Τι μουσική ακούτε τώρα;

Jimmy Herring, τι παίξιμο, τι ήχος, τι μπάντα. :o

Κι άλλα, γιατί σήμερα έχω κολλήσει.

χαλαρόν διάλειμμα... :)

npap είπε:
χαλαρόν διάλειμμα... :)
Μετά το διάλειμμα, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
έλα έμπα... τι περιμένεις... κόκκινο χαλί ή μόσχο σιτευτό... :P

npap είπε:
έλα έμπα... τι περιμένεις... κόκκινο χαλί ή μόσχο σιτευτό... :P
Αυτό είναι πρόσκληση ρε φίλε. 8)

Αυτό είναι για το Bad Company των αγαπημένων φίλων του εδώ μέσα - πες με noiz. Αγόρια, μπορεί να με έχουν πιάσει τα συναισθηματικά, αλλά i cant deny, μαζί έχουμε παίξει μερικές από τις καλύτερες μουσικές, έχουμε κάνει μερικά από τα καλύτερα hung overs και έχουμε φτιάξει μερικές από τις καλύτερες μπάντες  ;D 8)

Gvour για πάρτη σου... καθώς αμφότεροι τα γουστάρουμε τρελά αυτά τα αγόρια  ;D 8)

Οοοομορφα.

Ανταποδιδω με τον ιδιο στη φυσαρμονικα παρεα με Lynott/Lizzy:

gvour είπε:
Οοοομορφα.

Ανταποδιδω με τον ιδιο στη φυσαρμονικα παρεα με Lynott/Lizzy:
Αφτά ίνε φίλος  8)

κεντάει ο Τερυ με Bad Company & Wayward Son

Γουσταρουμε κι αγαπαμε Lizzy,ωραιος κι ο Rebel,γουσταρουμε και Skynyrd.

Σας καληνυχτω με κομματαρες νοτιες απο μπανταρα(πατερας,θα σου ριξω κανα τηλ.αυριο):

Rebel_Of_South είπε:
κεντάει ο Τερυ με Bad Company & Wayward Son
Κεντάει και αυτό που έβαλες  ;)

ΥΓ: Βλέπω ότι έχεις τον έναν Oliva στην υπογραφή σου. Έχω γνωρίσει τον άλλο, τον John. Δεν έχω δει μεγαλύτερο... σφουγγάρι στην ζωή μου  ;D Η απόλυτη μπέκρα λαίμαι  ;D Απίστευτο ότι ακόμα ζει  :o

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Βλέπω ότι έχεις τον έναν Oliva στην υπογραφή σου. Έχω γνωρίσει τον άλλο, τον John. Δεν έχω δει μεγαλύτερο... σφουγγάρι στην ζωή μου  ;D Η απόλυτη μπέκρα λαίμαι  ;D Απίστευτο ότι ακόμα ζει  :o
έχει διαλύσει τον εαυτό του αυτός ο άνθρωπος . Δεν ήξερα ότι πίνει τον...Βόσπορο αλλά δεν με σοκάρει κιόλας ;D .....Και απίστευτο πάχος

αλλά είναι σπάνιο είδος μουσικού, ανατριχιαστικός

εδιτ : @ gvour φοβερή η μπάντα που παρέθεσες ;) ...Στην αρχή πίστευα ότι θα άκουγα κάποια παλιά μπάντα που δεν είχα υπόψιν μου....Πατάω το "play" και ακούω "φρέσκια" παραγωγή. Googlαρω και βλέπω "....Years active 2011-present" ....Μπράβο στα παληκάρια

Καλημέρα. και πρώτο ποστ.

αυτή τι στιγμή... στα ηχεία παίζουν ..... 8) O0 ;D

[cloudset]

[/cloudset]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back