- Πόντοι
- 2,878
Φωναρα ο Μπονετ απιστευτη
Και ο κιθαρίστας πάντως ακούγεται συμπαθής. Νέο ταλέντο; ?
Φωναρα ο Μπονετ απιστευτη
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Α, νόμιζα ότι ήταν Νορβηγός... Μα που είναι αυτός ο sir που τη Σκανδιναβία την παίζει στα δάκτυλα να μας τα εξηγήσει...Φινλανδος
Με πάσα ειλικρίνεια θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν πετροβολιά κατακούτελα. Τεράστια λατρεία...Βαλτός εισαι
Μα ρε φιλε το april που μας εβαλες τι ηταν?Φτάσαμε(νε) αισίως στο Mark IX φίλος, κι εμείς ακόμα συζητάμε για τον (μέγα καραγκιόζη) Evans και τον Simper...?
5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Με πάσα ειλικρίνεια θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν πετροβολιά κατακούτελα. Τεράστια λατρεία...
Κοιτά, στο χαλαρό μου άρεσε και το Trilogy. Odyssey, Eclipse ναι αλλά όχι να πέσω στα πατώματα. Εκείνο με τις διασκευές, το Inspiration είχε πολύ καλές στιγμές- γούσταρα τρελά το In The Dead Of Night.Αν μου πεις πως για ολα του τα αλμπουμ μεχρι Fire And Ice νιωθεις ετσι
Ξέρω τι ήταν, και σίγουρα Δεν ήταν το April.?Μα ρε φιλε το april που μας εβαλες τι ηταν?
3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Και όσο τα αξιότιμα μέλη Waterfall-K mk2 και dimsonic διαπραγματεύονται για το April, πάμε ένα από τον αγαπημένο μου δίσκο από τους ακόλουθους...
Ε και? Απο Α ήταν παντως.Ξέρω τι ήταν, και σίγουρα Δεν ήταν το April.?
Και για εμένα παικτικά/ συνθετικά ήταν ότι πιο μεστό για τα γούστα μου.Ο αγαπημένος μου ήχος Theater ever...
Εκεί ήμουν. Τους είδα μετά στο Terra Vibe, αλλά Sabbath με Dio παρόντων "έσβησαν τα φώτα". Οι μπαρμπάδες εξαφάνισαν τους πάντες ?Ευτυχώς τους είδα με Ντέρεκ στον Λυκαβηττό
Για εμένα αυτός είναι ο πιο "μουσικός" τους δίσκος, όπου ναι μεν "κεντάνε" όταν θέλουν, αλλά δεν του βγάζουν τα μάτια στην "ακροβασία". Θεωρώ ότι είχαν βρει μια "χρυσή" μέση οδό σε αυτόν τον δίσκο, ισορροπώντας το show of hands, με τη μελωδία, τη σύνθεση- ήταν μια καλή στιγμή που δυστυχώς δεν την συνέχισαν...Ως εκεί και λιγο πιο πάνω ακούγονται, τουλάχιστον στα αυτιά μου
Εξωπραγματικη εμπειρια... οτι το 2007 θα εβλεπα τους Σαμπαθ με Ντιο κ οτι θα παιζαν ετσι δεν το περιμενα ποτε!Και για εμένα παικτικά/ συνθετικά ήταν ότι πιο μεστό για τα γούστα μου.
Εκεί ήμουν. Τους είδα μετά στο Terra Vibe, αλλά Sabbath με Dio παρόντων "έσβησαν τα φώτα". Οι μπαρμπάδες εξαφάνισαν τους πάντες ?
Αυτό δυστυχώς το έχασα...Κ δυο μερες πριν Europe με Νορουμ κ Τεμπεστ να κελαηδανε!
9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Για εμένα αυτός είναι ο πιο "μουσικός" τους δίσκος, όπου ναι μεν "κεντάνε" όταν θέλουν, αλλά δεν του βγάζουν τα μάτια στην "ακροβασία". Θεωρώ ότι είχαν βρει μια "χρυσή" μέση οδό σε αυτόν τον δίσκο, ισορροπώντας το show of hands, με τη μελωδία, τη σύνθεση- ήταν μια καλή στιγμή που δυστυχώς δεν την συνέχισαν...
Μετά το απίστευτο come back με το start from the dark δε θα το έχανα με τίποτα...Αυτό δυστυχώς το έχασα...