W
Εσύ μόνο για κοντοσούβλια είσαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Εδω εισαι ακομα? Για βαλε κατι πιο εκλεκτο να ακουσουμε..
G, έχω ringtone στο τηλέφωνό μου το Born to love you (από εκτέλεση Robillard όμως).gvour είπε:
Τώρα τον έκανες λιώμα!Nestoras είπε:έχω ringtone στο τηλέφωνό μου το Born to love you (από εκτέλεση Robillard όμως).![]()
Με 200 μουσικους στη σκηνη, και η σημαντικοτερη στιγμη του live ηταν η διασκευη του "Υπαρχω" του Καζατζιδη?samy paraga είπε:Σημαντικότερη στιγμή της συναυλίας ήταν η διασκευή του Πουλικάκου στο "Υπάρχω" του Στέλιου Καζαντζίδη.
Λυπάμαι δεν έπαιξαν dp κανένας δεν παίζει πλην Παπακωσταντίνου και τπτ βοθρέ μεταλλόπουλωνεWaterfall-K είπε:Με 200 μουσικους στη σκηνη, και η σημαντικοτερη στιγμη του live ηταν η διασκευη του "Υπαρχω" του Καζατζιδη?Φαντασου τι επαιξαν στο υπολοιπo live.... ;D ;D![]()
E καλα, φυσικο ηταν. Ποιος να παιξει DP? Ο...Σιδηροπουλος? ;D Ελα, παρε μια "ροκια" παρακατω και απολαυσε.samy paraga είπε:Λυπάμαι δεν έπαιξαν dp...
Ο Δουκας παει παρεα με τον Σερ. ;DNestoras είπε:G, έχω ringtone στο τηλέφωνό μου το Born to love you (από εκτέλεση Robillard όμως).![]()