Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Μιας και ο φίλτατος npap μας πήγε στα κορίτσια, μου ήρθε αυτό...

very nice... δεν το κατείχα το άσμα...

npap είπε:
very nice... δεν το κατείχα το άσμα...
Για να σου πω την αλήθεια, το έμαθα- το καιρό εκείνο- στην Θεσσαλονίκη και πάντα μου θυμίζει το διάστημα που έμεινα στην πόλη. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπα... μπα...μπα... δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Yes  ::)
Μη μασας Terry, ειπαμε, Πρωταπριλια ηταν. Ο αλητης ακομα RS ακουει. ;D

Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις άθλιε νερουλά του Ευρίπου την ομορφιά τέτοιων ασθμάτων που σε βάνω, είσαι ουτιδανός λαίμαι.
Ιστορικη μερα η 1η Απριλιου. Μια μερα που ο Samy ενιωσε την υπερτατη ηδονη του να ανηκεις στο club των πχιοτικων, απολαμβανοντας (και κατανοωντας) μουσικες των YES, Παπαθανασιου και DP. ;D Ευγε.
Baby_2.gif

Αφιερωμενη η παρακατω φωτο. H διασημη Waterfall Spaghetti με θεα το λιμανι της Χαλκιδας και τα φωτα της υψηλης γεφυρας. Το "πακετο" συμπληρωνει η tv στα δεξια με τα Καρντασιανς στον ΑΝΤ1 και καλεσμενη την Βεφα Αλεξιαδου. Τυχαιο? Δεν νομι...
pasta_male.gif

spag.png

Μιαμ δείχνει νοστιμότατη  8)

Και μου άνοιξε την όρεξη- έχω φτιάξει φασολάδα (την οποία λατρεύω) και έχω καλαμποκένιο ψωμί  ;D

Βon appetit λοιπόν.

https://www.youtube.com/watch?v=nd3ZiAwmLpM

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μιαμ δείχνει νοστιμότατη  8)
Και ειναι (ηταν). 8)Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;D

Waterfall-K είπε:
Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;D
H αλήθεια είναι πως η περίπτωσή σου πσυχιατρικά οφείλει να σε αντιμετωπίσει με σεβαζμό, ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις

Η πιστήμη σηκώνει τα χέρια πσιλά

Α πα πα πα... Με τι ειδησεογραφία ξυπνήσαμε σήμερα- αφιερωμένο  ;D

Α πα πα πα... Με τι ειδησεογραφία ξυπνήσαμε σήμερα- αφιερωμένο  ;D

Γουσταρω ντισκα σημερα(και γενικως):

gvour είπε:
Γουσταρω ντισκα σημερα(και γενικως):
Έλα παλικάρι μου πάρε.

Waterfall-K είπε:
Ξερετε οτι δε λεω ψεμματα.

Με το που εβαλε ο ψηλος το Χοτσταφ πηγα να γραψω"που ειναι ο WFK να βαλει ντισκομπαλες".

Νατονε!! ;D ;D ;D

Ντισκα ομως λαιμαι,οχι ντισκο.

Εννοω τα κομματια τα ντισκα. ;D ;D

Ωραιος κι Σαμ.Μπραβο αφεντικο.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back