Θα είναι σαν να έχετε κιθάρα και δεν θα έχετε...Σαμη Παραγκα είπε:έχω τελεκάστερ
Παφώτιος.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα είναι σαν να έχετε κιθάρα και δεν θα έχετε...Σαμη Παραγκα είπε:έχω τελεκάστερ
Ρε συ μόνο που παίζεις με κιθάρα που έχει για μαγνήτη κραγιόν (lipstick...) τα λέει όλα! Παλιολοάτκι...Σαμη Παραγκα είπε:πίσω ρετάλι Παπαφώτιε
Ναι συγνώμη δεν εξήγησα καλά, το monitoring μέσα από το Reaper είχα (το κουμπί πάνω στο audio interface το είχα κλειστό γιατί ακούγονταν 2 φορές η κιθάρα σαν αντίλαλο).To πετάλι πού το έχεις συνδέσει? Γενικά είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς το monitoring μέσα από το Reaper, όχι μέσα από την κάρτα.
Όσον αφορά τον ήχο κατέβασε όλα τα πρίμα και τα μπάσα από το πετάλι. Για να φτιάξεις τον ήχο μπορείς να βάλεις και ένα Equalizer σαν insert effect στο track που ηχογραφείς. Βάλε ένα High cut και ένα low cut για να φύγει και το κοφτερό, και το μουντό στοιχείο.
Μπορείς να μου πεις κάποια από τα πράγματα που μπορεί να κάνω λάθος για να ξέρω τι να ψάξω για να τα διορθώσω;αυτό που βγαίνει σαν αποτέλεσμα είναι απλά απογοητευτικό έως απαράδεκτο.
Κάνεις πολλά πράγματα λάθος, αλλά κάποια στιγμή θα μάθεις.
Αν είναι να δώσεις χρήματα για reaper, θα έλεγα πάρε το cubase elements είναι πολύ καλύτερο.
Εκτός αν θες να πάς στο δωρεάν bandlab.
Σου λείπουν πολλές γνώσεις στον τομέα της ηχογράφησης.
Ξεκίνα ανεβάζοντας μια σκέτη κιθάρα καθαρή με κάποια screenshots μπας και σου δώσουμε καμιά βοήθεια
Θα ασχοληθώ λίγο με Reaper και μόλις μάθω αρκετά θα το αγοράσω, δεν είναι και τόσο ακριβό. Λογικά αν το αγοράσω θα έχω και άλλες επιλογές έτσι ώστε να χρησιμοποιώ amp sims και effects.