Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Ε-Υ-Γ-Ε  Waterfall ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο Woolly για εμενα οι BJH επαψαν να υπαρχουν μετα την αποχωρηση του.R.I.P. Ας θυμηθουμε ενα κορυφαιο  live αλμπουμ με  τους BJH.Εδω φαινεται  η συμβολη του στον ηχο της μπαντας.Κορυφαιο live  μεσα στα 3 αγαπημενα μου live albums μαζι με το Seconds out των Genesis και το Coma Divine των Porcupine Tree.

samy paraga είπε:
Πάλι σιντί Μπρόκολ Χάρουμ είχε ο Χ''τζηνικολάου στη ρίλα νιουζζζζζζζζ ;D ;D ;D
Aν εβαζε η Real News CD των Procol Harum θα πουλαγε 50 φυλλα. Και μια και την ανεφερες, μη ξεχασεις να την αγορασεις την Κυριακη, εχει CD του Κοκκοτα. ;D ;D

Ε-Υ-Γ-Ε  Waterfall ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο Woolly...
Οριστε, να κι ενας που ξερει απο σοβαρη μουσικη. 8)Οσο για τα live τους, πολυ καλο μεν το "Live", θα σου ελεγα ομως οτι σαν το διπλο "Live Tapes" του 1978 δεν υπαρχει. Θεωρω αυτο το live οτι καλυτερο εχουν κυκλοφορησει οι BJH, και ενα απο τα very Top lives γενικα στο Rock. Απλα αριστουργηματικο, μετα απ'αυτο ειναι δυσκολο να ξανακουσεις την μπαντα σε στουντιο δουλεια.
image.gif

Punk λαίμαι ραι ;D

Άκου με είπε ο άλλος οι στόνες παίζαν μπλουζ, σιγά μη παίζαν ζάζζζζζζζζζζζζζζ 8)

samy paraga είπε:
...σιγά μη παίζαν ζάζζζζζζζζζζζζζζ 8)
Ελα ντε. Εδω ειδαν κι επαθαν να παιξουν κανα blues... ;D

Τι μπλουζ να παιξουν οι φλωροι μωρε...

jimaras97 είπε:
Τι μπλουζ να παιξουν οι φλωροι μωρε...
Δεν υπάρχει γκρουπ του 60 ογρωπαικό που να έπαιζε βλουζ, r@b ναι και αυτή είναι η παρεξήγηση που έχω με την εντόπια σκηνή του βλουζ, που νομίζει πως παίζει βλουζ και r@b

Θκατά με φράουλες παίζει , αλλά λαίμαι τώρα να περνάει και η ώρα  ;D ;D ;D

Oh my baby was gone  :D

Δεν υπάρχει γκρουπ του 60 ογρωπαικό που να έπαιζε βλουζ, r@b ναι και αυτή είναι η παρεξήγηση που έχω με την εντόπια σκηνή του βλουζ, που νομίζει πως παίζει βλουζ και r@b

Θκατά με φράουλες παίζει , αλλά λαίμαι τώρα να περνάει και η ώρα  ;D ;D ;D

Oh my baby was gone  :D

Καλημερα Δημητριε.

Πραγματικα,τι κομματαρα και τι φωναρα!

Καλημέρα με λίγο χοντρούλη!Όταν ακόμα δεν βαριόταν να παίξει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελα ρε Bill, με τον Joe Pass είχα ανησυχήσει λίγο, λέω τι έπαθε το παιδί. ;D

pipityri είπε:
Ελα ρε Bill, με τον Joe Pass είχα ανησυχήσει λίγο, λέω τι έπαθε το παιδί. ;D
Ακούω και Wes Montgomery τελευταία.Γενικά αυτοί οι 2 μου αρέσουν πολύ!Και ο Django εννοείται! 8) ;D

BillTrantos είπε:
Και ο Django εννοείται! 8) ;D
Ναι, μην ακούσεις αρμονική μινόρε και diminished arps, αμέσως τρέχεις. ;D

;D

Το For Django ήταν ένα από τα πρώτα jazz κομμάτια που έπαιξα, το θέμα δηλαδή. Πήγαινα Λύκειο ακόμα, μου το είχε φέρει ο δάσκαλος μου. Το θυμάμαι ξεκάθαρα-την άκουσα με την αρμονία. Big time. :)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back