Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν ξέρω αλλά θέλω και εγώ...  ;D

Ουάοοοο ζημιά το τεμάχιο  8)

Edit: Καλά το ακούω ξανά μανά και ρυθμικά το μπασοτύμπανο μοιράζει σακούλες  :o
Όντως πολύ ωραίο το κομμάτι και κιθαριστικά και μπασιστικά!

Να βάλω κι εγώ ένα που με αρέσει πολύ από τον εν λόγω κύριο.  8)

Για να ακουσουμε καμια Blues-ια να ανεβουμε λιγο.

Ronnie Earl και "Blues Οn Α Sunday" απ'τη δισκαρα "Healing Time" του 2000.

Στο Hammond B3 ο Jimmy McGriff.
image.gif

Ronnie Earl Blues on a Sunday

Σ'ωραιος Waterfall!

Το παρακατω ειναι νομιζω οτι πιο ομορφο εχει γραψει:

Εχει γραψει γενικα κομματαρες. Απο χτες εχω (ξανα)κολλησει με τα αλμπουμς του και τα ακουω συνεχεια.

Παρακατω δυο κομματαρες με τον εκπληκτικο David Limina στο Hammond που τα σπαει κανονικα. Απιστευτος πληκτρας ο τυπος.

Τα κομματια μoλις ανεβηκαν απο μενα στο youtube.
image.gif

Αφιερωμενα Mr Gvour

Waterfall-K είπε:
Εχει γραψει γενικα κομματαρες. Απο χτες εχω (ξανα)κολλησει με τα αλμπουμς του και τα ακουω συνεχεια.
Και πολυ καλα κανεις.

Ευχαριστω και ανταποδιδω-που ελεγαν παλια και οι ερασιτεχναι ;D-με κατι του ιδιου "κολπου":

Ωραιος ο Robillard, αλλα στο αλμπουμ που εκαναν μαζι με τον Earl το γενικο κλιμα ηταν για υπνο. Για πολυ υπνο μιλαμε. :P

Οσο για το κομματι του Peterson, τι να σου πω? ::) Ο τυπος εχει βγαλει απιστευτα κομματια και συ πας και μου ποσταρεις αυτη τη διασκευη?
angry.gif

Waterfall-K είπε:
Ωραιος ο Robillard, αλλα στο αλμπουμ που εκαναν μαζι με τον Earl το γενικο κλιμα ηταν για υπνο. Για πολυ υπνο μιλαμε. :P
Εχεις δικιο,κι εμενα δε μου αρεσε καθολου ο δισκος.

Υποτονικος,σχεδον βαρετος σε σημεια με μια δυο εξαιρεσεις.

Αφου δε σ'αρεσε τ'αλλο να "κερασω"κατι του χοντρουλη.

Μη μου πεις δε σ'αρεσει κι αυτο(τα θελει ο κ...ς μου για κραξιμο ;D ;D ;D ;D)!

Tsk tsk tsk tsk....
eyeroll.gif

Κατσε να αποκαταστησω τα πραγματα:

Lucky Peterson - Truly A Friend σε μια live εκτελεση που σκοτωνει. Το παιξιμο του στο Hammond ειναι το κατι αλλο. Μεγαλη ταλενταρα ο τυπος.

Lucky Peterson - Truly A Friend

Και μια (αυτη τη φορα σοβαρη) διασκευη απο τον Larry McCray. 8)

Και ενα τελευταιο κομματι για σημερα γιατι οι θαυμαστριες αρχισαν τα τηλεφωνα. :P

John Lee Hooker - The Healer (1989)

Το απολυτο νυχτερινο κομματι.

Στην κιθαρα φυσικα ο Carlos Santana.

Καληνυχτα.
image.gif

AuditoryDriving είπε:
Δίσκος διαμάντι
+1

Τι εννοεις με το "τον ανακάλυψα με την ώρα μου"?

Waterfall-K είπε:
+1

Είναι ιδιωματιαμός. Σημαίνει ότι τον είχε ξεχάσει κάτω από το ρολόϊ.

:) :)

trolley είπε:
Είναι ιδιωματιαμός. Σημαίνει ότι τον είχε ξεχάσει κάτω από το ρολόϊ.

:) :)
χαχαχαχαχαχαχαχ :)

+1

Waterfall-K, εννοώ... σήμερα... :) είμαι ψαγμένος :)

Δεν σε πιανω, αλλα τεσπα αφου σ'αρεσει αυτο το αλμπουμ δεν εχει σημασια... :P

Waterfall-K είπε:
Δεν σε πιανω, αλλα τεσπα αφου σ'αρεσει αυτο το αλμπουμ δεν εχει σημασια... :P

Εννοώ ότι άργησα να το ανακαλύψω και μακάρι να το χα ακούσει νωρίτερα... δε τη λέτε εσείς αυτή την έκφραση ρε παιδιά? Μόνο οι γκασμάδες (μυτιληνιοί) το λεμε? :)

AuditoryDriving είπε:
Εννοώ ότι άργησα να το ανακαλύψω και μακάρι να το χα ακούσει νωρίτερα...
E πες το απ'την αρχη lol... :P

Πρωτη φορα ακουω αυτη τη φραση παντως, "το ανακαλυψα με την ωρα μου".

Αυτη η φραση πιο πολυ μου φερνει οτι το αλμπουμ το "ανακαλυψες στην ωρα του", δηλαδη το ξερεις απο παλια ή κατι τετοιο, κι οχι οτι το ανακαλυψες προσφατα. 8)

Δεν εχει σημασια anyway.

Μια και σου αρεσει, να πας ASAP και να αγορασεις το "Go!....Live From Paris" της ιδιας χρονιας. Και μονο για την εκτελεσαρα του "Crossing The Line" και το απιστευτο σολο του (22χρονου τοτε) Meola αξιζει η αγορα.

Παρε μια ιδεα:

Waterfall-K είπε:
E πες το απ'την αρχη lol... :P

Πρωτη φορα ακουω αυτη τη φραση παντως, "το ανακαλυψα με την ωρα μου".

Αυτη η φραση πιο πολυ μου φερνει οτι το αλμπουμ το "ανακαλυψες στην ωρα του", δηλαδη το ξερεις απο παλια ή κατι τετοιο, κι οχι οτι το ανακαλυψες προσφατα. 8)

Δεν εχει σημασια anyway.

Μια και σου αρεσει, να πας ASAP και να αγορασεις το "Go!....Live From Paris" της ιδιας χρονιας. Και μονο για την εκτελεσαρα του "Crossing The Line" και το απιστευτο σολο του (22χρονου τοτε) Meola αξιζει η αγορα.

Παρε μια ιδεα:

Χαχαχαχα εγώ δεν είχα ιδέα ότι αυτή η έκφραση δεν ήταν κοινός τόπος... πχ σ εχει στήσει ο κολλητος στον καφέ και σκαει μια ώρα μετά... οπότε του λες: "Ωραίος ρε, με την ώρα σου" :) τέσπα :)

Ευχαριστώ για το σατζεστιον (εδώ στο τζερμανυ δεν παίζει, λέει "This video contains content from UMG, who has blocked it in your country on copyright grounds." -ΔΕΝ είναι χώρα μου τέσπα άλλη συζήτηση ) το μπάνισα ήδη ότι παίζει λάιβ όλο το άλμπουμ άλλα ότι έπαιζε στο youtube ακουγόταν σαν πολύ κακό bootleg... θα το αναζητήσω όμως σθεναρά καθότι συνήθως αν δεν ακούσεις δίσκο λάιβ είναι σαν να μην τον άκουσες.

Η πλάκα είναι ότι δεν είμαι καθόλου φαν του Μέολα και της λοιπής "τεχνικής" κιθαριστικής σκηνής, αλλά ότι άκουσα στον δίσκο αυτόν ήταν πολύ ουσιαστικό και ζυγισμένο... Ευχαριστώ waterfall-K:)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back