- Πόντοι
- 1,643
Για να σου πω την αλήθεια, το έμαθα- το καιρό εκείνο- στην Θεσσαλονίκη και πάντα μου θυμίζει το διάστημα που έμεινα στην πόλη.npap είπε:very nice... δεν το κατείχα το άσμα...
Μη μασας Terry, ειπαμε, Πρωταπριλια ηταν. Ο αλητης ακομα RS ακουει. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μπα... μπα...μπα... δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Yes :![]()
Ιστορικη μερα η 1η Απριλιου. Μια μερα που ο Samy ενιωσε την υπερτατη ηδονη του να ανηκεις στο club των πχιοτικων, απολαμβανοντας (και κατανοωντας) μουσικες των YES, Παπαθανασιου και DP. ;D Ευγε.Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις άθλιε νερουλά του Ευρίπου την ομορφιά τέτοιων ασθμάτων που σε βάνω, είσαι ουτιδανός λαίμαι.
Και ειναι (ηταν). 8)Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μιαμ δείχνει νοστιμότατη 8)
H αλήθεια είναι πως η περίπτωσή σου πσυχιατρικά οφείλει να σε αντιμετωπίσει με σεβαζμό, ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζειςWaterfall-K είπε:Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;D
Τι εγινε ρε? Ολοι φασολια ειχατε σημερα?samy paraga είπε:
Ξερετε οτι δε λεω ψεμματα.Waterfall-K είπε: