Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
samy paraga είπε:
Εμμονή με τα φρικιά, αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα  ;D ;D ;D

Δεν είναι δυναμόν να ακούς Ζέπελιν, ή Who  και μετά να με πασσάρεις ΔΠ-Μπρόκολ Χάρουμ-Παταθανατσίου κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις Καθημερινή πλέον και ακούεις Χ''τζηνικολάου και ρίαλ φμ λαίμαι...............και δεν είσαι ρε κακομοίρη ο ΣΦ που ζει στα εναπομείναντα του μπομπαρδισμού πουλικατόζμπιτα του Βαρελίνου τα πετρόκτιστα, με τα διπλά τζάμια 100 χρόνια πριν και τις πόρτες από σφενδάμι που ούτε ο Ζβαρτζ δεν ημπορούσε να ανοίξει λαίμαι  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

μίνι αφιέρωμα με χρονολογική σειρά στη διαδρομή του love or hate Eric...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
npap είπε:
μίνι αφιέρωμα με χρονολογική σειρά στη διαδρομή του love or hate Eric...
Για να συνεχαμε τα υπολοιπα!

Παλαιοτερα ημουν καπου στη μεση,αλλοτε love κι αλλοτε hate,μιλοντας παντα για τις συνθεσεις και την κιθαρα του Κλαπτον.

Σε οτι αφορα τη φωνη τον θεωρουσα παντα τεραστιο τραγουδιστη,με "επιανε" ο τροπος

που τραγουδουσε.

Τωρα πια ειμαι καθαρα στη love περιοχη,σε ολα.

Παραγγελια δεχεστε?

I Can't Stand It.

Να πω και γω την αποψη μου για τον Clapton (δεν με ρωτησε κανεις, ξερω  :P) η αγαπημενη μου περιοδος του ειναι απο τους Cream μεχρι και το Slowhand. Απο κει και μετα ειναι ετσι και ετσι για μενα  :-*

Φιλαράκι, εσύ με το 13ο σιγαρέτο στο στόμα λέω ;D ;D ;D

Αν συνεχίσεις να βάζεις τέτοια βλάχικα στο κατέστημα, δεν θα πας μακριά, η ανάπτυξη δεν θα σε χτυπήσει τη πόρτα, στο λέω με υπογραφή.

Άκου να μαθαίνς, μπας και σώσεις την επιχείρς λαίμαι

Eric (love από ότι αχνοφαίνεται :)) part ΙΙ - solo καριέρα...

από το ομώνυμο (1970)

συγκινήθηκα και εγώ τώρα (πάντα το παθαίνω με αυτό το άσμα)...πάω να δω Under of dome να επανέλθω... 8)

image.gif

Το εχω ακουσει καμια 10ρια φορες, φτανει...

Παρε μια εξαιρετικη μπαλαντα απο τους Procol Harum του 1977
image.gif

Waterfall-K είπε:
Το εχω ακουσει καμια 10ρια φορες, φτανει...
Εμ, αν ήταν ευχάριστο δεν θα ήταν τιμωρία...

Παρε μια εξαιρετικη μπαλαντα απο τους Procol Harum του 1977
Procol Harum? Θα μου εξαγριώσεις παλι τον άλλον απο την ... Ξάνθη.

Κάτσε να βρω κατι σε punk

Woolly Wolstenholme, πολυοργανιστας, συνιδρυτης των Barclay James Harvest και πληκτρας τους ως το 1979. Barclay James Harvest χωρις τον χαρακτηριστικο Mellotron/Hammond ηχο του δεν νοειται.

Το παρακατω κομματι ειναι απο την προσωπικη του μπαντα Maestoso και το αλμπουμ "One Drop In A Dry World" του 2004. Το κομματι δεν υπηρχε στο youtube οποτε το ανεβασα εγω πριν λιγο. Ετσι, σαν ενα μικρο αφιερωμα σ'αυτον τον πολυ καλο μουσικο ο οποιος δυστυχως αυτοκτονησε το 2010 σε ηλικια 63 ετων, λογω ψυχικων προβληματων.

RIP

Deceivers All, μια αλλη κομματαρα απο τον Woolly Wolstenholme, αυτη τη φορα απο το σπανιο προσωπικο του αλμπουμ Black Box. To συγκεκριμενο αλμπουμ ηταν να βγει σαν η δευτερη προσωπικη του δουλεια μετα το αλμπουμ "Maestoso" του 1980, αλλα εμεινε για διαφορους λογους στο ραφι.

Διαφορα αποσπασματα απο το αλμπουμ κυκλοφορησαν το 1994, ωσπου τελικα κυκλοφορησε ολοκληρωμενο και με 9 bonus tracks το 2004 με τον τιτλο Black Box Recovered. 

Το "Deceivers All" εχει αυτον τον κλασσικο Barclay James Harvest ηχο, κι εδω ακριβως φαινεται η μεγαλη επιρροη του Wolstenholme στον ηχητικο (και οχι μονο) χαρακτηρα της μπαντας.

Ρε ταμτάκο τι έγινε?Πάλι σιντί Μπρόκολ Χάρουμ είχε ο Χ''τζηνικολάου στη ρίλα νιουζζζζζζζζ ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back