Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
και ένας ο δούρειος ίππος μας για να μη ξεφτιλιζόμαστε εντελώς τότε στας ροκ κυρίας μας όταν καμιά φορά το τσουλάγαμε από την Βικτώρια στην ABC..  8)

@npap

Πραγματι υπηρχαν μερικα τετοια που βοηθουσαν την κατασταση.

Kαλο βραδυ σε ολους.

yep ;)

και τα πατριωτάκια με το άσμα που το είχαν βάλει για πλάκα στο lp τους και έγιναν φίρμαι και στας disco... :)

Αντε Γεια  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

image.gif

Εσύ μην ακούσεις για space, εκεί  ;D ;D ;D

Τουλάχιστον να βάλω κάτι με space που το έχω γράψει και παίξει εγώ λαίμαι  8)

samy paraga είπε:
Τουλάχιστον να βάλω κάτι με space που το έχω γράψει και παίξει εγώ λαίμαι  8)
Eσυ ζεις στο Space Samy. Για την ακριβεια, εισαι εντελως Lost In Space. ;D ;D
astronomer1.gif

Ακου αυτο τωρα:
image.gif

Waterfall-K είπε:
Eσυ ζεις στο Space Samy. Για την ακριβεια, εισαι εντελως Lost In Space. ;D ;D

astronomer1.gif

Ακου αυτο τωρα:
Μια χαράουα ζω και ως επαέ λαίμαι όλα καλά

Πιο κάτω που το πας εσύ, γεννιέται η φρίκη λαίμαι Τσίου και Μωβέ κλπες αηδείες ;D ;D ;D

Δωστε BluesRock στον λαο που πειναει για πχιοτητα λεμε. Οπως ειπε και ο συντροφος Βαρουφακης, ο λαος δεν εχει αναγκη απο λεφτα, εχει αναγκη απο πχιοτικη μουσικη...
image.gif

Waterfall-K είπε:
Δωστε BluesRock στον λαο που πειναει για πχιοτητα λεμε. Οπως ειπε και ο συντροφος Βαρουφακης, ο λαος δεν εχει αναγκη απο λεφτα, εχει αναγκη απο πχιοτικη μουσικη..
Πτωχέ-τίμιε ομολογώ ιθαγενή νερουλά του συστήματος- κάπου ξημερώνει κρίμα που εσύ δεν θα δεις τον ήλιο λαίμαι  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=3z-ZmFYkCrs

Μπαααα? Zappa? :D Βλεπω με μεγαλη ευχαριστηση οτι η μικρη συναναστροφη με ανθρωπους του πνευματος (Moi
eeee.png
) εστω και μεσα απο ενα φορουμ, σου εκανε καλο. Ευγε και εις ανωτερα ;D ;D

Eεεεεεεεεεεελα Samy!
image.gif

Waterfall-K είπε:
Μπαααα? Zappa? :D Βλεπω με μεγαλη ευχαριστηση οτι η μικρη συναναστροφη με ανθρωπους του πνευματος Moi
Tu est gia klwtsies λαίμαι που με συγκρίνεις του Ζάπα- τον μέγα ευεργέτη της πατρίδος, Ζάπειο μέγαρο κλπ κλπ - με τους ουτιδανούς παπαρολόγους που παραθέτεις οσάκις πουστάρς άσθματα

Επουδενί οι Μωβέ δεν ακούμπησαν ποτέ μια τρίχα απ τα μέζεα του Ζάπα, ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν το όνομά του- επί ματαίω- σε άσθματίδιό τους, να ξηγίομαστε, να μη παρεξηγιόμαστε , έτσε?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back