Απορω γιατι κανεις μακακισμενες ερωτησεις...samy paraga είπε:Απορώ πως κανένας δεν βρέθηκε ποτέ να αποκαλέσει τον Πατατανατσίου μακάκα λαίμαι
Μα αφού είναι, πως να το κάνουμε τώρα, επειδή τον γουστέρνεις εσύ? ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Απορω γιατι κανεις μακακισμενες ερωτησεις...
Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;DSamy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...magna είπε:επειδή δεν το ανεβάζει ποτέ,κανείς,πουθενά![]()
Το αγαπημένο μου κομμάτι τους (αν και flip).Waterfall-K είπε:Εξω απ'την paraga λεμε...![]()
Waterfall-K είπε:Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D
Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...![]()
Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτωmagna είπε:Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα...
χμμμμ ναι...samy paraga είπε:Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω
Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzzmagna είπε:χμμμμ ναι...
Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!!
Me too. Εχω μια φιλη που της μοιαζει πολυ στο προσωπο, οποτε βλεπω την Ελενα μου την θυμιζει. :-*Nestoras είπε:Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα πάντως.![]()
Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα...