Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
pericles είπε:
Ενδιαφερουσα πληροφορια μου εδωσες Terry !!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Φίλος κάτω τα χέρια από την κομμώτρια μου- η οποία είναι σούπερ στην δουλειά της και κοντά στο σπίτι σου  ;) ;D

Άφησε μαλλιά για να σε στείλω για κούρεμα  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μάστορα αυτή η Σάρα είναι φτυστή η Γιώτα η κομμώτρια μου  ;D Λες να έχει διπλή ζωή;  ::)
Aν ειχα μαλλι εκει θα κουρευομουν παρεα με Περικλαρα!

Εχει και καλη φωνη ομως.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος κάτω τα χέρια από την κομμώτρια μου- η οποία είναι σούπερ στην δουλειά της και κοντά στο σπίτι σου  ;) ;D

Άφησε μαλλιά για να σε στείλω για κούρεμα  ;D
Φίλως αυτά τα λένε νωρίτερα ,τη προηγούμενη βδομάδα κουρεύτηκα . Αλλά έτσι είναι τη πασάρεις στους καμπριολέδες που ξέρεις πως δεν θα πάνε  και εμάς τους μαλλιαρούς άντριδες τπτ ,στην απόξω  ;D ;D ;D

Η λεξη "ταλεντο" εχει πολυφορεθει και χασει την αξια της στο χωρο της μουσικης στις μερες μας. Γεμισαμε απο "ταλεντα"... :-X

Παρακατω ενα πραγματικο Ταλεντο, ενας τεραστιος Blues μουσικος και εξαιρετικος τραγουδιστης/πολυοργανιστας, ο Lucky Peterson, ο οποιος εβγαλε το πρωτο του αλμπουμ στα...12 του χρονια. ;D

Ας δουμε τρια βιντεο, το πρωτο απο το 1972 (ηταν 7 χρονων!), το δευτερο βιντεο ειναι απο το 1990 και το τριτο απο το 2010. Στα δυο πρωτα παιζει Hammond και στο τριτο κιθαρα.

Απλα Τεραστιος. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=BdVeDczMJPA

Βρε λέμε πάμε crazy από την ζέστη (και την υγρασία) σήμερα  >:( ;D

Τα 'σπασες sotirouba!

Αλλος ωραιος χειριστης στρατ ο παρακατω σε κλασσικη κομματαρα του και σε φοβερη βερσ:

Ωραιος και ο Τερρυ με τα Ροθια.

Ειδικα υγρασια Τερρυ μου,αστα να πανε κολλαει ο τοπος!

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X ;D

Ωραιος ο Winta'.

Κατι απ'τον ιδιο για να ευθυμησουμε ;D:

αφιερωμενο σε ολους τους φιλους μου στο noiz (NESTORA ,MESSALION,FUSIONgtr ,GVOUR,HARRIS,COSTA SIACHAMIS ,loukas ,FREEROCK1974,LK, TERRYROSCOEBECK,

Φυσικα στον sammyparaga ,melodicdrummer,hampis ,Vagelism ,december,Raydi tutto στον ασπονδο φιλο και καλο πληκτρα superfunk ,στον κολλητο μου WATERFALL -K ,ΧΝΑΡΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ ,TON τραπεζικο μας audiokosta ,longshadow (the guitar player !!!!) ,

Φυσικα στον Trolley  και τελος στον ΥΑΜΕΤΗ που βρεθηκαμε οτι καποτε παιζαμε με τα ιδια ατομα σε διαφορετικους χρονους !!!Μικρος που ειναι ο κοσμος !!

Οff topic : Η κομμωτρια του terry τι κανει αραγε (εχω αφησει μαλλια Τερρυ )

αυτο σε οσους εχω ξεχασει αλλα και σε αυτους που ηδη ειναι στη λιστα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back