Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Γιατί μετά από ένα καλό μάθημα στριπτίζ ,πρέπει να περνάμε και στη πράξη, να φανεί δλδ ,αν το μάθημα έπιασε τόπο.

samy paraga είπε:
Γιατί μετά από ένα καλό μάθημα στριπτίζ ,πρέπει να περνάμε και στη πράξη, να φανεί δλδ ,αν το μάθημα έπιασε τόπο.
Άσε φίλΩς. Τις βαρέθηκα τις δεύτερες.

Και ξέρς γιατί;

Γιατί ύστερα από λίγο διεκδικούν το "δικαίωμά" τους να γίνουν πρώτες.

Ασυνέπεια φίλΩς....σαν να θέλουν να παίξουν οι AC/DC ......bebop.

;) ;D ;D ;D

@LK....Δεν μου λες Λακη οι θορυβοι που ακουγονται στην ηχογραφηση προφανως ειναι οι αλυσσιδες που θα δεσει η συζυγος τον συζυγο στο κρεβατι κλπ ανωμαλες καταστασεις ; καλα το καταλαβα οτι εισαι περιεργος ..γι'αυτο εχεις περαση εκει επανω !!  ;D ;D ;D

Δέν ξέρω Περικλή για θόρυβο στην ηχογράφηση.Άλλο θρέντ είναι αυτό...κάνα 57άρι θά έκανε τη ζημια.Θα συνδέθηκε λάθοs :-P

Πας να φυγεις αλλα μερικοι "αλητες" σε χωνουν πιο μεσα.

Χαλαλι τους,τ'αξιζουν.

LK είπε:
....από την αρχή και μέχρι το τέλος....και ξανά...και ξανά...και ξανά.....
Έτσι, να σου φύγουν και οι ανασφάλειες. 8) ;D

fusiongtr είπε:
Έτσι, να σου φύγουν και οι ανασφάλειες. 8) ;D
:P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμενα η παραπανω φωτο απο το βιντεο μου θυμισε το ''Assassin's Creed: Brotherhood''. :P

11a45.png

33a38.png

Ξερω ο πατερας του θεωρειται ινοβειτορ,μεγας και οτι αλλο αλλα δε μ'αρεσε καθολου,ειδικα στην "καλη"εποχη του.Νομιζω τωρα ειναι πολυ καλυτερος.Για τον περισσοτερο κοσμο,μπορει να λεω και μλκιες.

Αντιθετως τουτο το παλλικαρι ο γιος του και φωναρα εχει και ωραια κιθαρα παιζει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Ξερω ο πατερας του θεωρειται ινοβειτορ,μεγας και οτι αλο αλλα δε μ'αρεσε καθολου,ειδικα στην "καλη"εποχη του.Νομιζω τωρα ειναι πολυ καλυτερος.
Συμφωνώ απόλυτα. 8)

Δυο Hammond organs και δυο μεγαλοι πληκτραδες live: George Duke & Charles Earland.

PanowLydios yeeeeeeeeeeeeeeee

Αγόρι μου

Φασολάκια και ΑΓ ο Θεός

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back