κινέζικα μιλάω?... διαβάζεις την πλανημένη σκέψη σου στα γραπτά μου κι επιμένεις κιόλας?... με είδες να αναφέρομαι σε κάποιον ειδικά και μάλιστα "φτασμένο" που στο συγκεκριμένο είδος
κατά κανόνα για να ξεχωρίσει de facto έχει έστω "
κάτι"?... παίζεις με τα νεύρα μου να μου χαλάσεις και τη βραδιά?... από που έβγαλες το
ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ σου?... ήμουν σαφέστατος:
διεκπεραιωτές μουσικούς που παρότι τεχνικά είναι επαρκείς κ(λ)άνουν όμως μόνο για να παίζουν σε ξενοδοχεία και σε εστιατόρια μουσική φαγητού
και φυσικά θα τους δεις και με
ύφος καρδιναλίων εκτός των παραπάνω χώρων να χτυπιούνται και σε
θλιβερά βιντεάκια στο youtube ή να
διδάσκουν με (α)κύρος Καλομοίρη σε συνοικιακά ωδεία ή να εμφανίζονται σε μπαράκια μοιράζοντας όμως (παρ ελπίδαν τους ή απλά χρεοκοπημένο ψώνιο) ατέρμονα χασμουρητά ακόμα και στις άδειες καρέκλες... και είναι
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ μου
αφορίζοντας οπαδικά συναδέλφους τους και συλλήβδην μουσικά είδη (ή ηρωοποιώντας άλλους που προφανώς δεν θα φτάσουν ποτέ) με
κριτική σκέψη ποτισμένη στο
κόμπλεξ...
προσωπικά μόνο σε αυτούς είμαι "
αλλεργικός" και "απέναντι"... και όχι για την μουσική τους αλλά για τον τρόπο που την διαχειρίζονται (φυσικά μόνο σε ότι με αφορά)... στην ίδια την μουσική εν γένει ήμουν είμαι και θα είμαι εννοείται εμπεριστατωμένα
επιλεκτικός, χωρίς όμως να χρειάζεται να αυτοανακυρηχτώ σε ΠΑΠΑ με περδόμενο αλάθητο που θα βρωμίζει μονίμως ένα μεταξένιο βρακί από το LIDL για να στηρίξω την έτσι κι αλλιώς θεμιτή
υποκειμενική άποψη μου κάθε φορά
ενάντια σώνει και καλά σε κάτι άλλο...
όσο για το
συγκεκριμένο post, που ακόμα δεν κατάλαβα (ή τελικά κατάλαβα?) γιατί πυροδότησε την
απρόκλητη αντίδρασή σου, έγινε στο καπάκι από έναν τύπο (σαν αυτούς που περιγράφω παραπάνω) που πριν λίγο μου είχε στείλει το νέο σουπερ ντουπερ fusion πόνημά του για να του πω την
γνώμη μου με
ειλικρίνεια (επέμενε κιόλας) και επειδή ευγενικά του απάντησα ότι είναι τεχνικά πολύ καλό άλλα "αψυχο"και δεν με άγγιξε, μόνο που δεν με έβρισε...
ε τι έπρεπε ρε μεγάλε... να δώσω προκαταβολικά και
λογαριασμό για τον λόγο που εξέφρασα εκτονωτικά, για να
μην ενοχλήσω καμιά αδέσποτη "μύγα" που θα παρεξηγιόταν στο άσχετο?... έλεος...