- Πόντοι
- 1,848
Αίσχος!Μα πές μου πως θα πάει μπροστά αυτή η χωρα,που είναι 12 και κοιμόυνται όλοι.
Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero ?
Αίσχος!Μα πές μου πως θα πάει μπροστά αυτή η χωρα,που είναι 12 και κοιμόυνται όλοι.
...μεσογειακή κουζίνα βλέπω και την κατάλληλη ώρα.Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero ?
Βρε ίζημα του Ευρίπου, κατακάθι της τιμημένης Κανήθου, ακόμα δεν άλλαξες τα νερά να πας για ύπνο?Αίσχος!
Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero ?
Περιμένω...Βρε ίζημα του Ευρίπου, κατακάθι της τιμημένης Κανήθου, ακόμα δεν άλλαξες τα νερά να πας για ύπνο?
Μόλις τώρα, MGs είπε
Εορταστικό πρόγραμμα για τους εορταζόμενους κάνω.Θα με αφήσετε??Ένα ένα ρε συ τα βίντεο. Θα το δει κι ο άλλος ο και θα μας μουρλάνει στα RS και στο πανκς, τρία-τρία θα τα ποστάρει...
Εμείς? Τους εορτάζοντες ρώτα.Εορταστικό πρόγραμμα για τους εορταζόμενους κάνω.Θα με αφήσετε??