Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
Και μια και μου ζητας Dino να σου βαλω κι αλλο Jon Lord, δεν βλεπω λογο να σου αρνηθω.

Παρε ενα 19λεπτο live βιντεο απο το California Jam του 1974 οπου το αγαπημενο γκρουπ του Samy επαιξε μπροστα σε 250.000 κοσμο και τα εσπασαν_στην κυριολεξια_ολα.

Η εισαγωγη του μεγιστου Jon Lord στο Hammond θεριζει...
image.gif
;D ;D ;D - Θα το υποστώ!! - Τα λέμε σε κανα 20λεπτο...

Waterfall-K είπε:
Η εισαγωγη του μεγιστου Jon Lord στο Hammond θεριζει..
του οποίου Hammond τα πλήκτρα κάπως λέγονται, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει...  ;D
Μία ακόμα μεγάλη αντρική φωνή...

Dinosp είπε:
του οποίου Hammond τα πλήκτρα κάπως λέγονται, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει...  ;D
;DΤωρα πωρωθηκα και εβαλα να ακουσω το διπλο Deep Purple - Live At Montreux 2011.
image.gif

Ερωτεύτηκα.........όχι τον Jeff :-X ;D                                                                                                                                                                                                                                                 

cigaret13 είπε:
  Ερωτεύτηκα.........όχι τον Jeff :-X ;D                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Όλα τα μωρά στην πίστα λέμε... ;D

sotiroubas είπε:
Όλα τα μωρά στην πίστα λέμε... ;D
sotiroubas, Αυτή δεν είναι μωρό........είναι Θεά :o

Ταύτη απόθανε λαίμαι, θα πάρω το Τζιμπουρ που είναι μάμπρο το παιντί λαίμαι, έχω το Παρτέρη που είναι χορευτής ολκής λαίμαι, εντάξει κάπου εκεί πίσω απ τα τούμπανα θα κρύψω και τον Φούζιο,ο Κοζ Δρρρρρρ φάτσα κάρτα με τη μουναδική του λάμψη θα βγει το παντεσπάνι λαίμαι.

Τοιούτης ποιότητος άσθματα, τα έχω για πρωινό λαίμαι

Έπρεπε να περάσουν 30 χρόνια για να καταλάβω πως ο Παρτέρης ξέρει καύτερο μπάΖο απ το κουμπάρο μου και πολλούς που θεωρούν παίχτες επαέ μέσα λαίμαι

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back