Τι μουσική ακούτε τώρα;

Καλώς τον ειδήμονα....Προβολή συνημμένου 43746
Καλώς τον άσχετο. Και έβαλες και μια φωτό για να μας δείξεις και την ασχετοσύνη σου. Το κομμάτι δεν ήταν κατά το ήμισυ του GM. Το κομμάτι ήταν εξ ολοκλήρου σύνθεση του Max Middleton. Μετά που το δανείστηκε ο GM για τον δίσκο του έβαλε κάτι λίγες φιοριτούρες και του επέτρεψαν να μπει σαν συν-συνθέτης. Μετά.

Οκ κ. Ειδήμονα από τα lidl?

Ρε τi τραβάμε...? 

Πάμε να αλλάξουμε λίγο mood γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με τα trolls.

Αυτές τις μέρες ξεσκονίζω κάποια άλμπουμ του μεγάλου Charles Earland. Στο παρακάτω κομμάτι Hammond παίζει o Earland φυσικά ενώ στο μπάσο και Clavinet ο  Marcus Miller. Το ότι ο Miller έπαιζε και στο Zoolook είναι απλή σύμπτωση.

Charles Earland - Good Question (1980)

Kαι το κερασάκι στην τούρτα.

Charles Earland Tribute Band - On The Stairs (2002)

Jim Rotondi - trumpet
Eric Alexander - sax
Pat Martino - guitar
Joey DeFrancesco - Hammond B3
Vincent Ector - drums

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλώς τον άσχετο. Και έβαλες και μια φωτό για να μας δείξεις και την ασχετοσύνη σου. Το κομμάτι δεν ήταν κατά το ήμισυ του GM. Το κομμάτι ήταν εξ ολοκλήρου σύνθεση του Max Middleton. Μετά που το δανείστηκε ο GM για τον δίσκο του έβαλε κάτι λίγες φιοριτούρες και του επέτρεψαν να μπει σαν συν-συνθέτης. Μετά.

Οκ κ. Ειδήμονα από τα lidl?
Μια πρώτη και τελευταία (φιλική) προειδοποίηση. Χαλαρά και χωρίς χαρακτηρισμούς. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε άλλα νέα, πηγές αναφέρουν πως μέσα στο 2023 οι Έλληνες έπαιξαν 23 δις γιούργια στο τζόγο.

Μάλλον το έκαναν μήπως και γλιτώσουν απ τα Χαμουνδ που μας βάζει ο Ανεπιθύμητος Κανηθιώτης, το αξύριστο λιοντάρι του Βιετνάμ, ο άοκνος υδρονομέας των στενών του Ευρίπου. 

Βίβα λας τζόγος

Έχεις δίκιο γέροντα πέρασε η ώρα... ?

@Nestoras, λοιπόν το έχουμε; Και αν υπάρχει θέμα με τη δεύτερη κιθάρα θα κάνω μια νύξη στον Παράγκα να έρθει να ενισχύσει το project...

Από το μακρυνό 1966 ο Michel Polnareff τραγουδά για μία κούκλα που "όλη 'μέρα λέει όχι". Όλοι έχουμε συναντήσει τουλάχιστον μία τέτοια, δεν έχω ακόμη καταλήξει αν είναι γήϊνης προελεύσεως.

Σε άλλα νέα, πηγές αναφέρουν πως μέσα στο 2023 οι Έλληνες έπαιξαν 23 δις γιούργια στο τζόγο.

Φυσικά, τα λεφτά αυτά δεν είναι πραγματικά, με την έννοια ότι αποτελούν χρήμα που ανακυκλώνεται, περιλαμβάνουν κέρδη, bonus κ.λπ. Υπολογίζεται ότι τα «καθαρά» λεφτά στον τζόγο είναι περίπου τα μισά, ήτοι 14 δισ. ευρώ. 

Φυσικά, τα λεφτά αυτά δεν είναι πραγματικά, με την έννοια ότι αποτελούν χρήμα που ανακυκλώνεται, περιλαμβάνουν κέρδη, bonus κ.λπ. Υπολογίζεται ότι τα «καθαρά» λεφτά στον τζόγο είναι περίπου τα μισά, ήτοι 14 δισ. ευρώ. 
Είχα πάει στο καζίνο μια μέρα τότε που είχαμε capital control 420 την εβδομάδα και σε μια ρουλέτα στο τραπέζι παίζονταν σε μια μπιλιά 55000 ευρώ για μια φάση από 5 άτομα. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου κάνει μια "καθαρή" ανάλυση ??

Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου κάνει μια "καθαρή" ανάλυση ?

Εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις τι σχέση είχαν τα capital controls με το κασέρι στο τραπέζι; ?

Εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις τι σχέση είχαν τα capital controls με το κασέρι στο τραπέζι; ?
Εγώ ρωτάω τους ειδικούς, γεγονότα παραθέτω και αναζητώ εξηγήσΗΣ.?

Εγώ ρωτάω τους ειδικούς, γεγονότα παραθέτω και αναζητώ εξηγήσΗΣ.?
Ναι αλλά δεν μας εξηγείς το γεγονός, δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό που είδες δεν είναι γεγονός, εκτός κι αν εννοείς την ανατολή και την δύση του ηλίου γεγονός που χρήζει εξήγησης. ?

Ναι αλλά δεν μας εξηγείς το γεγονός, δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό που είδες δεν είναι γεγονός, εκτός κι αν εννοείς την ανατολή και την δύση του ηλίου γεγονός που χρήζει εξήγησης. ?
Εγώ είμαι η γενιά των Ρέηβερς και έζησα.

Εσείς πάρτε το ταμείο ανάκαμψης τώρα και κάντε επενδύσεις. ? Καλημέρα!

Trending...

Νέα θέματα

Back