- Πόντοι
- 2,368
Α κουκουρούκου μανταλάκια δηλαδή, νόμιζα ότι...σοβαρολογουσες ?Εγώ είμαι η γενιά των Ρέηβερς και έζησα.
Εσείς πάρτε το ταμείο ανάκαμψης τώρα και κάντε επενδύσεις. ? Καλημέρα!
Α κουκουρούκου μανταλάκια δηλαδή, νόμιζα ότι...σοβαρολογουσες ?Εγώ είμαι η γενιά των Ρέηβερς και έζησα.
Εσείς πάρτε το ταμείο ανάκαμψης τώρα και κάντε επενδύσεις. ? Καλημέρα!
Εν τω μεταξύ επαέ μέσα, πάμε απ το κακό στο χειρότερο, δεν φτάνουν αυτά τα δεινοσαυρικά και μαμπεμπεγοζγκόνικα που βάνετε, έχουμε και τον άλλο το κατσαπλιά- κατά φωνή- του τάγματος ανεπιθυμήτων που μας έχει γανώσει το κεφάλι με τα χαμούνδ, χειρότερα κι απ τις τελεκάστερ ρε φίλε.Φυσικά...
Μια και το ανέφερες, πάρε δύο Χαμούνδς να τα ευχαριστηθείς. ????έχουμε και τον άλλο το κατσαπλιά- κατά φωνή- του τάγματος ανεπιθυμήτων που μας έχει γανώσει το κεφάλι με τα χαμούνδ
Ουδεμία σχέση. Ψάξε το χωριό Άκρες Ευβοίας...το επώνυμό του προδίδει καταγωγή από νήσο των Κυκλάδων
Με τοιαύτες λαλακίες ούτε σε ρέιβ πάρτυ σε θερμοκήπιο των Οινοφύτων δεν θα έμπαινες παρότι όλοι ήταν τέζα απ τα χάπιαΠάμε να κάνουμε τώρα μια στροφή 360 μοιρών (όπως θα'λεγε κι ο Τσίπρας) και να ακούσουμε μια synth κομματάρα από το 1990. Ο Cos θα το εκτιμήσει και θα του θυμίσει τα νιάτα του.
Κυκλαδίτικη πετούγια είμαι στη Ρόδοκαι δουλεύω και αύριο. Όταν πίνω, μόνο Τσίπουρο τα τελευταία 20 χρόνια. Άκου εν τω μεταξύ και τπτ σοβαρό εν όσο πίνειςΚάτσε να σοβαρευτούμε λίγο.
Gordon's: check
Γκαζόζα: check
Μουσική: check
Vamos.Προβολή συνημμένου 43758
Harold Vick - Dotty's Dream (1963)
Harold Vick - sax
Grant Green - guitar
Blue Mitchell - trumpet
John Patton - Hammond
Ben Dixon - drums
Προβολή συνημμένου 43759
2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε