Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Metal λαίμαι  8)

ΥΓ: Πιάσε το μαχόγκανι ωρέ  ;D

cigaret13 είπε:
Oriental λαίμαι...... :D :o 8) 
Τρομερή εκτέλεση λαίμαι... δεν την είχα στα υπόψην  ;D

Παρακαλούνται οι ροκ προσωπικότητες που κυκλοφοράνε εδώ μέσα να μη με ενοχλάνε!Να πάνε να βρουν κανένα υποκείμενο,εδώ δεν έχει.... 8)

magna είπε:
Παρακαλούνται οι ροκ προσωπικότητες που κυκλοφοράνε εδώ μέσα να μη με ενοχλάνε!Να πάνε να βρουν κανένα υποκείμενο,εδώ δεν έχει.... 8)
Ίσα ρε σεξιστικό ιπποκείμενο λαίμαι  8) ;D

Εντάξει ρε magna - εγινε...

Σαμυ, εσυ τι ανακατεύεσαι? εδω μιλάμε για ΡΟΚ προσωπικότητες

Dinosp είπε:
Σαμυ, εσυ τι ανακατεύεσαι? εδω μιλάμε για ΡΟΚ προσωπικότητες
I know what i'm saying λαίμαι  ;D

Κάτι παρενθέσεις τις έφαγα,Ντίνο..... 8)

Τα παρένθετα να πάνε για ύπουνο τώρα λαίμαι, γιατί αύριονενε θα τα εξετάσω στα λατινικά λαίμαι

Πολλές παρενθέσεις και με μπλέξατε...

Παραιτούμαι

Πάω στον Καταρράκτη να δουμε χατζιτσιου και να παραγγείλουμε πιτόγυρα (αυτός... εγω, ως γνωστόν, σούσι)

Rust never sleeps

Καλό ιπποκειμενικό φρικιό είσαι κι εσύ λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Καλό ιπποκειμενικό φρικιό είσαι κι εσύ λαίμαι  ;D ;D ;D
Ισχύει...

Προσπαθώ ρε συ αλλα δεν τα καταφέρνω...

Θέλω να πάω το κάρμα μου στο -1 και όλο ειναι κολλημένο στο μηδέν... Μηδέν ρε φιλε, ήμαρτον!!

Ψάχνω να βρω που ειναι το Δουβλίνο και όλο πέφτω πανω στο Εδιμβούργο (and its black widows pension fund)

Που θα βγει αυτο δεν ξερω...

Αν δε βοηθήσει ο Χάρις δεν γινεται τίποτε... τίποτε απολύτως

http://youtu.be/1Rm-Fu8rBms

Καταρράκτη!! Άσε τα λαιΦ και πιάσε μια τελευταία Σμυρνοφ (μαύρη, οκ?)

Dinosp είπε:
Πάω στον Καταρράκτη να δουμε χατζιτσιου και να παραγγείλουμε πιτόγυρα (αυτός... εγω, ως γνωστόν, σούσι)
Μολις ηρθαν μια χοιρινη με πατατες, 5 καλαμακια και μια τυροκαυτερη. Οι ψημενες φετες ψωμιου εννοουνται. 8) Ωσπου να αρχισει ο Νικολακης και να παω να φαω, και μια και ποσταρατε τον μεγαλο Tony Joe White, ας ακουσουμε ενα κομματι που ειχα ανεβασει πριν 2 χρονια στο youtube.

Δεν εμπιστεύομαι προσφάτως μετανοήσαντάνε φρικιά λαίμαι, δεν ημπορούν να καταλάβουν από μουζική δυστυχώνε λαίμαι όμως

οκ λαίμαι Menininha...  8)

samy paraga είπε:
Τα παρένθετα να πάνε για ύπουνο τώρα λαίμαι, γιατί αύριονενε θα τα εξετάσω στα λατινικά λαίμαι
Σιγά,θα σκίσεις κανένα βατράχι....

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back