Λοιπόν , αυτούς πριν μερικά χρόνια , δεν τους ήξερα.Nestoras είπε:It Bites - Calling all the heroes
Kαι των Frost που έχουν αυτή τη δισκάρα.Waterfall-K είπε:Και ποιο ωραιος ο τωρινος frontman τους που δεν ειναι αλλος απο τον John Mitchell, frontman των Arena.
Και δεν έχασες.Είχα πάει για ένα δικαστήριο στα Γρεβενά , και σε ένα δισκάδικο out of the blue , τον βρήκα…και τον πήρα…
Γιώργο, όντως έχει φωνάρα και ευχαριστώ που μου τη σύστησες (μα πόσο άσχετος είμαι;gvour είπε:Sass Jordan - High Road Easy
Τι φωνη εχει η γυναικα!
Περισσοτερο απο εμενα αποκλειεται!Haris είπε:(μα πόσο άσχετος είμαι;)
Και πως να μην του αρεσει αυτη η κομματαρα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Για τον Νέστορα βασικά που ξέρω ότι του αρέσει
Να σου πω, μου κάνεις πλάκα, έτσι; Χτες το βράδυ μου έλεγε ο Sir πόσο πολύ του αρέσει αυτός ο δίσκος των Loverboy...gvour είπε:Kαι μια και κυκλοφορουν και ΑΟRακηδες αναμεσα μας ;D αλλη μια κομματαρα:
Αποκαλυφθήκαμε. :Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Τελικά όλοι είστε... κρυφές πληγές;D ;D ;D 8)
Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?Nestoras είπε:Αποκαλυφθήκαμε. :![]()
;D ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Αποκαλυφθήκαμε. :![]()
freerock1974 είπε:Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA...;D ;D ;D
Σταυρε,Bratta ναι,Vai οχι γιατι ξερεις οτι δεν ειμαι fan.Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA...;D ;D ;D
Και ο Jeff Watson ήταν καλός παίκτης, αλλά ο Gillis είχε το όνομα (ΟΚ και την χάρη)gvour είπε:Tερρυ,ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των Night Ranger αλλα μ αρεσαν καποια κομματια τους κι επισης μ αρεσε ο τροπος που "δουλευε" τη μπαρα ο Brad Gillis.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Βιμπρατο να χεις να παιζεις ;D ;D:-*
Μπλουζαορ να ουμ!