2 ώρες πριν, vagelism είπε
Λίγο ακόμα political correct Jazz μες την ψύχρα και τις κλίμακες και απο μενα..
Γιατι ο Charlie τι ανεβοκατεβαινε...σκαλες πολυκατοικιας? Κλιμακες ανεβοκατεβαινε κ αυτος.πήγα να σου απαντήσω από ευγένεια αλλά είδα ότι όταν μίλησα για το "πλαστικό political correct fusion" των εκθέσεων αντιπαράθεσες κλασική bebop... καλά ο μικρός αλλά εσύ που το παίζεις και "δάσκαλος" τρομάρα σου να μου κάνεις και αγενείς παρατηρήσεις... έλεος...
με προσβάλεις για δεύτερη φορά χωρίς να με ξέρεις παίρνοντας σβάρνα τσουβαλιάζοντας και την γενιά μου χωρίς καν να μπεις στον κόπο να κάτσεις να σκεφτείς (ή έστω να μου ζητήσεις διευκρινήσεις αν δεν σου κόβει) τι εννοώ... να χαρώ εγώ επίπεδο... για κούλαρε λίγο... ποιος βαυκαλίζεσαι ότι είσαι?...
και σταματώ εδώ από σεβασμό στο χώρο γιατί εσύ δεν δείχνεις να τον αξίζεις...
Εγω απλα τα επισημανα διαφωνοντας.
Εχω αυτο το δικαιωμα η... οχι επειδη εισαι ο Npap?
Γενικα μιλουσες λοιπον.....γενικα απαντησα.φυσικά και έχεις το απόλυτο δικαίωμα να διαφωνήσεις (ειδικά επειδή είμαι ο Npap)... δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαφωνείς με κάτι που σε βολεύει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είπε ο οποιοσδήποτε Npap...
τώρα αν επιμένεις ότι όποιος "ανεβοκατεβάζει" κλίμακες είναι Charlie Parker ή δεν έχεις γνωρίσει διεκπεραιωτές μουσικούς που παρότι τεχνικά είναι επαρκείς κ(λ)άνουν όμως μόνο για να παίζουν σε ξενοδοχεία και σε εστιατόρια μουσική φαγητού όπως αυτοί που εννοούσα (και φυσικά αναφερόμουν σε "κάστα" κι όχι σε συγκεκριμένους όπως θα σε βόλευε για να την πεις) κάπου να την λήξουμε την κουβέντα... την βαριέμαι..