουβαλάνε και τα μπάσα, ε άμα πχιά).

ΥΓ: Εσύ μου φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με τον άλλον. Τον πανκς ντε ?

Μα....ΜΑΛΜΣΤΗΝ?

ΜΑΛΜΣΤΗΝ?

ΕΧΙΚΑΙ ΟΡΙΑ Η ΚΑΝΓΚΟΥΡΙΑ.....

Με τον πανΚσ εχω κινονικοπολιτικασ διαφορας , το μουσικο του γουστο ειναι αριστο (μοστοφδεταϊμς γιατι γουσταρει και κατι τρισαθλια κομμουνιστικοεντΕχνα ελληνικα και μου χαλαει το μειΓμα ?  ).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα....ΜΑΛΜΣΤΗΝ?
Του 20ου αιώνα φίλος. Αξία; Vintage και ανεκτίμητη ?

Με τον πανΚσ εχω κινονικοπολιτασ διαφορας , το μουσικο του γουστο ειναι αριστο.
Μάλιστα... μάλιστα... ? Ξέρεις, ψάχνει μουσικούς να κάνει μπάντα ?

Έπαιζε ο Τίκης στους Ramones?
Ο Τίκης έχει φωνάρα, τι να κάνει στους Ramones? Οι Ramones -και οι κάθε Ramones- θέλουν ντελάλη, όχι τραγουδιστή. image.gif

2 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Ελα @Waterfall-K γκρινιαρη παρε και ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΥΣ (αλλα με ΟΥΣΙΑ οχι μονο πουρουπουπουρου που λεει και ο πΑΝΞΣ)

Οταν παιζουν ακουστικά, το μαντολίνο το παει μαρούλι ο Marty.

Kαι αυτό ακούω και τέρμα. Συγκινήθηκα.........

29 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Ελα @Waterfall-K γκρινιαρη παρε και ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΥΣ (αλλα με ΟΥΣΙΑ οχι μονο πουρουπουπουρου που λεει και ο πΑΝΞΣ)

Δεν ψάχνω τη βιρτουοζιτέ για τη βιρτουοζιτέ, δεν ψάχνω καν για βιρτουοζιτέ. Αν υπάρχει, καλώς να υπάρχει, αλλά δεν την κυνηγάω. Εξού και δεν μ'αρέσουν μουσικοί ή γκρουπς που παίζουν & συνθέτουν μουσική με γνώμονα αποκλειστικά αυτή, θέλω βιρτουοζιτέ με μέτρο και ουσία. Γι αυτό και στη δισκοθήκη μου δεν θα δεις ούτε ένα άλμπουμ του Malmsteen πχ, ? ελάχιστα των Dream Theater κλπ. Θα βρεις όμως τα άπαντα του Allan Holdsworth.♥️

Τους τύπους που έβαλες δεν τους ξερω, αλλά μια χαρά τους ακούω. Η Country δεν είναι my cup of tea, αλλά δεν με χαλάει. 

Αυτό είναι που λένε 

σιγα τον βιρτουοζο και μετα πας να το παιξεις και μενεις με το ξυλο στο χερι

Made In Sweden.?? Μεγάλη γκρουπάρα λέμε (thanks Nestor?)

Ακούμε δύο κομματάρες από το τελευταίο τους άλμπουμ "Where Do We Begin" του 1976.

Where Do We Begin

The band:

Tommy Korberg - vocals
Georg Wadenius - guitars & back vocals
Wlodek Gulgowski - keys
Pekka Pohjola - bass
Vesa Aaltonen - drums & percussion

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίοι στο χορό?, ωραίο το Hammond XK1 (με αντιγράφει ο φλώκος), ωραίο το τεμάχιο στο μπάσο, ωραίος και ο ντράμερ που στα διαλείμματα ατ'την παιδική χαρά/μπαντούλα που τον βλέπουμε, παίζει με αληθινούς μουσικούς-θρύλους σε στούντιο και live δουλειές (με τον Don Airey των Deep Purple για παράδειγμα),

αλλά: Μουσική παίζουν ποτέ, ή κοροϊδεύουν τον ντουνιά όπως στα παραπάνω βίντεα?Προβολή συνημμένου 46472
Η αλήθεια είναι πως οι ''θρύλοι'' ζητιανεύουν να βγάλουν κανά φράγκο ε?

Ε ας μείνουν ''θρύλοι'' λοιπόν και να ψωμολυσάνε, προτείνω μάλιστα να τους το πιεις να μην εξευτελίζονται οι ''θρύλοι''

Αλήθεια ο Αυλής  Alleyης, έχει γράψει κανά τραγούδι? Και αν ναι, τι πωλήσεις είχε? ...δια να φτάνει και να εξευτελίζεται να παίζει με τη γκρουπάρα?

Κάμπια της Κανήθου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, μα τα ινδάλματά σου, ΠΟΤΕ εν έγραψαν ιστορία- πλην Πατατανατσίου- δι αυτόν το συζητάμε όποτε θες για το πως και το διατί

ΥΓ Πάψε να ποντάρεις σε αποδεδειγμένα μουλάρια. Μια χαρά είναι τα μουλάρια σα ζώα τα προτιμώ, αλλά όχι σα Κιμβουρδίστες.

Κοίτα να μαθαίνεις χέρια, όχι ανέκδοτα χαμούνδιους

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back