Τι μουσική ακούτε τώρα;

gvour είπε:
TΙ φωναρα η Ann Peebles.
και "Η" χροιά και εμβληματικοί "λαρυγγισμοί" Γεώργιε... για μένα θα μπορούσε να κάνει ξέχωρη μεγάλη καριέρα από τα gospel μέχρι και σκληρό classic rock....  O0

npap είπε:
και "Η" χροιά και εμβληματικοί "λαρυγγισμοί" Γεώργιε... για μένα θα μπορούσε να κάνει ξέχωρη μεγάλη καριέρα από τα gospel μέχρι και σκληρό classic rock....  O0
Ωραια τα ειπες και συμφωνω.

Κυριως ευχαριστω γιατι με εβγαλες εδω και δυο-τρεις ημερες απο το"τι να ακουσω τωρα?",τις ευχες μου. :)

Aγαπω επισης την παρακατω  σπουδαια τραγουδιστρια και τη φωνη της:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κατά πρώτον για σένα gvour-άκο μου (καλή επάνοδο στα πάτρια) , αλλά και για τον Νικόλα (npap), και για τον Φώτη μας.

gvour είπε:
Κυριως ευχαριστω γιατι με εβγαλες εδω και δυο-τρεις ημερες απο το"τι να ακουσω τωρα?",τις ευχες μου. :)
ε δεν μπορώ να πω και τα rebound σου (Esther etc), όλα μέσα...  ;D

και μια asist στην Etta αφιερωμένη σε όλη την εξέδρα με εσέ, τον υποφαινόμενο, τον Στράτιο και τον Φώτιο και λοιπούς.... O0

και η αντίδραση μου στο 1ο άκουσμα σήμερα το πρωί

hi_res_35b14ad91b3ead620578f4a1ef56daa6_crop_exa.jpg

hqdefault.jpg

Από το Kentucky, το τελευταίο άλμπουμ των BSC.

67 θα ήταν σήμερα έ Γιώργο;  37 χρονών "έφυγε" πριν 30 χρόνια......., είχε πολλά να δώσει ακόμα...... 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
cigaret13 είπε:
  67 θα ήταν σήμερα έ Γιώργο;  37 χρονών "έφυγε" πριν 30 χρόνια......., είχε πολλά να δώσει ακόμα...... 
Σωστα τα ειπες Φωταρε.

Κι απο οτι φαινεται,οντως ειχε πολυ και καλο υλικο ακομα αν δει κανεις τι βρεθηκε μετα θανατον απο ντεμος που δεν προλαβε ποτε  να

κυκλοφορησει επισημα οπως το παρακατω(τι κομματαρα το dancing..... που εβαλες).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back