Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους.Όταν άκουσα αυτό το αριστούργημα ήθελα να πάω αμέσως να τσιμπήσω ένα workstation και να αρχίσω να μαθαίνω.Ευτυχώς δεν το έκανα,δεν είμαστε όλοι για όλα! :)

καταπληκτικο, σχεδον βλασφημο , σαν εθνικος υμνος της χαβαης ακουγεται, μαρεσει τρελα

Της ειπα να πάμε κάπου που να ειναι καλοκαίρι... Μου είπε ΝΑΙ... Μονο που δεν μπαίνει σε αεροπλάνο, λέει... (ευτυχώς)

Θα βάλω μια τζούρα armaniac οσο θα ακούω να παίζει το on the beach (ολόκληρο) - εχω αφήσει και έναν Καμιλιερη στη μέση...

Δε θα χειροκροτήσω... ούτε θ ακουσω Χέντριξ σήμερα - (και να πεις οτι δεν προσπάθησα να τον συμπαθήσω...)

Kalisperes

Καλές γιορτές

Atreu, εισαι θησαυρός!!

Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!!

Το έβαλα στο loop

Dinosp είπε:
Atreu, εισαι θησαυρός!!

Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!!

Το έβαλα στο loop
Αν πρέπει να προτείνω έναν δίσκο από τους κυρίους αυτός θα ήταν το Modern Vampires of the City (2013) όπου θα ανακαλύψεις ότι όλα τα τραγούδια είναι ωραία.

Πολυ Aphrodite's Child ακουνε οι παραπανω... ;D
Όντως μοιάζει ωστόσο εμένα το μυαλό μου αρχικά πήγε εδώ.

..... πίνω ακόμα και τα χθεσινά αποπίματα ενώ .....

Δεν ξεύρω δι εσάς, αλλά εγώ θα πάρω τη Κατουρίν και τη Σούζι, να πάμε στο Μπάνσκο για ρουλλέτα-ξεσκί και βουσκί λαίμαι

Δια το άσθμα το έβαλα, μη παίρνετε μάτι τας γυναίκες μου, γιατί δαγκάνε λαίμαι

ενώ .... στο παλιό ραδιόφωνο οι ήχοι δυναμώνουν και ....

... στοιχειώνουν το τεράστιο κενό μέσα μου.

Καληνύχτα και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Φίλοους ''Τεράστιο κενό μέσα σου'', το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα το κάνω επαέ, είσαι ευπρόσδεκτος, το παρεάκι θαναι ζούπερ, απλά θα λείπουν η Σούζι με τη Κατουρίν

Αυτα παθαίνεις όταν χάνεις το βραδυνό πρόγραμμα...Ξυπνάς Χριστουγεννιάτικα και ακούς το invitation to the blues με το ένα μάτι κλειστό...

Θα κρατήσω τη Μάριαν, τη Νίνα και τις λοιπές γυναίκες του Φάζιου για το βράδυ...

Προς το παρόν πρέπει να ασχοληθώ με τη δικιά μου - δεν της αρέσουν τα χριστούγεννα λέει, όλα είναι κλειστά λέει, εγώ είμαι στο σπίτι ολη μέρα λέει, και αυτό το τεράστιο κοτόπουλο που δεσπόζει στην κουζίνα, λέει, της την σπάει πολύ, λέει ;D  

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eG7X5MYIHf0

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Λοιπον το riff εχει ως εξης...

Μι σι , λα σι λα σολ  μι

Μι Μι,σι σι, λα σι λα σολ μι

Μι σι ,λα σι λα σολ μι

φα# φα# ,σολ  φα# μι  μι.

Το κοτοπουλο στη θέση του

Το Barolo στη μέση...

Ας ξαναβάλω ενα χειμωνιάτικο που με αρεσει καργα

Άντε, γεια μας

καλά Χριστούγεννα φίλοι...

και να φερθείτε ευγενικά στις γαλοπούλες και τα λοιπά πουλιά (ειδικά όσοι έχετε μια ηλικία)... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back