- Πόντοι
- 2,148
η ενδιαφέρουσα περίοδος που έκανε κουμάντο ο Lord
Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).η ενδιαφέρουσα περίοδος που έκανε κουμάντο ο Lord
Ποπροκακια οι Ρεηνμποου επι Ντιο? Μαλιστα...Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).
Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο?).
όπως συχνά λέω σε ένα φίλο μου που συζητάμε τέτοια φιλοσοφικά πράγματα είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι.Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).
Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο?).
Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν Dio. Η μισή δισκογραφία των Rainbow μια και τους ανέφερες είναι ποπροκάκια για τα charts, κι αυτό ήταν απόφαση του ακατανόμαστου. Τίποτα κακό σ'αυτό αν με ρωτάς, αλλά DP δεν ήταν. Δεν θα μπορούσε να είναι.Ποπροκακια οι Ρεηνμποου επι Ντιο? Μαλιστα
Κοίτα να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και την πάθεις όπως στον γνωστό μύθο του Αισώπου με την αλεπού και το κοράκι...?είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι.
3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε
Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων
Συζητηση σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο...Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση? Μπααα...?
Δεν ειρωνεύομαι κανένα Stargazer, νομίζω τα Ελληνικά μου είναι καλούτσικα και περιμένω αυτοί που με διαβάζουν να καταλαβαίνουν τι γράφω.Συζητηση σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο...
Να μου πεις τι? Δεν αξιζει να σ'αρεσει το Stargazer δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζεις?
Ειναι λιγο υποτιμητικο δε νομιζεις?
Αν το κανανε κ σ'εσενα κ σ'αυτα που γουσταρεις για οποιοδηποτε λογο θα σου αρεσε?
By the way ποσταρα το Stargazer κ το ειρωνευεσαι... Το Stargazer... Δεν εχω να πω κατι αλλο
3 λεπτά πριν, dimsonic είπε
Αφου δε σου ζητησε τον τροχο της τυχης...Τώρα μου θύμησες ένα παλιό φίλο, ήταν κάπου στα '90s και σκάει ένα βράδυ σπίτι μου να με πάρει να βγούμε για ποτά. Ο Γιάννης λοιπόν καθόταν στο δωμάτιο που είχα τη δισκοθήκη και άκουγε κάτι που είχα βάλει να παίζει, ενώ εγώ έκανα μπάνιο ακριβώς δίπλα. Σε κάποια στιγμή χαμηλώνει τη μουσική και τον ακούω απ'το βάθος να με ρωτάει «ρε Κώστα, εκείνη την κομματάρα, τον "Τυχοδιώκτη", που την έχεις?».
Μου πήρε κάνα μισάωρο να καταλάβω ότι ήθελε να ακούσει το Soldier Of Fortune...?
Ναι αλλα ειναι ΚΑΛΟ παιδι...@Waterfall-K mk2
Κοινως απαντας τοσο απολυτα κ καμμια φορα αποφευγεις ν'απαντησεις ακριβως αυτο που σε ρωταει ο αλλος, που λεω παρε τωρα την κομματαρα απο την μπανταρα με δηλωση 16χρονου γιατι ΑΦΤΟΙ εισαστε (ειμαστε)?