Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
AuditoryDriving είπε:
...δεν είμαι καθόλου φαν του Μέολα και της λοιπής "τεχνικής" κιθαριστικής σκηνής...
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σ'αρεσει το σολο του, που ξεφευγει πολυ απο το στυλ που τον ξερουμε. Εγω δεν θα καταλαβαινα οτι ειναι ο Meola αν δεν το διαβαζα, το παιξιμο στο σολο ειναι πολυ διαφορετικο απ'οτι τον εχουμε συνηθισει στις δουλειες της ιδιας περιοδου, στους "Return Τo Forever" για παραδειγμα.

Αριστουργηματικη εκτελεση, βρες το να το ακουσεις οπωσδηποτε.

Mια που λεγαμε πριν κατι μερες για τον Paice,πως τα βαραει τα τομαρια εδω περα ο ανθρωπος?

Και ενα κλασσικο RnB 8)

Albert Collins - Frosty (live at Montreux 1992)

Κάποια στιγμή είπε κάποιος για τη Δόμνα . ΟΚ κατάντησε στη Ελλάδα σα τους RS δεκτό.

Έτυχε να βρεθώ στο βουνό μαζί της και μετά από κάποια χρόνια με κάτι τύπους που τη συγχροτιζόντουσαν.

Αρκετά με τη γυναίκα ,τη παράδοση και όσα άλλα λέμε

Και στη Θράκη πατάω και στη Κρήτη και παντού στην Ελλάδα

Ήμουν πιο κοντά από την "κάμερα" και η αίσθηση απλά δεν χωράει σε λόγια.

ΑΚΟΥΣΤΕ εισαγωγή, κομμάτι, κλείσιμο (στο 16:05 και μετά για λίγο παίζει και το "Over the hills") και αγνοήστε τους "φωνακλάδες".

Εμπειρία ζωής!

Ημουν πανω αριστερα καθισμενος ανετα με ουισκι στο χερι. Απο κει εβλεπα πεντακαθαρα την μπαντα και την ολη διαδρομη του Gary απο το backstage ως τη σκηνη. Superb live, ψιλο-ασχετο (με τα Blues) κοινο και οχι τοσο καλος ηχος, αλλα ο τυπος μας απογειωσε κανονικα. 8)

Waterfall-K είπε:
Ημουν πανω αριστερα καθισμενος ανετα με ουισκι στο χερι.
Σ' αυτό το live (προφανώς θέμα χώρου) άλλα άκουγαν οι "μακριά και ψηλά" και άλλα οι μπροστά στην σκηνή (το έχω διασταυρώσει αυτό).

Και μόνο που ήσουν εκεί .....

Εκει που καθομασταν ημασταν πραγματικα ανετα, βλεπαμε τα παντα, το μπαρ με τα ποτα ηταν ακριβως απο πισω μου στα λιγα μετρα αποσταση, ;D ο χωρος ηταν τρομερα δροσερος απο το air condition (ενα απο τα Συν του live και του χωρου γενικοτερα) αλλα ειχαμε πολυ μπασο ηχο να μας ερχεται στη μουρη. Δεν ξερω τι ακουγαν οι μπροστα, σιγουρα ακουγαν καλυτερα, αλλα δεν πειραζει, εγω καταευχαριστηθηκα το live.

Οπως λες κι εσυ, "Και μόνο που ήσουν εκεί....".

Ετσι ακριβως. ;)

Μετρήστε (τα μέτρα είναι "γειά σου")!

Waterfall-K είπε:
2B3 - All About My Girl
Σπαει κοκκαλα!

Τι ωραια που ειναι τα shuffle οταν γκρουβαρουν ετσι!

To αποκατω ειναι πιο αργο αλλα.........

Και με τετοια μπαντα(Robillard,Dr John,H.Ernest)και τη φωναρα του J.Adams δε γινεται κατι λιγοτερο:

gvour είπε:
Σπαει κοκκαλα!
To ανεβασα μολις πριν λιγα λεπτα. 8) Ερχεται κι αλλο....

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back