Τι μουσική ακούτε τώρα;

Στο τέλος της ακρόασης δεν σου έχει μείνει ούτε μία νότα
Τώρα αυτό είναι μεγάλη κουβέντα- αν και επί της ουσίας δεν διαφωνώ. Απλά σκέφτομαι (για παράδειγμα) το Tales of Topographic Oceans. Ένα "χάος" και ο ορισμός αυτού που περιέγραψες. Αλλά με τον τρόπο του αριστούργημα...  Δεν ξέρω...

Γι' αυτό θα πω και εγώ καληνύχτα- δουλεύω αύριο το πρωί (τι αύριο, σε λίγες ώρες δηλαδή)- και σας αποχαιρετώ με τους αγαπημένους μου από το Seattle...

Yeap...

Αυτό τους έφαγε, το πολύ "κέντημα". "Κέντημα για το κέντημα", αυτή είναι η αίσθηση κάθε φορά που ακούω νέα τους δουλειά. Συνθέσεις και "κεντήματα" τόσο "τραβηγμένα απ'τα μαλλιά" που καταντάνε βασανιστήριο. Στο τέλος της ακρόασης δεν σου έχει μείνει ούτε μία νότα. Απίστευτα παιχτρόνια αλλά πλέον παίζουν απίστευτα κουραστική μουσική. Ειλικρινά λίγα γκρουπς με κουράζουν τόσο πολύ. 
Διώξανε τον Σερινιαν γιατί θέλανε λέει πλήκτρα κ όχι δεύτερο κιθαρίστα...

Καλά να παθουνε τώρα που καταλήξανε με Ρούντες, ντραμ μασιν κ τον ακατανομαστο στη φωνή. 

Για τον Πετρουτσι δε λέω τίποτα... Αγνοείται από το falling κ μετά ... Αυτός που ξεκίνησε να παίζει στο scenes δεν είναι ο Πετρουτσι ΛΑΙΜΑΙ ?

4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Τώρα αυτό είναι μεγάλη κουβέντα- αν και επί της ουσίας δεν διαφωνώ. Απλά σκέφτομαι (για παράδειγμα) το Tales of Topographic Oceans. Ένα "χάος" και ο ορισμός αυτού που περιέγραψες. Αλλά με τον τρόπο του αριστούργημα...  Δεν ξέρω...

Το "Tales..." το ακούω ξανά άνετα ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Το, πχ, "Systematic Chaos" των DT δεν το ξανακούω ούτε να με πληρώνουν.

Anyway, άντε καλό ύπνο.?

Διώξανε τον Σερινιαν γιατί θέλανε λέει πλήκτρα κ όχι δεύτερο κιθαρίστα...

Καλά να παθουνε τώρα που καταλήξανε με Ρούντες, ντραμ μασιν κ τον ακατανομαστο στη φωνή. 

Για τον Πετρουτσι δε λέω τίποτα... Αγνοείται από το falling κ μετά ... Αυτός που ξεκίνησε να παίζει στο scenes δεν είναι ο Πετρουτσι ΛΑΙΜΑΙ ?
Τεχνικά ο Rudess είναι μίλια μπροστά απ'τον Sherinian, αλλά μέχρι εκεί. Χίλιες φορές Sherinian, και με τους DT και solo και σε δουλειές τρίτων. Ο Rudess, αν και τέρας τεχνικής, πρέπει να είναι ότι πιο βαρετό έχω ακούσει από πληκτρά στη ζωή μου. Ουσία μηδέν, "τεχνική για την τεχνική" και χασμουρητό που καταντάει θανατηφόρο. Κρίμα την ταλεντάρα που κουβαλάνε σαν παίχτες, η μουσική τους θα ξεχαστεί σε χρόνο ντετέ.

Να ηρεμήσουμε λίγο, και μια και ξημερώνει Σάββατο, να βάλουμε το παρακάτω αριστούργημα.
Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω στο Prog θρεντ, αλλά κι εδώ καλά είναι, ίσως το ακούσουν πιο πολλοί.
1970 και οι παρακάτω κύριοι κυκλοφόρησαν ένα (και μοναδικό) άλμπουμ-διαμάντι.
John Gustafson - vocals & bass
Pete Robinson - keys
Mick Underwood - drums

Attachments

• image.png
    image.png
    1.4 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα ?

Απαράδεκτο... Μα είναι δυνατόν να αφήνουν να παίζουν κιθάρα τύποι με τέτοιο μαλλί; Αίσχος, που πάμε, που βαδίζει η ανθρωπότης...

Βίντεο "μάπα", παίξιμο "ραπτομηχανή"... ?

Τέρρυ μου, τα χτυπάς ένα προς ένα.

Δώσε λέμε.

Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα ?
Πέστα! Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η...Ογκερίλα κατακούτελα απογευματιάτικα και δεν σταματάω να ακούω. Μπoρώ να ακούω Auger όλη μέρα, και μια και έχω τα άπαντα απ'αυτόν, μπορώ και πρακτικά να τον ακούω όλη μέρα.?

Περιττό να πω ότι, ό,τι βρίσκετε με το όνομα του απ'έξω το αγοράζετε/κατεβάζετε/κλέβετε.?? 

Παρακάτω δύο εξαιρετικά δείγματα απ'τη δισκογραφία του, το πρώτο από άλμπουμ των Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity και το άλλο από ένα live των Brian Auger's Oblivion Express.

Ο τύπος είναι τρομακτικός Hammond player, και το "τρομακτικός" πάρτε το κυριολεκτικά. Μια σχολή από μόνος του.????

Και αφτά τα (jazzie) παλικάρια μου φάνηκαν καλά... Μάλλον τα ξέρει ο Νέστορας- πρέπει να είχαν παίξει στο πανηγύρι στον Άγιο Φλώρο πριν μερικά καλοκαίρια, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ?

Στον Αι Φλώρο πρέπει να έπαιξαν και αφτοί... Γουρουνοπούλα στη λαδόκολλα, ντομάτα κομμένη στα τέσσερα και παγωμένη μπύρα... Αφτά είναι ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακολουθεί ένα διδακτικό, "τι στον κόρακα χρειαζόμαστε πληκτράδες και κιθαρίστες αν έχουμε δύο τέτοιους";

Βέβαια δεν έχουμε ούτε έναν... ?

1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Απαράδεκτο... Μα είναι δυνατόν να αφήνουν να παίζουν κιθάρα τύποι με τέτοιο μαλλί; Αίσχος, που πάμε, που βαδίζει η ανθρωπότης...

Fun fact που εμαθα τις προαλλες κατα τη διαρκεια του καθιερωμενου online κιθαροwindowshopping μου:

Πριν υπογραψει endorsement με την Ibanez ο Henderson επαιζε μια παρομοια μωβ Jackson super-strat, την οποια και πουλησε σε ενα φιλο του μιας και λογω συμβολαιου δεν μπορουσε πλεον να την χρησιμοποιει on stage. Αν την θελει κανενας, βγαινει κατα συμπτωση στο σφυρι αυριο ?. 

https://auctions.gardinerhoulgate.co.uk/catalogue/lot/0285a7b4a128457100040e5d448aa675/63b778f7668dabe928d3800924a99077/the-guitar-auction-four-day-sale-including-guitars-e-lot-95/

Βαρας και μια τετοια και εισαι ετοιμος. 

https://www.skroutz.gr/s/39135126/Αποκριάτικη-Περούκα-Σγουρή-Μαύρη-Μαλλιά-Σταρ-της-Ροκ-S2406997.html

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back