Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Το είχα σε 45άρι, κάποια στιγμή έλιωσε απ'το πολύ παίξιμο....Το έχω ακόμα, άχρηστο πλέον!  

reading1.gif

Δεν ποσταρετε ε? Κουραστηκατε? 'Η μηπως εξαντλησατε τη δισκογραφια των RS? ;D Δεν πειραζει, αραχτε, θα ποσταρω εγω. 8)

image.gif

https://youtu.be/WvYGaRXrphg

Ο μάνεις, ήταν κολλητός των στόνες, αλλά όχι του πατατανατσίου, πόσο μάλλον των πέρπλιδων  ;D ;D

Απορώ πως κανένας δεν βρέθηκε ποτέ να αποκαλέσει τον Πατατανατσίου μακάκα λαίμαι

samy paraga είπε:
Απορώ πως κανένας δεν βρέθηκε ποτέ να αποκαλέσει τον Πατατανατσίου μακάκα λαίμαι
Απορω γιατι κανεις μακακισμενες ερωτησεις...
image.gif

επειδή δεν το ανεβάζει ποτέ,κανείς,πουθενά  ;)

Waterfall-K είπε:
Απορω γιατι κανεις μακακισμενες ερωτησεις...
Μα αφού είναι, πως να το κάνουμε τώρα, επειδή τον γουστέρνεις εσύ?  ;D ;D ;D

magna είπε:
επειδή δεν το ανεβάζει ποτέ,κανείς,πουθενά  ;)
Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;DSamy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...
image.gif

Waterfall-K είπε:
Εξω απ'την paraga λεμε...
image.gif

Το αγαπημένο μου κομμάτι τους (αν και flip).

Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα  πάντως.  ;)

Waterfall-K είπε:
Ποιος να το ανεβασει βρε Magna? Δεν βλεπεις οτι εν ετει 2015 ακουνε ακομα το...Satisfaction? ;D

Samy, για σενα. Σε 50 χρονια (τοτε θα παρεις χαμπαρι ;D) θα με ευχαριστεις...
image.gif

Θα μεγαλώσουν Waterfall,υπομονή  :)

Φοβερός ο οργανοπαίχτης,δεν τον ήξερα...

magna είπε:
Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω

samy paraga είπε:
Για τον νερουλά του Ευρίπου λες ε? Ναι είναι χειριστής της βάνας μοναδικός, έξι ώρες πάνω, έξι κάτω
χμμμμ ναι...

Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!!

αυτό το ανεβάζω για να μην το ξανατραγουδάω στις 7 το πρωί στα ασανσέρ  ;D

magna είπε:
χμμμμ ναι...

Παρεπιμπτόντως ωραίο βίντεο και η συντρόφισσα αξούριστη κι αυτή!Κοπάνα κοπέλα μου!!!
Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz

Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος.

Nestoras είπε:
Τη Maruska θα την ήθελα για γυναίκα  πάντως.  ;)
Me too. Εχω μια φιλη που της μοιαζει πολυ στο προσωπο, οποτε βλεπω την Ελενα μου την θυμιζει. :-*

Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και...  Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα.
image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back