Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Τι σε ξενίζει, ρε Κωστή? Αφού είπαμε...

Τη ζωή σαν αχθοφόρος

όπου βρω την κουβαλάω,

στο αγώι τραγουδάω

κι ο σκοπός θανατηφόρος.

Μεροκάματο δε θέλω

ούτε και για χαρτζιλίκι

από περιέργεια υπάρχω

και από καραγκιοζιλίκι.

Δίχως τέλος κι ως το τέλος

θέλω να την σεργιανάω

κι αν στον Άδη πει να πάω,

σύμφωνος κι ετοιμασμένος.

Μεροκάματο δε θέλω...

Tι εγινε Ντινο σημερα? Γιορταζουμε την Ημερα Της Ελληνικης Μουσικης Σκηνης? :P

Mιας και πιασαμε την καλυτερη ροκ εν ρολλ μπαντα του πλανητη.Να συνησφερω σαν ορκισμενος στοουνιαρης.

Συνεχιζω λοιπον το tribute στην καλυτερη ροκ μπαντα με αυτο το ξεχασμενο κομματι  :)

και μέχρι να κατέβει ο Keith από τας Σέρας να μας πει καμιά ιστοριούλα γύρω από το τζάκι όπου θα καίμε διάφορα αμφιλεγόμενα κσύλα...

http://youtu.be/PKwFLa6lCVM

Αδελφέ είμαι μεταξύ Δράμας-Ξάνθης και ουχί εις τας Σέρρας...................και μια ιστορία που άκουσα σήμερις που είμανε εις την Λήμουνονε και γύρισα το βράδυνενες πριν λίγονενές.....

Επιτελους και λιγο ροκ εν ρολλ σε ενα κατα αλλα φουζονοπρογκρεσιβ θρεντ για 5 ατομα.Ε ναι.

http://youtu.be/R5kR5wybIWA

Δεν ειναι Stones αλλα τα χωνει καλα

samy paraga είπε:
Αδελφέ είμαι μεταξύ Δράμας-Ξάνθης και ουχί εις τας Σέρρας...................
ντάξει αδελφέ... μη βαράς... εξάλλου και ο Κηθ δε φημίζεται για το ταλέντο του στη γεωγραφία... εχάθη στην περιπλάνηση...

επ ευκαιρία μία από τις καλύτερες για μένα audiophile ηχογραφήσεις ever (πέραν της όποιας καλλιτεχνικής της αξίας)... αν την βρείτε σε cd (ή wave) χρησιμοποιήστε την ως reference point για τις μίξεις σας ή την ρύθμιση του hardware σας...

Ωρα για χαλαρωση.

Καφεδακι

cof.png

και μια κομματαρα απο τους Axis, μια Ελληνικη Prog/JazzRock μπαντα που τα εσπαγε.

Το παρακατω κομματι θυμιζει αρκετα Caravan.
image.gif

Γεια σου ρε Καταρράκτη με τα ωραια σου

Friday left me fumblin' with the blues

Kalisperes

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back