Κατά 99.99% δεν παίζουν κάτι που μπορείς να ακούσεις την ώρα που θα στείλεις ένα SysEx μόνο του. Είναι κυρίως πληροφορίες ρυθμίσεων.Αλλοτε κατι παιζουν, αλλες φορες τιποτα και τα δινω δρομο.
Εδω ειναι το θεμα.Έχουν κάποιο λόγω ύπαρξης. Κάποιος τα έβαλε για κάποιον λόγο.
Κακώς. Εκτός κι αν ξέρεις τι ακριβώς είναι και θέλεις εσύ να κάνεις κάτι άλλο δικό σου. Όμως προηγουμένως θα πρέπει να καταλάβεις τι ακριβώς κάνουν αυτά που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο. Μπορεί για παράδειγμα στην αρχή ενός track να υπάρχουν παραπάνω από μία εντολές που αφορούν κάποιους ήχους με τέτοιες ρυθμίσεις που δεν υπάρχουν σε σένα για να τους καλέσεις - επιλέξεις μετά μέσω PC.
Από κάποιο πρόγραμμα που έκανες κάποιες αλλαγές ίσως ή από κάποιο controller. Αν τα διαβάσεις θα δεις τι πραγματικά είναι και τι αφορούν.Εδω ειναι το θεμα.
Δεν υπαρχει προηγούμενος.
Καπου εκανα κατι, το αλλαξα, το εσβησα και μετα απο δυο μερες βρηκα τα sysex και ψάχνω να δω πως ήρθαν
39 λεπτά πριν, foxxx είπε
Ενα ακόμα ωραίο Review σε βάθος και σύγκριση με το Essential Mk3
Εδώ το νέο KONTROL από ότι είδα και μου ξένισε έως μου ξίνισε?, δεν έχει integration με το MASCHINE software όπως είχε το MK2.? Θέλουν ξύλο?
Σωστό και αυτό.Εγώ απορώ πόσο καλύτερο keybed θα έχει. Το ίδιο βέβαια σκέφτομαι και για τις διαφορές των αντίστοιχων σειρών της NI, και κατά πόσο αξίζει να δώσει κανείς x3-x4 χρήματα για όλα αυτά τα features, αν κανείς χρειάζεται μόνο ένα καλό και αξιόπιστο keybed.
Γιατί το έχω, το προηγούμενο και είναι πολύ μικρό και θέλει να το στερεώσεις κάπου.Σωστό και αυτό.
Ή κάποιον που θέλει μόνο τα controllers (άνευ Sysex) γιατί να μην πάρει για παράδειγμα το μικρό μεν αλλά τίμιο δε Korg nanoKONTROL 2, στα €60, λέμε τώρα...
Σίγουρα, αλλά πόσο κάνει το nanokontrol και πόσο το Novation ή το Arturia?Αυτά δεν τα έχεις με το κουτσικο ?το nanokontrol
ε, αυτός είναι ο προσανατολισμός τους.Σίγουρα, αλλά πόσο κάνει το nanokontrol και πόσο το Novation ή το Arturia?
Επίσης εσύ μιλάς για χρήση με υπολογιστή. Ως μόνα τους τι γίνεται;
Μαζί με τα A-300PRO / A-500PRO / A-800PRO, κακώς ξέχασα να συμπληρώσω την FC-300 του 2007 που κυκλοφορεί ακόμα.Τα τελευταία που έχω δουλέψει και μπορείς φυσικά να προγραμματίσεις SysEx, εκτός από τα κοινά PC και CC, είναι τα Roland A-300/500/800Pro.