Τι μουσική ακούτε τώρα;

Κ μετά άρχισε να κάνει κουμάντο ο Ρίτσι, κ διώξανε τον Έβανς γιατί θέλανε τον Γκιλαν κ τα screams του, κ μετά δε τον ήθελε κ έφερε Χιουζ κ Κοβερντεηλ , κ μετά τσαντιστηκε κ έφυγε κ έφτιαξε τους Ρεηνμποου με τον Ντιο στα φωνητικά κ τον έδιωξε κ έφερε Τέρνερ κ εφερε Μπονετ, κ μετά γύρισε Περπλ κ μετά έδιωξε ξανά Γκιλαν να φέρει κ εκεί Τέρνερ κ μετά ξαναφτιαξε τους Ρεηνμποου ώσπου βρήκε την Κάντις κ του τα κόψε όλα αυτά....

ΑΦΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η ενδιαφέρουσα περίοδος που έκανε κουμάντο ο Lord
Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).

Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο?).

Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).

Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο?).
Ποπροκακια οι Ρεηνμποου επι Ντιο? Μαλιστα...

όπως συχνά λέω σε ένα φίλο μου που συζητάμε τέτοια φιλοσοφικά πράγματα είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι.

Είναι δική μου κατασταλαγμένη γνώμη εδώ και πολλλλάααα χρόνια για κάθε συγκρότημα το τι και το πως.

Και επ αυτού, θεωρώ ότι μέχρι οριακά το In Rock έκανε κουμάντο ο μακαρίτης (ναι αυτός σίγουρα πέθανε).

Ποπροκακια οι Ρεηνμποου επι Ντιο? Μαλιστα
Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν Dio. Η μισή δισκογραφία των Rainbow μια και τους ανέφερες είναι ποπροκάκια για τα charts, κι αυτό ήταν απόφαση του ακατανόμαστου. Τίποτα κακό σ'αυτό αν με ρωτάς, αλλά DP δεν ήταν. Δεν θα μπορούσε να είναι.

είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι.
Κοίτα να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και την πάθεις όπως στον γνωστό μύθο του Αισώπου με την αλεπού και το κοράκι...?

Συγγνωμη κιολας Κατερακτη αλλα μιλας σα να φανερωνεις τη μια κ μοναδικη αληθεια, κ κανεις πως δεν καταλαβαινεις πως αυτο ειναι διαφορετικο αλλα εξισου τεραστιο (κ πετας ενα DP δεν ητανε)

Εχουν κ αλλα τετοια αλλα κ διαφορετικα ποπροκακια για τσαρτς οι Ρεηνμποου δεν ηταν μονο Αη σαρεντερ κ Σινς γιουβμπηνγκον (που προφανως το ξερεις)

Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων

3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων

Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση?  Μπααα...?

Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση?  Μπααα...?
Συζητηση  σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο...

Να μου πεις τι? Δεν αξιζει να σ'αρεσει το Stargazer δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζεις?

Ειναι λιγο υποτιμητικο δε νομιζεις?

Αν το κανανε κ σ'εσενα κ σ'αυτα που γουσταρεις για οποιοδηποτε λογο θα σου αρεσε?

By the way ποσταρα το Stargazer κ το ειρωνευεσαι... Το Stargazer... Δεν εχω να πω κατι αλλο

Συζητηση  σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο...

Να μου πεις τι? Δεν αξιζει να σ'αρεσει το Stargazer δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζεις?

Ειναι λιγο υποτιμητικο δε νομιζεις?

Αν το κανανε κ σ'εσενα κ σ'αυτα που γουσταρεις για οποιοδηποτε λογο θα σου αρεσε?

By the way ποσταρα το Stargazer κ το ειρωνευεσαι... Το Stargazer... Δεν εχω να πω κατι αλλο
Δεν ειρωνεύομαι κανένα Stargazer, νομίζω τα Ελληνικά μου είναι καλούτσικα και περιμένω αυτοί που με διαβάζουν να καταλαβαίνουν τι γράφω.

Μου γράφεις "μιλας σα να φανερωνεις τη μια κ μοναδικη αληθεια"  και στο καπάκι "Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων". Μετά από τα παραπάνω και το "Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση?" που έγραψα σαν απάντηση, εσύ κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι κανένα Stargazer?

Ε, όντως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, τουλάχιστον για το θέμα που γράφουμε. Δεν πειράζει, συμφωνούμε σε άλλα.

Παιδια μη μαλωνετε.

Εκεινο το αξεπεραστο με τον ιερο δυτη ποιοι το ελεγαν?

Τα βιντεο εκεινης της εποχής πρέπει να μεινουν για πάντα

3 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Τώρα μου θύμησες ένα παλιό φίλο, ήταν κάπου στα '90s και σκάει ένα βράδυ σπίτι μου να με πάρει να βγούμε για ποτά. Ο Γιάννης λοιπόν καθόταν στο δωμάτιο που είχα τη δισκοθήκη και άκουγε κάτι που είχα βάλει να παίζει, ενώ εγώ έκανα μπάνιο ακριβώς δίπλα. Σε κάποια στιγμή χαμηλώνει τη μουσική και τον ακούω απ'το βάθος να με ρωτάει «ρε Κώστα, εκείνη την κομματάρα, τον "Τυχοδιώκτη", που την έχεις?».

Μου πήρε κάνα μισάωρο να καταλάβω ότι ήθελε να ακούσει το Soldier Of Fortune...?

@Waterfall-K mk2 για να μην το κουραζουμε, το εγραψα με τοσο υπερβολικο τροπο γιατι 2 φορες εγραψες πως οι Ρεηνμποου ηταν ποπροκακια (μετα νομιζω ειπες η μιση δισκογραφια) κ πως δεν ηταν Περπλ. Ε ναι δεν ηταν Περπλ (επι Dio) αλλα ηταν κατι διαφορετικο μεν, κορυφαιο δε. Θα εγραφα πως για παρα πολλους, ηταν πολυ πιο ενδιαφερον το υλικο των Ρεηνμποου απο των Περπλ εκεινα τα χρονια αλλα το Come Taste the band ειναι κ αυτο εξαιρετικο κ δε ξερουμε τι θα γινοταν αν δεν εφευγε ο Bolin τοσο αδικα. Κ φυσικα ολα ειναι θεμα γουστου

Κοινως απαντας τοσο απολυτα κ καμμια φορα αποφευγεις ν'απαντησεις ακριβως αυτο που σε ρωταει ο αλλος, που λεω παρε τωρα την κομματαρα απο την μπανταρα με δηλωση 16χρονου γιατι ΑΦΤΟΙ εισαστε (ειμαστε)?

Ακολουθει διαφημιστικό μηνυμα:

ΟΛΑ είναι PROG...

...συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας...

Τώρα μου θύμησες ένα παλιό φίλο, ήταν κάπου στα '90s και σκάει ένα βράδυ σπίτι μου να με πάρει να βγούμε για ποτά. Ο Γιάννης λοιπόν καθόταν στο δωμάτιο που είχα τη δισκοθήκη και άκουγε κάτι που είχα βάλει να παίζει, ενώ εγώ έκανα μπάνιο ακριβώς δίπλα. Σε κάποια στιγμή χαμηλώνει τη μουσική και τον ακούω απ'το βάθος να με ρωτάει «ρε Κώστα, εκείνη την κομματάρα, τον "Τυχοδιώκτη", που την έχεις?».

Μου πήρε κάνα μισάωρο να καταλάβω ότι ήθελε να ακούσει το Soldier Of Fortune...?
Αφου δε σου ζητησε τον τροχο της τυχης...

@Waterfall-K mk2 

Κοινως απαντας τοσο απολυτα κ καμμια φορα αποφευγεις ν'απαντησεις ακριβως αυτο που σε ρωταει ο αλλος, που λεω παρε τωρα την κομματαρα απο την μπανταρα με δηλωση 16χρονου γιατι ΑΦΤΟΙ εισαστε (ειμαστε)?
Ναι αλλα ειναι ΚΑΛΟ παιδι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back