Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
samy paraga είπε:
Μια τέτοια μονδέλα σούπερ σταρ κοπανίστρα έχει και ο ΕΖ if you know who he izzzzz

Περί του άσθματος κορυφαία εκτέλεσις πλην του άλμπουμε είναι ταύτη και το λέω εγώ λαίμαι και Τελος Γουλιέλμος.
of course i know....τη χειροκρότησα μάλιστα πριν κανά 2μηνο. ;)

Πάλι αυτός?Τι θα γίνει?'Εχεις βαλθεί να με καταστρέψεις?Τόσα σερνικά κυκλοφοράνε γαμώ την καταδίκη μου!Γιατι κουνιέται έτσι?Δε γυρνάω στα δέντρα που να σκάσει! ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... 

Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα.
Έχεις δίκιο.Το όνομα δεν ήξερα.Ωραίοι οι Beardfish!Θα ακολουθήσω το παράδειγμα με δική μου αγαπημένη σουηδική μπάντα

Waterfall-K είπε:
Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... 

Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα.
image.gif
Τώρα που το λες και για να έχει παίξει με τόσες κατσαπλιάδικες μπάντες, μάλλον πρόκειται γι αυτόνε  ;D ;D ;D

Θα σταματησω με το παρακατω, να αραξω να δω λιγο tv και να αφησω τον Samy να ποσταρει κανα RS. ;D Και μια και αναφεραμε το μεγαλο Airey, μια χιλιοπαιγμενη κομματαρα παρακατω που την ξερουν και οι γατες. Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι παιζει πληκτρα o Airey. Στο αλμπουμ, εκτος του οτι παιζει τα περισσοτερα πληκτρα, κανει και το Strings/Horns arrangement.
image.gif

samy paraga είπε:
Τώρα που το λες και για να έχει παίξει με τόσες κατσαπλιάδικες μπάντες, μάλλον πρόκειται γι αυτόνε  ;D ;D ;D
χαχαχαχα μπα παναθεμά σε!

Η σουηδία λοιπόν όπως και ο καναδάς έβγαλαν μπαντάρες!Η Αγγλία πάλι κι έτσι κι αλλιώς  ;D ;D ;D

Samy, βαλε MEGA, εχει Ευαγγελατο/Τρεμη με καλεσμενη τη φιλη σου την Μπακογιαννη.

Αντε αγοριμ, αντε.... ;D

tre.png

Waterfall-K είπε:
Samy, βαλε MEGA, εχει Ευαγγελατο/Τρεμη με καλεσμενη τη φιλη σου την Μπακογιαννη.

Αντε αγοριμ, αντε.... ;D
Καλύτερα στα ναρκωτικά παρά στην Τρέμη  ;D ;D ;D

τη σαγριά μου και φεύγω

Εφτιαξα παγωμενη φραπα και κανω ζαπινγκ μεταξυ Τρεμης και Καρντασιανς.
tv2.gif

Waterfall-K είπε:
Εφτιαξα παγωμενη φραπα και κανω ζαπινγκ μεταξυ Τρεμης και Καρντασιανς.
tv2.gif
Επικίνδυνο σε πολλά επίπεδα  ;D

με την καληνύχτα μου!

Waterfall-K είπε:
Καληνυχτα Magna.
night_fly.gif
Να'σαι καλά!Θέλω εκείνη τη φατσούλα που ξεκαρδίζεται στα γέλια να τη χρησιμοποιώ για τους R.S.  ;)

magna είπε:
Θέλω εκείνη τη φατσούλα που ξεκαρδίζεται στα γέλια να τη χρησιμοποιώ για τους R.S.  ;)
Διαλεξε, υπαρχει μεγαλη γκαμα.
laugh4.gif
laugh300.gif
pmpl.gif
roflmao.gif
mock.gif

ο(ς) παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο(ς) νέος ήτο ωραίος... ;D

Ναι, το ειχα διαβασει πριν κατι μηνες. Κριμα... :(

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...