Τι μουσική ακούτε τώρα;

Φινλανδος
Α, νόμιζα ότι ήταν Νορβηγός... Μα που είναι αυτός ο sir που τη Σκανδιναβία την παίζει στα δάκτυλα να μας τα εξηγήσει... 

Λοιπόν άκου έναν νέο- νομίζω Σουηδός- που δεν τρώει, δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν πυροβόλησε την πεθερά του ?

Αχχχχχχ

Βαλτός εισαι ρε @Terry RoscoeBeck5

Αν επαιζα νεοκλασσικ θα ηθελα να εχω γραψει αυτο το τραγουδι 10 φορες σ'ενα αλμπουμ!!!?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βαλτός εισαι
Με πάσα ειλικρίνεια θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν πετροβολιά κατακούτελα. Τεράστια λατρεία...

5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Με πάσα ειλικρίνεια θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν πετροβολιά κατακούτελα. Τεράστια λατρεία...

Σε καταλαβαινω απολυτα..

Μπορεις να μου μιλησεις ελευθερα ?

Αν μου πεις πως για ολα του τα αλμπουμ μεχρι Fire And Ice νιωθεις ετσι, δε θα πω τιποτα...

Παλι θα σε καταλαβω

Αν μου πεις πως για ολα του τα αλμπουμ μεχρι Fire And Ice νιωθεις ετσι
Κοιτά, στο χαλαρό μου άρεσε και το Trilogy. Odyssey, Eclipse ναι αλλά όχι να πέσω στα πατώματα. Εκείνο με τις διασκευές, το Inspiration είχε πολύ καλές στιγμές- γούσταρα τρελά το In The Dead Of Night. 

Αλλά αυτό που ήταν αναπάντεχο και πραγματική θετική έκπληξη ήταν αυτό... To Facing The Animal

Και όσο τα αξιότιμα μέλη Waterfall-K mk2 και dimsonic διαπραγματεύονται για το April, πάμε ένα από τον αγαπημένο μου δίσκο από τους ακόλουθους... 

3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και όσο τα αξιότιμα μέλη Waterfall-K mk2 και dimsonic διαπραγματεύονται για το April, πάμε ένα από τον αγαπημένο μου δίσκο από τους ακόλουθους... 

Τελικά είσαι βάλτος....

Ο αγαπημένος μου ήχος Theater ever...

Να'ναι καλά ο Σερινιαν

(Καλά κ τα Ιματζις κ Αγουεηκ σούπερ είναι, αλλά close second, να'ναι καλά κ ο Μουρ)

Μετά από αυτό ξενέρωσα τόσο με την αλλαγή στον ήχο κ τον ερχομό του Ρούντες που σιγά σιγά τους παράτησα

Ευτυχώς τους είδα με Ντέρεκ στον Λυκαβηττό

Ο αγαπημένος μου ήχος Theater ever...
Και για εμένα παικτικά/ συνθετικά ήταν ότι πιο μεστό για τα γούστα μου.

Ευτυχώς τους είδα με Ντέρεκ στον Λυκαβηττό
Εκεί ήμουν. Τους είδα μετά στο Terra Vibe, αλλά Sabbath με Dio παρόντων "έσβησαν τα φώτα". Οι μπαρμπάδες εξαφάνισαν τους πάντες ? 

9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Νύχτα Dim. Αύριο ξημερώνει μια νέα νύχτα...

image.png

Ως εκεί και λιγο πιο πάνω ακούγονται, τουλάχιστον στα αυτιά μου
Για εμένα αυτός είναι ο πιο "μουσικός" τους δίσκος, όπου ναι μεν "κεντάνε" όταν θέλουν, αλλά δεν του βγάζουν τα μάτια στην "ακροβασία". Θεωρώ ότι είχαν βρει μια "χρυσή" μέση οδό σε αυτόν τον δίσκο, ισορροπώντας το show of hands, με τη μελωδία, τη σύνθεση- ήταν μια καλή στιγμή που δυστυχώς δεν την συνέχισαν...

Και για εμένα παικτικά/ συνθετικά ήταν ότι πιο μεστό για τα γούστα μου.

Εκεί ήμουν. Τους είδα μετά στο Terra Vibe, αλλά Sabbath με Dio παρόντων "έσβησαν τα φώτα". Οι μπαρμπάδες εξαφάνισαν τους πάντες ? 
Εξωπραγματικη εμπειρια... οτι το 2007 θα εβλεπα τους Σαμπαθ με Ντιο κ οτι θα παιζαν ετσι δεν το περιμενα ποτε!

Κ δυο μερες πριν Europe με Νορουμ κ Τεμπεστ να κελαηδανε!

9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Για εμένα αυτός είναι ο πιο "μουσικός" τους δίσκος, όπου ναι μεν "κεντάνε" όταν θέλουν, αλλά δεν του βγάζουν τα μάτια στην "ακροβασία". Θεωρώ ότι είχαν βρει μια "χρυσή" μέση οδό σε αυτόν τον δίσκο, ισορροπώντας το show of hands, με τη μελωδία, τη σύνθεση- ήταν μια καλή στιγμή που δυστυχώς δεν την συνέχισαν...

Αυτό τους έφαγε, το πολύ "κέντημα". "Κέντημα για το κέντημα", αυτή είναι η αίσθηση κάθε φορά που ακούω νέα τους δουλειά. Συνθέσεις και "κεντήματα" τόσο "τραβηγμένα απ'τα μαλλιά" που καταντάνε βασανιστήριο. Στο τέλος της ακρόασης δεν σου έχει μείνει ούτε μία νότα. Απίστευτα παιχτρόνια αλλά πλέον παίζουν απίστευτα κουραστική μουσική. Ειλικρινά λίγα γκρουπς με κουράζουν τόσο πολύ. 

Αυτό δυστυχώς το έχασα...
Μετά το απίστευτο come back με το start from the dark δε θα το έχανα με τίποτα...

Τεμπεστ βελούδινος, Νορουμ όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω. Είτε παίζω δικά μου είτε του Μαρσέλο πάρτε να'χετε να μαζεύετε σαγόνια...

Για να λέμε του στραβού το δίκιο αυτό που έγινε πιο μετά με την καραπεριεργη υπερμπανταρα του Πλαντ, ήταν για μένα πιο πάνω κ από Σάμπαθ, αλλά τώρα μιλάμε για Europe ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back