Τι μουσική ακούτε τώρα;

Λοιπόν οι Bad Habit είναι λίγο... ακριβοθώρητοι ?, αλλά βρήκα κάτι που έχει ανεβάσει ο μουσιού Mark Cross - ο εξέχων ντράμερ της μπάντας ?- το οποίο μεταξύ άλλων δίνει ένα "στίγμα" του τι παίζαμε. Και με αυτό πήγαμε (τρομάρα μας ?) και ανοίξαμε για τους Ramones. Μήτσο pay attention λαίμαι... 

ΥΓ: Δεν ήταν δάκτυλος του Καταρράκτη, αν και φρονώ ότι θα του αρέσει αυτό που θα δει...
Φρονείς, δεν φρονείς, κάτσε να βάλω τπτ ποιοτικό, γιατί θα σκάσει μούρη και θα γιομήσει το φόρδουμ με θκατά ?

53 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Λοιπόν οι Bad Habit είναι λίγο... ακριβοθώρητοι ?, αλλά βρήκα κάτι που έχει ανεβάσει ο μουσιού Mark Cross - ο εξέχων ντράμερ της μπάντας ?- το οποίο μεταξύ άλλων δίνει ένα "στίγμα" του τι παίζαμε. Και με αυτό πήγαμε (τρομάρα μας ?) και ανοίξαμε για τους Ramones. Μήτσο pay attention λαίμαι... 

ΥΓ: Δεν ήταν δάκτυλος του Καταρράκτη, αν και φρονώ ότι θα του αρέσει αυτό που θα δει...

το "ξώβυζο" το χεις ακόμα?...?

το "ξώβυζο" το χεις ακόμα?...?
Κάπου μπορεί να υπάρχει ακόμα... Νομίζω ότι κάπου στο υπόγειο έχω σε μια βαλίτσα κάποια... memorabilia από τότε. Ρουόκ outfits, τις μπότες της Eurovision κλπ ?

Άφησα κάτι για τον... αρχαιολόγο του μέλλοντος.

Λοιπόν το επόμενο είναι για τον κανάγια τον Παράγκα που μας τη λέει για αυτά που ακούμε. Τους συγκεκριμένους τους είχα δει (τον περασμένο αιώνα) στον Λυκαβηττό και μου άρεσαν πολύ. Ιδιαίτερα το συγκεκριμένο το είχαν παίξει εξαίρετα σε μια πολύ ατμοσφαιρική εκτέλεση .

γεύση από ένα από τα καλύτερα βινύλια (φυσικά dtd) που έχω ακούσει ποτέ... εννοείται ότι αν το μέσο μπορούσε να κρατήσει έναν ανάλογο ποιοτικό μέσο όρο στην εμπορική του σταδιοδρομία, θα νέρωνα λίγο το κρασί μου ως προς την σύγχρονη απαξίωση του (κάτι που δυστυχώς δεν γινόταν γιατί η κάθε παραγωγή ήταν πανάκριβη συν το ότι η εκάστοτε μπάντα έπρεπε να σπέρνει μια κι έξω) ?...

@npap Φίλος αυτό που ανέβασες δεν το είχα ξανακούσει και είναι "διαμαντάκι". Παιξιματάρες, φοβερό rhythm section/ groove, "καραμούζες" να γαζώνουν, τα πάντα όλα... ?   

ΥΓ: Και τρομερή παραγωγή!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε....

Φίλος αυτό που ανέβασες δεν το είχα ξανακούσει και είναι "διαμαντάκι". Παιξιματάρες, φοβερό rhythm section/ groove, "καραμούζες" να γαζώνουν, τα πάντα όλα... ?   

δυστυχώς λόγω της φύσης της παραγωγής και της περιορισμένης κυκλοφορίας δεν είχαν πολλοί την ευκαιρία να το απολαύσουν (τουλάχιστον στην αυθεντική του μορφή γιατί δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε αργότερα σε cd)...

δυστυχώς λόγω της φύσης της παραγωγής και της περιορισμένης κυκλοφορίας δεν είχαν πολλοί την ευκαιρία να το απολαύσουν (τουλάχιστον στην αυθεντική του μορφή γιατί δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε αργότερα σε cd)...
Ήταν καταπληκτικό. Αν εξαιρέσεις το δεύτερο - που ήταν... ρέγγε προσανατολισμού που δεν τα πάω καλά- ΄το υπόλοιπο με ενθουσίασε.

Παρακαλείται το μέλος "Σαμη Παραγκα" να μην εκτοξεύει χαρακτηρισμούς κατά άλλων μελών... Ευχαριστώ.

Ακολουθεί ψυχαγωγική μουσική... 

Να συνεχίσουμε το λεπόν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, μια  και μάλλον επνίγει ο α-σκάφανδρος στα νερά της Κανήθου.

Αναλαμβάνω δε εθελοντικά να εκπροσωπήσω το ΝΟΙΖ εις τον αποχαιρετισμό του Υποφανούς ? μέλους όπου θα ρίψω εις τα στενά του Ευρίπου στέφανον, η γέφυρα θα ανοίξει και θα κλείσει τρις και θα πετάξομεν εις το νερό τρία χαμούνδ κι ένα ΜΟΝΤΑΖ......απ τα φτηνά 

Πράγματι είναι κρίμα που  χάσαμε τον εκλεκτό συμφομουρίτη με τη τόση αγάπη που έδειχνε εις μουυυυυυυγκ

Κάμπια της Κανήθου θα σε θυμόμαστε για τον Σαφέση και τπτ άλλο

μέχρι να βρείτε τον φίλο σας πάρτε ένα τραγουδάκι από τον Ντοναλντ.

Μιλάει για τον Χάρο.

Δεν έρχεται κρατώντας δερπάνι. Είναι ντυμένος με ένα λαμπρό νυχτικό και εμφανίζεται απ το πουθενά όταν έρχεται εκείνη η ώρα. Όταν καίγεσαι στον πυρετό δίπλα στη μανούλα σου, όταν πας στο ΑΤΜ ή όταν παίρνεις μερικά παραπάνω από τα αγαπημένα σου χαπάκια.

απο τον τριτο του προσωπικό δίσκο ίσως τον καλύτερο.

Μαύρο σοουλ φανκ όπου δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Τα λικάκια του Herrington δεξιά ή το πνιγμένο σόλο του Wayne Krantz

τι κρίμα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back