Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Η βραδια τραβαει JazzRock. Παμε να ακουσουμε λοιπον για αρχη μια απο τις πλεον Top JazzRock μπαντες που εχει βγαλει το ειδος.

Οι τεραστιοι Dixie Dregs, και μαζι τους φυσικα ο Steve Morse. 8)

Και ενα τελευταιο κομματι απ'αυτο το "γκρουπακι". 8)

Πάρε κι άλλα (με τον απίστευτο Gary Moore με Colloseum II). Ο ήχος δεν είναι τέλειος αλλά και τι έγινε!

15λεπτα κομματια? Και ποτε θα βγω εξω βρε fusiongtr? Ασε με να ετοιμαστω γιατι βλεπω να ξημερωνουμε στο ΝΟΙΖ.... ;D

Άντε ετοιμάσου, καλή βόλτα, καλά ξύδια! :D

Είθε οι ευχές μου να σε ακολουθούν τέκνον μου! ;D ;D ;D

Τα εβαλα να τα ακουω οσο θα ετοιμαζομαι, αγαπαμε Colosseum II φυσικα.

Ευχαριστω για τις ευχες, να'σαι σιγουρος οτι θα κανω οτι μπορω για να φανω ανταξιος στο "καλά ξύδια".

Καληνυχτα. 8)

Waterfall-K είπε:
Καληνυχτα. 8)
Καλυνύχτα 2u2, αφού θα γυρίσεις μέρα! ;D ;D

fusiongtr είπε:
Καλυνύχτα 2u2, αφού θα γυρίσεις μέρα! ;D ;D
Υπερβολες. Γυρισα 6:45, ηταν ακομα (σχεδον) νυχτα... :P

Και τωρα, πριν παω για υπνο, παρτε ενα κομματι που εχω φαει τρελο κολλημα, χτες μονο το ακουσα πανω απο 30 φορες. ;D

Καλημερα. 8)

Για ξαναπαμε...
music2.gif

Kατεβασα το αλμπουμ τωρα και το ακουω. Τι κολλημα εφαγα με την παρακατω κομματαρα δεν ξερω. Το βαζω συνεχως στο repeat. :-*

το ακουσα πανω απο 30 φορες. ;D

Τι φωνη εχει η γυναικα!

gvour είπε:
Αρα να μην ανησυχω που κολλαω με καποια κομματια και τ ακουω συνεχεια.
Μην ανησυχεις, ειναι φυσιολογικο.
baby.gif

To κομματι της Sass Jordan ειναι zuper.
music2.gif

@Nestoras ...παρα πολυ ωραιο κομματι και ωραιοι μουσικοι (μουσικαρες δηλαδη) Μπραβο Νεστωρ.

Περικλή αυτοί πρέπει να υπέφεραν από κακό management. Όταν βγήκαν μοιάζαν εμφανισιακά με τους Kajagoogoo και 'παίζαν εμπορικό prog-rock. Δες τους εδώ με τον αυθεντικό κιθαρίστα Francis Dunnery. Toυς βλέπεις και είναι για γέλια. Είναι όμως πολύ καλοί μουσικοί και μ' αρέσουν και οι δίσκοι τους. ;)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back