- Πόντοι
- 1,018
Αντί απαντήσεως βάζω το παρακάτω για εσάς που νομίζετε ότι είστε μεταλάδες. ;Dgvour είπε:Πες την αληθεια,ποιος εισαι και γιατι χακαρες το λογαριασμο του JJ? ;D ;D ;D
https://www.youtube.com/watch?v=kCwXLdPVrhc
Αντί απαντήσεως βάζω το παρακάτω για εσάς που νομίζετε ότι είστε μεταλάδες. ;Dgvour είπε:Πες την αληθεια,ποιος εισαι και γιατι χακαρες το λογαριασμο του JJ? ;D ;D ;D
O τελευταιος που πιστευα οτι θα βαλει thrash εδω μεσα ηταν ο Σπυρος. ;D ;DJazzjoker είπε:Αντί απαντήσεως βάζω το παρακάτω για εσάς που νομίζετε ότι είστε μεταλάδες. ;D
Μα ειναι δυναμον(θα ελεγε ο Σαμ),JJ σε θρας!!!fusiongtr είπε:JJ και gvour, ακόμα να πάτε για ύπνο? ;D
Αν ήμουν Δήμαρρχος της περιοχής ..θα στέγαζα ομάδα αιμοληψίας γιά το κοινό υποχρεωτικά..fusiongtr είπε:Emphasis έχω πάει, και μάλιστα μέσα στον πύργο του!
Κάτι ξέρει ο Δήμαρχος!Emfasis είπε:Αν ήμουν Δήμαρρχος της περιοχής ..θα στέγαζα ομάδα αιμοληψίας γιά το κοινό υποχρεωτικά..
ακόμα καί στους τουρίστες!
Κακή εποχή ακόμα καί γιά βρυκόλακες!fusiongtr είπε:Κάτι ξέρει ο Δήμαρχος!90% μπύρα και 10% αίμα θα έπαιρνε!
Τέτοιες απορίες είχε και ο Κάφκα και τον κάνανε βιβλίου.Dinosp είπε:Poios eimai re συ, o Trolley?