Τι μουσική ακούτε τώρα;

Νικόλα μου sorry που σε άφησα στα κρύα του λουτρού προχθές. :-[

Απολαύστε Νέα Ορλεάνη και ακούστε τον υπέροχο κιθαρίστα Shane Theriot με τον απίστευτο Johnny Vidacovich στα τύμπανα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το εχω ακουσει δεκάδες φορες. Θα εχουν λαλησει οι γειτονες. ;D

Επικίνδυνα τα μετeωρολογικά τώρα τελευταία..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Emfasis είπε:
Επικίνδυνα τα μετeωρολογικά τώρα τελευταία..
  Δηλαδή Emfasis μπόρεσες και το άκουσες όλο;;;;  :o ::) :P :-X     
  Ενώ για την Joss, τι να πεις....!  8)

cigaret13 είπε:
  Δηλαδή Emfasis μπόρεσες και το άκουσες όλο;;;;  :o ::) :P :-X
Είναι από τις "Favorites" μου..

Ενώ για την Joss, τι να πεις....!  8)

Ωραία λιακάδα..  ;)

Καιρό έχω να ακούσω δημιούργημα σου..έληξε κανά συμβόλαιο ή χαλαρώσαμε?

Μετά από το Πολωνέζικο Ρόκ των Κλάν (αμάν ρε Νίκο.... ::) :P :-*), την λιακάδα της Joss ;) :D και τις μέλισσες της Laura (παρεμπιπτόντως Emfasis, ο 2ος κιθαρίστας πολύ καλύτερος της Λόρας και ο ντράμερ τους για τα μπάζα.... :-X), ένα αγαπημένο μου τραγούδι σε μια καλούτσικη διασκευή.......https://www.youtube.com/watch?v=ufzUINo_BlY           

Emfasis, ένα μήνα+ έχω να πιάσω κιθάρα.....μπήκε "φυλακή" και ο σπόνσορας-παραγωγός-ίνδαλμά μου  ;) :D, οπότε καταλαβαίνεις.... :-X

cigaret13 είπε:
Μετά από το Πολωνέζικο Ρόκ των Κλάν (αμάν ρε Νίκο.... ::) :P :-*),
δεν σ΄έφτασε το πλονεζικο πλι μ'?... πάρε και κάτι από Ουγγαρία πλευρά...  >:D :P :-*

petersrv είπε:
Καλά .... πολύ ήθελες!!!!!!
Έχω ένα (προσωπικό) ρητό: Αν παίζεις Toto, μπορείς να παίξεις (σχεδόν) τα πάντα. Γιατί στην δισκογραφία τους έχουν παίξει (σχεδόν) τα πάντα  ;)

Και αυτό Toto είναι... απλά έχει άλλο label  ;D

μια και ειδα οτι υπαρχει θεμα με τους Τοτο , στο εδω θεμα , το παρακατω δεν εχει τον τελειο ηχο , ουτε η συναυλια εχει την 'μαγεια ΄της νυχτας καθως ειναι μερα πραγμα ολιγον ξενερωτικο .

Ξαφνικα μπαινει μια ντραμς , και λες πως να κανουν κλιμα  .....

Στα πρωτα 50 δευτερα , παιζοντας λιγο απο το ενα θεμα και λιγο απο το αλλο , σε βουτανε απο το λαιμο και σε μπαζουν απευθειας στο κλιμα  ...  Για τα πρωτα 50 δευτερολεπτα στελνω αυτο το λινκ .... 

https://www.youtube.com/watch?v=puP1Pbxho-I

αλήθεια τι θα γραφε ο Ludwig τη σήμερον?...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back