Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Ημαρτόνε φίλοους, μας έχεις πεθάνει στα ρεκβιεμ λαίμαι, μάζεψε κανά μούρο πεσμένο, να αποκτήσει ευλιγισία ο καρπός σου  ;D ;D ;D

Για σενα παιζω ρε μπαγασα....
christmas_tree.gif

Δεν ξέρω αλλά κάτι παθαίνω όταν ακούω αυτό το τραγούδι, με πιάνει μια νοσταλγία, αλλά δεν ξέρω γιατι πράγμα......

Ασφαλως δεν περιμενεις να ακουσεις το παραπανω κομματι απ'τον...Παπαθανασιου. Ουτε και το κοινο στο παρακατω live το περιμενε... ;D

κΑτΑρΡαΧτΗ κάτσε καλά γιατί θα στο βάλω κι από Πασχάλη λαίμαι , άφησες το Λόρδα κι έπιασες τον Παπαθανατσίου ;D ;D ;D

Eλα Samy, δικο σου το παρακατω. Καποιος μου σφυριξε οτι γουσταρεις τα μεγαλα τραγουδια και ειπα να σου βαλω ενα 27λεπτο να στανιαρεις. ;D ;D

Eλεος ρε Waterfall βαζεις εσυ βαζω και εγω δεν θα αντεξει ο καημενος ο Samy  :'(

Ωρέ θα πάρω το τουφέκι μου και επαέ να δείτε πότε θα κάμει ξαστεριά στο πόρδουμε και θα ησυχάσουμε από φρικιά λαίμαι  ;D ;D ;D

Ωρέ θα πάρω το τουφέκι μου και επαέ να δείτε πότε θα κάμει ξαστεριά στο πόρδουμε και θα ησυχάσουμε από φρικιά λαίμαι  ;D ;D ;D

Δεν εχει αναγκη αυτος Πανο, εδω αντεχει ακομα και ακουει RS, με τα δικα μας θα την παθει? ;D

Αντε να βαλω ενα μικρο, 11λεπτο αυτη τη φορα.
image.gif

Για τα επόμενα 10,43 ακόμα και τα φρικιά θα ακούνε μπουρλέσκ και θα γυμνάζουν καρπό μαζεύοντας πεσμένα μούρα λαίμαι  :D

Καλά ρε Φώτη...

Μπορείς ακόμα ν' ακούς...

"tell me lies,

Later, come an see me,

I"ll be around for a while"

...?

Εγώ, ναι

Αφιερωμένο

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...